Dodaj do ulubionych

Instytut na Kasprzaka

IP: *.* 24.07.01, 11:33
Chciałabym tam rodzić, jakie są ceny pokoju do porodu rodzinnego, czy macie do polecenia dobrą połozną i ile kosztuje i wogóle każdą informację o tym szpitalu.Mam termin na 17 listopadadzięki Agnieszka
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Instytut na Kasprzaka IP: *.* 15.08.01, 17:04
      Rodziałam na Kasprzaka i nie polecam, zwłaszcza dr. Dobrowolskiego. Mało sypatyczny i ma niewybredny dowcip. Reszta położników i położnych OK. Pediatrzy, którzy zajmowali się moją córeczką niemili i nie udzielali żadnych informacji. Przy depresji położna poradziła, żebym przestała się mazać. Pomoc przy karmieniu piersią żadna. Miałam dużo problemów z karmieniem i poradnię laktacyjną znalazłam w książce telefonicznej. Nota bene mieści się w budynku obok szpitala. Jednak jak byłam w szpitalu to pies z kulawą nogą nie raczył mnie poinformować o jej istnieniu. PozdrawiamKasia
      • Gość: guest Re: Instytut na Kasprzaka IP: *.* 16.08.01, 07:49
        Ale mnie nastraszyła? a też chcę tam rodzić. Mam pytanie o dr Dobrowolskiego. Czy on ma na imie Jan? Bo wła?nie chodzę do Jana Dobrowolskiego w Poradni Medycyny Rodzinnej i powiem szczerze, że jestem bardzo zadowolona. Bardzo miło mnie przyjšł, udzielił wszelkich informacji.PozdrawiamMarta
        • Gość: guest Re: Instytut na Kasprzaka IP: *.* 19.08.01, 15:07
          Nie pamiętam jak ma na imię, ale był niski, szczupły w okularach. Nie martw się, bo przecież ludzie się zmieniają. A poza tym on może być miły dla swoich pacjentek, a dla obcych nie. PozdrawiamKasia
    • Gość: kzk Re: Instytut na Kasprzaka IP: *.* 20.08.01, 08:37
      Agnieszko, radze Ci zajrzec na strone www Fundacji Rodzic Po Ludzku. Adres: www.rodzicpoludzku.pl Ja szczerze mowiac troche sie przerazilam. Wyglada na to, ze nie ma szpitala dobrego na 100%, zawsze jest jakies ale. Mysle jednak, ze to kwestia ludzi, ktorzy sa rozni. Powodzenia Kasia
    • Gość: asia_t Re: Instytut na Kasprzaka IP: *.* 20.08.01, 09:14
      Agnieszkona temat IMID bylo mnostwo postow wczesniej, poszukaj po prostu na forum. Na pewno cos znajdziesz. Ja osobiscie tez sie tam wybieram, za 2 godziny mam pierwsza wizyte u lekarza, wiec zdam relacje, co i jak. :-) pozdrawiamasiaT

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka