Dodaj do ulubionych

dr Trams-Sujka - prosze o opinie

04.10.06, 12:34
Bede wdzieczna o opinie na temat tej ginekolog, zwlaszcza od mam, ktore
prowadzily/prowadza u niej ciaze. Z tego co wiem przyjmuje w Enel-Medzie.

Pozdrawiam,

Kania
Obserwuj wątek
    • oladidi Re: dr Trams-Sujka - prosze o opinie 04.10.06, 13:34
      HMMM dużo masz w wyszukiwarce na ten temat, ja osobiście bym drugi raz nie
      poszła prowadzić u niej ciąży, co prawda dbała i o wszystkim pamiętała ale
      jednak wole bardziej konkretnego lekarza. Pozdrawiam
      • fairycharlotte Re: dr Trams-Sujka - prosze o opinie 04.10.06, 14:43
        Hmm, ja u niej nie byłam, ale naczytałam sie na forach negatywnych opinii na jej
        temat, mam kartę w Enel Medzie, ale zdecydowałam, że do tej lekarki nie będę
        chodzić. Jakoś tam mi się wydaje, że w Enel Medzie żaden wybitny ginekolog nie
        pracuje - niestety! Poza tym w tej przychodni cięzko się zarejestrować do
        kogokolwiek na jakiś bliski termin, nawet, jeśli się prosi i mówi, że sprawa
        jest pilna i poważna. Nie polecam tej przychodni, chyba, że masz kartę wykupioną
        przez zakład pracy - ja tam chodzę tylko dlatego, że dostaję skierowania na
        badania laboratoryjne, za które potem nie muszę płacić.
        • kania_kania Re: dr Trams-Sujka - prosze o opinie 04.10.06, 18:34
          No wlasnie firma tez mnie uszczesliwila taka karta. Ide do tej dr, bo potrzebuje
          skierowania na badania - m.in. toxoplazmoze. Tak, to bym robila na Wolskiej (oba
          miana 65 zl).

No nic - pozyjemy zobaczymy.

A duzo pozytywow slyszalam o dr Dziagu, i pewnie dlatego zapisy sa na 3 tygodnie
          na przod...

Kania
          • mamakrzysia4 Re: dr Trams-Sujka - prosze o opinie 04.10.06, 19:53
            Dziąga odradzam już pisałam o tym a pani doktor po wynikach hormonów i usg
            stwierdziła z uśmiechem-oj z takimi jajnikami i progesteronem niech pani
            oszczędza na invitro bo naturalnie to matką pani nie będzie (!!!)
            • fairycharlotte Re: dr Trams-Sujka - prosze o opinie 04.10.06, 20:36
              Jeśli Ci głównie chodzi o badania, to polecam dr Mikłasz Kupis, ja do niej
              chodzę, jest dość miła i ze skierowaniami nie ma problemu. smile
              • kania_kania Re: dr Trams-Sujka - prosze o opinie 05.10.06, 09:28
                Bylam dzis u dr Trams. Fajna ma fryzure, rzuca sie w oczy. Dla mnie to wazne, bo
                ni cholery nie mam pamieci do twarzy, a ta na pewno zapamietam.

Byla mila, delikatna, wysluchala. Dostalam wszystkie skierowania. Jak na razie
                jest OK. Zobaczymy, co bedzie pozniej smile

Kania
    • kraplakowa Re: dr Trams-Sujka - prosze o opinie 05.10.06, 11:21
      Prowadzę u niej ciążę, jestem zadowolona.
      Za niecały tydzień będzie mi robić cc i wiem, że jestem w dobrych rękach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka