eva29 08.06.06, 07:12 Czy ktoś może polecić mi dobrego ginekologa z Lux Medu. Okazało sie wczoraj że jestem w ciąży. Bardzo proszę o nazwiska i w jakich szpitalach ewentualnie poracują. Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0306a Re: Lekarz z Lux Medu 08.06.06, 08:53 Witaj, Lux med-Warszawa, podaję Ci nazwiska lekarzy, u których byłam sama, nie jestem jeszcze w ciąży, ale szukam dobrego lekarza: Racławicka- dr. Anna Celińska, szpital na Starynkiewicza Chmielna- dr. Monika Antepowicz, szpital Bielański Chmielna- dr. Barbara Radosiewicz, szpital na Solcu, powyższe osoby jak do tej pory wydały mi się najbardziej profesjonalne i miłe. Gratuluję i podrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mileczka75 Re: Lekarz z Lux Medu 08.06.06, 09:08 na pewno nie idź do dr Pawłowskiej. Może i jest dobrym lekarzem, ale traktuje kobietę jak wylengarnię i histeryczkę w jednym. Była moim lekarzem do momentu zajścia w ciążę, potem ja pożegnałam. Odpowiedz Link Zgłoś
marweg25 Re: Lekarz z Lux Medu 08.06.06, 12:34 Niestety musisz liczyć się z tym, że zapis do wyżej wymienionych pań na wizytę nie jest prosty. Czas oczekiwania to min miesiąc a najczęściej dwa np, dr Antrepowicz. Najprościej i najszybciej umówić się do lekarza, który nie jest związany z żadnym szpitalem, ale w Twoim przypadku przecież nie o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
0306a Re: Lekarz z Lux Medu 08.06.06, 13:59 To prawda, powyższe lekarki sa oblegane. Jeśli chodzi o dr. Celińską to przyjmuje w soboty- chyba 2 w miesiącu, wtedy łatwiej się dostać. Dr. Antepowicz, niestety długie terminy, czasami coś się zwolni...., jeszcze słyszałam o Panu dr. Mirosławie Popławskim, zdobył tytuł lekarza przyjaznego kobiecie, też jest polecany, a terminy krótsze. Siostra mojej kolezanki rodziła na Madalińskiego, ciąże prowadził jej kierownik oddziału, podobno dobry specjalista dr. Radiukiewicz- przyjmuje na Chmielnej. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
1magnolia Re: Lekarz z Lux Medu 09.06.06, 11:00 Ja polecam dr Medarda Lecha - przyjmuje w LuxMedzie w Alejach (budynek Compensy) Nie przyjmuje niestety w zadnym szpitalu, ale prowadzi moja ciaze (pierwsza) i jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
eva29 Re: Lekarz z Lux Medu 09.06.06, 12:09 A czy możesz mi powiedzieć gdzie w takim razie rodziłaś ( jeśli to nie tajemnica) i czy nie miałaś problemów z przyjęciem itp.? Odpowiedz Link Zgłoś
anna-bw1 Re: Lekarz z Lux Medu 10.06.06, 15:43 Wiesz, ja też byłam u ginekologa z Lux-Med , wybrałam dr Proccarini , pracuje na Solcu. Niestety powiedziała mi , ze "jest przesądna" i mam jeszcze poczekać miesiac z USG i badaniami (swoją drogą na zapisy na USG też są długie terminy), pomimo iż ostatnim razem poroniłam. Poszłam wiec szybko do mojego lekarza, który ma w gabinecie USG i okazało sie , ze mam krwiaka i musze bezwględnie lezeć. Proponuję Lux-Med traktować pomocniczo, do robienia badań standardowych a przynajmniej pierwszy raz wybrać się dobrego lekarza, który zrobi USG. Odpowiedz Link Zgłoś
duszka30 Re: Lekarz z Lux Medu 10.06.06, 16:40 Tak, polecam Dr Radosiewicz - Chmielna i Solec Odpowiedz Link Zgłoś