sys31 26.04.06, 21:55 hej laski pomózci dlaczego krytykujecie spaczynska mam do niej isc???? ico? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izabela.16 Re: siemiradzki dr.spaczyńska?? 17.05.06, 08:45 nie polecam.rodzilam tam.oto moje inne odp otym szpitalu jak chcesz to czytaj ja rodzilam na siemiradzkiego.super.polecamjednak co szpital to inne opinie wiec musisz sma zdecydowac.odp na pytania o siemiradz,. 1.tu miejsce jest zawsze.tak powiedziala mi polozna. 2.proponuja ci pozycje ale mozesz sobie wybrac inna 3.raczej nacinaja jednak staraja sie tego uniknac wzaleznosci od elastycznosci skory.ajak nacinaja to jak najmniej..tak zeby byla mala bliznaq. 4.anestozjolog jest ito mily.tlumaczy co robi.wszyscy pisza ze za zzo sie placi.JAmialam za darmo!!bez zadnych wiekszych prosb!rodzilam poraz pierwszy ale bylo super.anajtrudniejsze bylo to jak dziecko schodzilo do kanalu rodnego coraz nizej.parcie niebylo takie straszne.jak chcesz to poczytaj moja wypowiedz forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=588&w=40052760&a=41944936 mam nadzieje ze ci troche pomoglam.pozdrwaiam.pa Odpowiedz Link Zgłoś