Dodaj do ulubionych

ginekolog- radom

06.04.06, 19:37
Szukam dobrego ginekologa do prowadzenia ciąży.
Chciałabym się też zorientować jak to jest z wizytami prywatnymi ile
kosztują, co jest w nie wliczone?A może ktoś chodzi państwowo i jest
zadowolony?Slicznie prosze o namiary.
Obserwuj wątek
    • agula20044 Re: ginekolog- radom 06.04.06, 20:15
      pilnie proszę o namiar
    • aniam22 Re: ginekolog- radom 06.04.06, 20:17
      ja pochodze z Radomia a mieszkam w warszawie i jestem lekarzem i jedynie moge
      Ci polecic dr.Ananicza. A nikogo innego porzadnego tam nie ma. On jest
      najnormalniejszy. Pozdrawiam i zycze powodzenia
      • pmryby Re: ginekolog- radom 06.04.06, 23:54
        czesc!tez jestem z radomia i przeszlam juz 3 gin. panstwowo, co jeden to lepsza
        historia. szkoda czasu i nerwow. bedac w 3 mcu nie mialam skierowania na
        ZADNEbadania. teraz chodze do ananicza i: place 60pln za wizyte +50pln usg,
        wydaje sie kompetentny i mily i daje skierowanie na komplet badan-120 pln, jak
        dla mnie, niestety, przyjmuje tasmowo i chociaz mowi ze odpowie na wszystkie
        pytania (odpowiada 1-2 slowani)to jest wrazenie superpospiechu na wizycie, gdyz
        za drzwiami zawsze jest masa pacjentek, niezaleznie o ktorej godzinie jestes.
        zrezygnowana niepowodzeniami trzymam sie jego, bo wiem, ze chyba nikogo lepszego
        nie znajde tutaj. aha, mierzy cisnienie, ale mnie jeszcze nie wazyl, a martwie
        sie, czy nie waze za malo. daj znac jak ci poszly poszukiwania! powodzenia!!!!!!!!!
    • doro28 Re: ginekolog- radom 07.04.06, 11:32
      hej, ja mieszkam w Wawie i tam chodze do lekarza. Obecnie przebywam jednak w Radomiu i musiałam tutaj póść do lekarza. Po zrobieniu wywiadu poszłam do dr Penzy. Wszystko mi wyjaśnił i wytłumaczył, bardzo dobry specjalista polecam. Za wizytę z usg wziął 80 zł. Przyjmuje na Żeromskiego.
    • cairo_2006 Re: ginekolog- radom 07.04.06, 11:38
      ja polecam ginekologa Skałbanie, prowadził mi jedną ciąże, jest kompetentny,
      kieruje na badania, udziela wyczerpujących odpowiedzi. tel 363 43 43
      • malami1980 Re: ginekolog- radom 07.04.06, 20:02
        ja o Skalbanii moge powiedziec jako lekarz tylko zle rzeczy, ale to moze
        moje "inne" spojrzenie. Wedle uznania
      • mezi6 Re: ginekolog- radom 07.04.06, 20:20
        Mi też prowadził ciąże Skałbania i nic mi nie mówił czy dobrze czy źle. Za to
        jeśli jest któraś z Was studentką to polecam Lańczyka (po tym jak zrezygnowałam
        ze Skałbani ten jest o niebo lepszy).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka