Dodaj do ulubionych

GDZIE RODZIC W WARSZAWIE Z DOBRĄ POŁOŻNĄ

IP: *.* 06.11.01, 13:55
mAM TERMIN NA STYCZEŃ. mIESZKAM NA GÓRNYM MOKOTOWIE I OCZYWISCIE NAJBLIŻEJ MIAŁABYM NA MADALIŃSKIEGO DO SZPITALA POŁOŻNICZO-GINEKOLOGICZNEGO, ALE NIE WIEM CZY TO DOBRE MIEJSCE, JEŻELI KTOŚ WIEDZIAŁBY COŚ NA TEMAT TEGO SZPITALA I EWENTUALNEJ POŁOŻNEJ, KTÓREJ BEZ OBAW MOŻE POWIERZYĆ SIĘ DOŚĆ HISTERYCZNA OSOBA, JAKĄ JESTEM PROSZE O KONTAKT. LUCYNA M.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: GDZIE RODZIC W WARSZAWIE Z DOBRĄ POŁOŻNĄ IP: *.* 06.11.01, 16:51
      Polecam Ci szpital na Solcu i położną Kasię Najmark.
      • Gość: guest Re: GDZIE RODZIC W WARSZAWIE Z DOBRĄ POŁOŻNĄ IP: *.* 06.11.01, 21:32
        Agnieszka,Czy rodziłaś na Solcu? Zastanawiam się nad tym szpitalem, mozesz coś o nim napisać?AgaI
        • Gość: guest Re: GDZIE RODZIC W WARSZAWIE Z DOBRĄ POŁOŻNĄ IP: *.* 07.11.01, 11:17
          Nie rodziłam bo moja lekarka w trakcie ciązy zmieniła pracę i poszła na Żelazną (żałuję bardzo), ale kilkakrotnie tam przebywałam (patologia,przedporodowa) miły malutki, kameralny oddzialik, żadnej masówy naprawdę fajnie.
    • Gość: guest Re: GDZIE RODZIC W WARSZAWIE Z DOBRĄ POŁOŻNĄ IP: *.* 06.11.01, 19:15
      Szpital św. Zofii na Żelaznej, super obsługa, pokoje rodzinne (kolory do wyboru - w styczniu najlepiej rodzić w morelowym...), powodzenia..., bck.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka