Dodaj do ulubionych

Lekarz prowadzący ciążę w Warszawie

30.06.06, 23:13
Obserwuj wątek
    • antekiwona Re: Lekarz prowadzący ciążę w Warszawie 30.06.06, 23:15
      Witam, proszę o polecenie jakiegoś dobrego lekarza prowadzącego ciążę w Warszawie, najlepiej w okolicach Żoliborza.Dzisiaj test pokazał mi 2 kreski i nie wiem do jakiego lekarza się udać, gdyż z lekarza prowadzącego moja poprzednią ciążę nie byłam zadowolona. Z góry dziękuję za poradę, Pozdrawiam - Iwona
      • moreno500 Re: Lekarz prowadzący ciążę w Warszawie 02.07.06, 17:55
        polecam dr Zioło ze szpitala na Żelaznej, przyjmuje w babka medica
        (www.babkamedica.pl). wizyta u niego kosztuje 70zł, jest bardzo sympatyczny i
        kompetentny no i potem można rodzić na żelaznej.
        • lolinka2 Re: Lekarz prowadzący ciążę w Warszawie 02.07.06, 19:35
          tamże samo i za tyle samo dr Maria Łubiarz, też z Żelaznej, przetestowałam
          osobiście i polecam.
        • kania_kania Re: Lekarz prowadzący ciążę w Warszawie 03.08.06, 15:13
          A ja, z tej samej przychodni dr Justyne Radkiewicz, pracuje w szpitalu przy
          Inflanckiej.

Sama ma dwoch malych chlopcow, wiec bardzo sie identyfikuje z ciezarna smile

Kania
      • jopol5 Re: Lekarz prowadzący ciążę w Warszawie 03.07.06, 10:14
        Wszystkie moje koleżanki siostra no i oczywiście ja już drugą ciąże prowadzimy u
        dr. Pazio co prawda przyjmuję na Sobieskiego ale jest to człowiek godny zaufania
        i polecenia w razie jakichkolwiek wątpliwości możesz zawsze zadzwonić pogadać na
        kazdej wiżycie zrobi ci usg w 13 tyg zawsze robi badania pod kątem wad
        genetycznych jest poprostu super kompleksowa wizyta 100 zł jak jesteś
        zainteresowana tel 601312753 Pozdrwaim i powodzenia
        • antekiwona Re: Lekarz prowadzący ciążę w Warszawie 03.07.06, 14:24
          Do jopol5 - czy ten doktor przyjmuje w jakimś centrum medycznym, czy to jego prywatny gabinet?, bo rozumiem że usg ma na miejscu?. Dziękuję serdecznie za polecenie
          • jopol5 Re: Lekarz prowadzący ciążę w Warszawie 03.07.06, 23:17
            Lekarz przyjmuję w Damianie ale wizyta jest tam o wiele droższa ma wraz z dr
            Niemoczyńskim bardzo komfortowo i specjalistycznie wyposażony gabinet na ul
            sobieskiego 104 lok 33 naprawde nie bedziesz załowała tej decyzji ostanio badnie
            moje usg trwało 40 min wytłumaczył mi wszystko nie ma dla niego pojecia pośpiech
            możesz go męczyć do bólu i zaskocze cię ma bardzo dobrą pamięć do swoich
            pacjentek i ich dolegliwości zawsze wie z kim rozmawia i co ci dolega
            kiedyś dr,Pazio przyjmował w Consylium centrum medycznym ale wiem że klinika
            zlikwidowała się ze względu na brak porozumienia z właśicielami gruntu wrazie
            jakichkolwiek pytań odpowiem na każde pozdrawiam.
            • biedroneczka26 Re: Lekarz prowadzący ciążę w Warszawie 14.07.06, 23:43
              ja również całą ciąże chodziłąm na Sobieskiego tyle, że do dr Niemoczyńskiego -
              POLECAM - super facet, odpowie na każde pytanie, również telefonicznie, ze
              zwolnieniami nie ma problemu - ja całą ciąże przesiedziałam w domu smile dr ten
              współpracuje z Invimedem ale też z którymś ze szpitali (chyba na Inflandzkiej)
              najlepiej samemu zapytać, koszt wizyty o maju 2005 - to 120zł, ale watro wydać
              te pieniążki - ja miałam na każdej wizycie robione usg, super gabinet -
              czyściutko, ekstra fotel ...

jeśli chcesz to wejdź na jego str - www.niemoczynki.pl (tam są info jak
              dojechać do gabinetu i są fotki jak wygąda on w środku, oraz co najwżniejsze
              wykształcenie i kwalifikacje lekarza)

pozdrawiam
        • antekiwona Re: Lekarz prowadzący ciążę w Warszawie 04.07.06, 09:25
          Witam, czy możesz mi jeszcze napisać w jakiej części Sobieskiego przyjmuje
          dr.Pazio, gdyż długa ta ulica a nie mogę jakoś na mapie namierzyć. No i jeszcze
          jedno, czy w jakimś szpitalu urzęduje ten lekarz? Dziękuję Ci bardzo za
          wyczerpujące odpowiedzi. A Ty kiedy bedziesz rodziła i gdzie jeśli można
          wiedzieć?
      • asia_ratynska Re: Lekarz prowadzący ciążę w Warszawie 04.07.06, 12:20
        JA POLECAM DR GRZYBOWSKIEGO Z SEPTIMA MED na bemowie sama mieszkam na
        tarchominie ale jestem zachwycona i nie zamienilabym go na nikogo innego dba
        troszczy sie i interesuje ceny tez nie sa jakies wygorowane ale naprawde warto
        polecam
      • marysiowamama Re: Lekarz prowadzący ciążę w Warszawie 06.07.06, 16:48
        Polecam dr Grzybowskiego. Młody i na czasie. Przyjmował jak ja byłam w ciąży w
        szpitalu MSWiA na Wołoskiej i w prywatnej klinice na Bemowie.
        ---
        [url=www.szipszop.pl]https://www.szipszop.pl/tickers/5787.gif
        [/url]
      • duszek_a Re: Lekarz prowadzący ciążę w Warszawie 07.07.06, 08:37
        POLECAM CI DR MARCINA ZIOŁO i kazdego lekarza ginekologa z Przychdoni BABKA MEDICA przy Słomińskiego w Warszawie zadzwoń. ja prowadziłam tam ciażę, to swietna przychodni adla kobiet i dobrzy specjaliśvci 22 637-50-01
    • antekiwona Re: Lekarz prowadzący ciążę w Warszawie 02.07.06, 21:56
      Dzękuję Wam serdecznie. Teraz muszę dokonać wyboru, a ciężko mi się zdecydować. Jeżeli możecie, to napiszcie jeszcze, czy to są lekarze, z którymi można się kontaktować w czasie ciąży,jak coś nas niepokoi czy tylko wtedy jak jest się na wizycie?
      • moreno500 Re: Lekarz prowadzący ciążę w Warszawie 03.07.06, 10:53
        dr Zioło jak najbardziej daje swoją komórę i każe dzwonić przy wszelkich
        wątpliwościach. w szpitalu "doglądał" mnie po porodzie, chociaz na Żelaznej i
        bez tego czułam się "zadbana"
    • antekiwona Re: Lekarz prowadzący ciążę w Warszawie 04.07.06, 12:12
      A powiedzcie mi jeszcze prosze drogir koleżanki, jak jest ze zwolnieniami
      lekarskimi u tych lekarzy, bo nie ukrywam, ze chciałabym od razu wziąśc
      zwolnienie.
      • jopol5 Re: Lekarz prowadzący ciążę w Warszawie 04.07.06, 18:36
        Termin porodu mam na 23 grudnia 2006 chciałabym urodzić w Bielańskim bo to
        bardzo blisko mojego domu i warunki są tam naprawde dobre ale nie wiem ostatnio
        czyatłam że mimo iż rodząca miała wykupiona położną odesłali ją z kwitkiem nie
        wiem jak bedzie myśle pozytywnie. Jeżeli nie znalazłaś na sobieskiego gabinetu
        to jadąc z żoliborz gabinet jest w takich nowych apartamentowcach na osiedlu
        strzeżonym po lewej stronie raz jeszcze pisze adres sobieskiego 104 lok 33 z L4
        nie ma problemu trzymam kciuki i powodzenia.
        • antekiwona Re: Lekarz prowadzący ciążę w Warszawie 05.07.06, 09:21
          Dziękuję. A jeżeli chodzi o Bielański, to też miałam w nim rodzić synka (bo to
          moja druga ciąża), chodziłam tam na ktg przez tydzień po terminie, oglądnęłam
          wszystkie sale i niestety - jak rano odeszły mi wody i zadzwoniłam do szpitala,
          to nie przyjęli mnie, bo nie było miejsc. Tak więc wylądowałam na Inflanckiej,
          bo miałam najbliżej po Bielańskim. Ale wierzę, że Tobie się uda i drugi raz tez
          chyba będę próbowała w Bielańskim, chociaż słyszałam, że mają tam za mało
          personelu i kiepska jest opieka po porodzie. No pierwszego synka też rodziłam w
          okresie, kiedy jest najwiecej porodów - w sierpniu, ale teraz termin chyba
          bedzie na luty to może bedzie troche luźniej. Pozdrawiam
      • moreno500 Re: Lekarz prowadzący ciążę w Warszawie 04.07.06, 22:08
        ja byłam na zwolnieniu całą ciążę
        • lexus3 Re: Lekarz prowadzący ciążę w Warszawie 06.07.06, 13:56
          Polecam Dr Sławomira Warzęchowskiego. Gabinet na Żytniej, róg Okopowej. Pracuje
          na Żelaznej. Rewelacyjna opieka w ciąży i spełnienie wszelkich wymagań małżonki
          ( nie jest to łatwe ! ) - także konsultacje telefoniczne. Żona też nie miała
          problemu ze zwolnieniem. Polecam w 100%. Dużo dobrych opinni na forum np.
          tutaj :
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=588&w=44002240
          • merda2 Re: Lekarz prowadzący ciążę w Warszawie 06.07.06, 15:01
            Wszystko prawda, co napisał lexus. Byłam wprawdzie na pierwszej wizycie w ciąży
            u Dr. Warzęchowskiego, ale czym dłużej i na chłodno o tym myślę, tym bardziej
            zdaję sobie sprawę, że wszyscy wcześniejsi ginekolodzy to było totalne
            nieporozumienie. Miałam też okazję konsultować się przez telefon i nie czuyłam
            sie jak natretna baba. Super.
      • ulakoszula Re: Lekarz prowadzący ciążę w Warszawie 04.08.06, 12:33
        antekiwona napisała:

> A powiedzcie mi jeszcze prosze drogir koleżanki, jak jest ze zwolnieniami
        > lekarskimi u tych lekarzy, bo nie ukrywam, ze chciałabym od razu wziąśc
        > zwolnienie.

Byłam ostatnio u dr Jędrzejewskiego na Żelaznej, jestem w 11tc i bardzo się zdziwiłam jak pan dr zapytał czy nie potrzebuję zwolnienia z pracy smile Czuję się w miarę dobrze więc nie widzę powodu żeby już teraz isć na zwolnienie, poza tym mam lekką pracę - przy komputerze.
    • elm9 Re: Lekarz prowadzący ciążę w Warszawie 12.07.06, 12:37
      polecam dr Tadeusza Kosiec
      prowadził mi ciąże w przychodni na ul belgradzkiej
      ale pracuje tez w szpitalu bielanskim
      • misia_as Re: Lekarz prowadzący ciążę w Warszawie 03.08.06, 14:55
        Ja ide na wizytę własnie do dr Tadeusza Kosiec, ponieważ mam problemy
        z "zaciążeniem". elm9 polecasz tego lekarza?
        • zuzana23 Lekarz prowadzący dr Grzybowski i dr Paź 18.08.06, 10:18
          hej a ja mam pyt czy oni pracuja jeszce "dodatkowo" w jakimś szpitalu??
          • pantaleta Dr Piotr Raczyński 18.08.06, 10:51
            Wiem, że tyle opinii, co ludzi ale ja tez napiszę coś o sobie: moja ciąża jest
            bardzo powikłana: toxoplazmoza, cholestaza, zagrożenie przedwczesnym porodem.
            Napierw chiałam rodzić na żelaznej ale moja super Pani doktor miała wypadek w
            najgorszym dla mnie okresie. Właśnie wtedy, kiedy okazało się, że mam toxo.
            Zostałam skierowana na amniopunkcję do IMiDz a pozatym wykryto u dziecka wade
            serca. Całkiem przypadkiem trafiłam na dr Piotra Raczyńskiego z IMiDz. To on
            zrobił amnipunkcję i migiem załatwił mi w IMiDz wizytę na echo serca płodu u dr
            Piotrowskiej. Wszystko całkiem bezinteresownie. Mam abonament w Medicover, więc
            chodzę do tego lekarza właśnie tam ale jest on strasznie oblegany i trudno się
            do niego dostać. Wtedy dr bez problemu przyjmuje swoje pacjentki w Instytucie i
            służy pomocą (bezpłatnie). Daje swój numer komórki, nie ma problemu ze
            skierowaniami na wszelkie badania i zwolnieniami. Do tego jest pełen humoru i
            potrafi uspokoic zestresowana kobietę. Polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka