Dodaj do ulubionych

Czy zzo w CZMP jest za darmo?

25.08.06, 08:18
Dziewczyny,zbieram informację na temat znieczulenia zewnątrzoponowego. Wiem
że w większości szpitali trzeba za ten luksus płacić, ale obiło mi się o
uszy , że właśnie w CZMP w Łodzi jest za darmo.Czy to prawda? Czy dają je
zawsze na prośbę pacjętki?
Dziękuję za odp.
Obserwuj wątek
    • polaquinha Re: Czy zzo w CZMP jest za darmo? 25.08.06, 21:54
      Tak-jest za darmo i chyba nie ma problemow z wyegzekwowaniem, ale nie powiem ci wiecej szczegolow bo ja rodzilam przez cc.
    • stanulka Re: Czy zzo w CZMP jest za darmo? 26.08.06, 08:05
      Też otrzymałam informację, że jest za darmo. Ale.. jak poprosiłam to nie dostałam.
      • paulinanastolatka no jest ale... 26.08.06, 09:33
        no jest za darmo w tym szpitalu znajoma mi mowila ale sa problemy jak poprosisz
        to zwlekają
        • dasia_p Re: Za darmo! 26.08.06, 10:28
          Ja pytałam o zoo, ale położnaq mi odradizła, mówiąc, żę poród szybko przebiega
          itp. Ale ja nie nalegałam, ból był do wytrzymania. Obok mnie rodziła dziewczyna
          i otrzymła zoo bez problemu (naetmiła anestezjolog jej zakładała zoo).
          • lesia28 Re: Za darmo! 26.08.06, 22:16
            Jest za darmo i ja dostalam bez problemu.Gdy lekarz przyszedl sprawdzic
            rozwarcie ,powiedzialam mu ze bardzo boli, bo zaczely sie bole krzyzowe. Sam
            zapytal czy nie chce znieczulenia.
            A bylo to na II bloku (KMMP),a ten mily lekarz to dr Podciechowski (nigdy
            wczesniej nie widzial mnie na oczy).
            • polaquinha Re: Za darmo! 27.08.06, 00:26
              Nooo-dr Podciechowski to super gosc! smile
              Prowadzil mi koncowke ciazy, zrobil cc i opiekowal sie po porodzie.
              Wszystkim dziewczynom zycze,zeby do niego trafily big_grin
    • czarna83 Re: Czy zzo w CZMP jest za darmo? 27.08.06, 23:56
      czesc rybko405 ja rodzilam w czmp i mialam znieczulenie jest za darmo ja mialam
      takie bole ze wywrzeszczalam na nich o to znieczulenie i dostalam tylko ze
      lekarz byl tak zmeczony ze mi zle podal.pozdrawiam noi przez to tez opoznil mi
      sie porod a rodzilam 19 godzin.
      • anetka7444 Re: Czy zzo w CZMP jest za darmo? 05.09.06, 23:20
        Jest za darmo. Sami mi zaproponowali bo sie darłam głośno. Lekarz mi jednak źle
        je podał bo znieczuliło mi prawą stronę brzucha na 10 minut a późnij już czułam
        wszystko ( nie mogłam tylko ruszać prawą nogą). Także zadbaj o dobrego
        anestezjologa. Powodzenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka