Dodaj do ulubionych

lekarz i szpital w Wałbrzychu

29.09.06, 13:45
bardzo proszę o pomoc
w październiku przeprowadzamy się w okolice Wałbrzycha, a w grudniu będę
rodzić.
czy możecie polecić dobrego lekarza oraz szpital w tym mieście?
a może znacie dobrą położną z Wałbrzycha lub okolic?
będę wdzięczna za informacje
Obserwuj wątek
    • b.bujak prosze bardzo 29.09.06, 14:02
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=588
      wpisz w wyszukiwarke "Wałbrzych" - sama wielokrotnie pisalam o walbrzyskim
      szpitalu i o moim lekarzu smile
      gdzie bedziesz mieszkala?
      • miyoki Re: prosze bardzo 29.09.06, 17:15
        Szpital położniczy w wałbrzychu jest ponoć bardzo dobry ja mimo mieszkania we
        Wrocławiu tam mam zamiar właśnie rodzic. Jest znieczulenie, fachowy personel,
        sprzęt i ładnie. Jak jest faktycznie to opowiem w październikusmile.
        • wiolasb Re: prosze bardzo 29.09.06, 18:40
          Witaj! Jestem z okolic Wałbrzycha i właśnie w Wałbrzychu zamierzam rodzić.
          Opinia o szpitalu jest dobra, choć ile ludzi, tyle opinii... Ale nie słyszałam
          ic rażącego, wręcz pzeciwnie - same plusy... Dobrych lekarzy też jest sporo. Ja
          chodzę do dr Ślebody, który przyjmuje na Podzamczu... Jeśli chcesz wiedzieć
          więcej, napisz. Pozdrawiam!
          • arc-en-ciel Re: prosze bardzo 29.09.06, 20:17
            witaj, jestem z okolic Wałbrzycha, do wyboru masz Wałbrzych i bardziej kameralny
            szpital w Świebodzicach, obydwa maja oddzialy po remoncie, wanne do rodzenia,
            szkoly rodzenia i dziwna sprawa: czesc ludzi ze świebodzic rodzi w Wałbrzychu, a
            jak ja rodzilam 4 lata temu w Swiebodzicach to wiekszosc kobietek była z
            Wałbrzycha smile zalezy to chyba od lekarza, ktory prowadzi ciaze, Wałbrzych ma tez
            USG 3D
            na Podzamczu jest prywatna klinika lekarska , gdzie przyjmuje 3 ginekologów i
            wszyscy sa w porzadku, nazywa sie SALLUS, ul. Blankowa, chodze tam i jestem
            zadowolona, a na porod zdecyduje sie jednak w Świebodzicach: przekonuje mnie
            fantastyczny ordynator z oddiału noworodków: świetny człowiek
            • b.bujak Re: prosze bardzo 29.09.06, 21:46
              arc-en-ciel napisała:
              czesc ludzi ze świebodzic rodzi w Wałbrzychu,

hi, hi - taj, jak ja...
      • batam Re: prosze bardzo 30.09.06, 14:26
        bardzo dziekuję, pocieszający jest fakt, ze dziewczyny z wrocławia decyduja się
        na wałbrzych
        my będziemy mieszkać w okolicach Bolkowa (7 km od)
        • arc-en-ciel Re: prosze bardzo 30.09.06, 14:35
          kiedys chodzilam do dr Eliasa, jest z Wrocławia, przyjmuje raz w tygodniu w
          Świebodzicach, calkiem sporo jego pacjentek z Wałbrzycha, Swidnicy i okolic
          jechalo rodzic do Wrocławia, twierdzil, ze tam jest lepszy sprzet i takie tam,
          wiec wniosek jest taki, ze czesto wybor lekarza determinuje wybor szpitala
    • bzik33 Re: lekarz i szpital w Wałbrzychu 29.09.06, 21:59
      Hej! Ja mieszkam ok.20 km od Wałbrzycha ale własnie tam zamierzam rodzić-w
      październiku.Moim lekarzem prowdzącym jest A.Jastrzębski,jak na razie super
      gościu.Przyjmuje w przychodni SALUZ na ul.Blankowej.Jak urodze to będę mogła
      więcej napisac o opiece w szpitalu.Pozdrawiam!!!
    • gula04 Re: lekarz i szpital w Wałbrzychu 30.09.06, 14:38
      Sama mam termin na styczen i tez próbuje dowiedziec sie jak najwiecej o tym
      szpitalu.Przy nastepnej wizycie u doktora Jastrzebskiego spytam sie dokladnie
      jak to jest z rodzeniem w pozycji wertykalnej, z nacinaniem krocza itp. Mam
      zamiar tez odwiedzic porodówke i podowiadywac sie troszke.
      • b.bujak Re: lekarz i szpital w Wałbrzychu 30.09.06, 16:13
        goraco polecam szkole rodzenia - przemile polozne prowadzace zajecia z
        niebywala cierpliwoscia odpowiadaja na wszystkie tym podobne pytania; w ramach
        zajec pokazuja tez blok porodowy - oczywiscie w miare mozliwosci ( trzeba
        trafic w moment, gdy nie ma porodow )
        • natalka691 Re: lekarz i szpital w Wałbrzychu 30.09.06, 22:19
          Rodze tam w październiku, opisze jak było. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka