eragon3 20.10.06, 10:26 Czy ktoras z Was moze moze cos napisac o tym lekarzu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hankem Re: Dr Piotr Raczynski-Medicover 20.10.06, 15:48 Mogę Ci powiedzieć, że jest super. Można na nim naprawdę polegać. Rodziłam z nim w IMID. Miałam cc, robił je własnie dr Raczyński. Lekarz ten prowadził moją bardzo powikłaną ciążę i jest jak balsam dla duszy szczególnie gdy się denerwujesz i martwisz o dziecko w brzuchu. Zawsze znajdzie czas, żeby Cie przyjąc i wyjaśnić wszelkie wątpliwości. Szczerze go polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
haganna Re: Dr Piotr Raczynski-Medicover 20.10.06, 17:54 A ja go szczerze odradzam. Trochę zbyt beztroski. Trudno się z nim skontaktować - jak masz problem dzwonisz do Medicover i oni się z nim kontaktują, czyli de facto radź sobie wówczas sama. Diagnozy stawia przez telefon - oczywiście błędne. U mnie pomylił krwiaka na łożysku z nadżerką!!! Odpowiedz Link Zgłoś
antosiczek Re: Dr Piotr Raczynski-Medicover 20.10.06, 20:10 na mnie też nie zrobił wrażenia. Byłam jeden raz, bo potrzebowalam konsultacji natychmiast a mojego lekarza akurat nie było. W swoich wypowiedziach ten lekarz potraktowal mnie i mojego lekarza jak hipochondryczki. A na schorzenie jakie wskazały badania, powiedział, że jak chcę to mogę sobie zaserwować kilka globulek, a jak nie- no to nie. Jak dla mnie kompletna ignorancja. Odpowiedz Link Zgłoś