Dodaj do ulubionych

szkoła rodzenia

IP: *.* 25.04.02, 11:29
Poszukuje pomysłu na SR w Warszawie. Termin mam na 24.10 i chcę rodzic na Kasprzaka więc poszłam najpierw tam, ale terminy mają kiepskie..... jesli własnie znalazłyście miejsce dla siebie to podpowiedzcie gdzie i za ile i kidy oczywiościepozdrania-mania
Obserwuj wątek
    • Gość: agnieszk@ Re: szkoła rodzenia IP: *.* 30.04.02, 10:03
      Ja chodziłam do szkoły rodzenia na Inflanckiej choć rodziłam na Żelaznej. Szpital porazający ale zajęcia OK. Miło wspominam te zajęcia, sporo się nauczyłam i poćwiczyłam. Wybrałam je ze względu na fakt, ze były refundowane przez KCH. Obejmowały 6 zajęć po 2 godziny co tydzień. Jeśli dopłaciło się jakąś symboliczną kwotę zajęcia były poszerzone o 4 spotkania z lekarzami specjalistami min. ortopeda, neurolog. Nowe grupy są tworzone co jakieś 4 tygodnie. Musiałabyś zadzwonić do sekretariatu szpitala i zapytać. Informacje na temat szkół rodzenia i nie tylko znajdziesz w gazecie wyborczej, gorąco polecam: http://www2.gazeta.pl/kobieta/0,24864.htmlPowodzenia,Aga
    • Gość: Kleo Re: szkoła rodzenia IP: *.* 30.04.02, 13:19
      hellojak ja jak zwykle polecam szkole rodzenia przy Fundacji Rodzic po Ludzku- zajecia odbywaja sie w ich poradni POCZATEK na Nowolipiu 13/15 tel 635 524Koszt 450 za pare, zajecia 2 razy w tygodniu po 2 godziny albo i dluzej!smileja dzisiaj koncze -niestety, bo naprawde bylo super profesjonalnie i ciekawie i kompetentnie. Prowadza np. Anna Otffinowska, Łada Drozda, Monika Staszewska...Na forum "ciaza i porod" opisywalam koeljne zajecia- post pt. "MOja" szkoła rodzenia...- moze jak chcesz to odnajdx to i poczytaj sobie.I radze zadzownic tam wczensiej i zarezerwowac sobie miejsce! :)pozdrawiamcleo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka