mamastaska 31.05.06, 15:18 Drogie dziewczyny, czy nie wiecie jaka waga dziecka jest wskazaniem do przeprowadzenia cc. Moj synek zapowiada sie na baaardzo duzego........ i troche mnie porod naturalny przeraza...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oladidi Re: waga malucha a cc 31.05.06, 17:31 Moja córka ważyła 4500 a i tak chcieli żebym urodziła naturalnie, po tygodniu wywoływać i po 2.5 godzinach parcia wreszcie zrobili cesarke Odpowiedz Link Zgłoś
mamastaska Re: waga malucha a cc 31.05.06, 19:24 no właśnie ale przez te 2.5 h to nieźle się musiałaś namęczyć uważam że niepotrzebnie! jakaś błędna opinia jest, że ten ból porodowy to niby ma nas uszlachetnić czy jak???!!!! a przecież w takich sytuacjach to i matka i dziecko się męczą Odpowiedz Link Zgłoś
oladidi Re: waga malucha a cc 31.05.06, 21:33 też tak uważam jeszcze mi dziecko nafaszerowali lekami i dodatkowo ta oksytocyna, na madalińskiego są za porodami naturalnymi, zastepc aordynatora powiedziała ze mam warunki i urodze, i nie obchodziło ich ze dziecko duże i już 15dni po terminie. aj mam nadzieje że sie troche tam sytuacja poprawi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś