lena195 28.11.06, 14:56 Witam, czy któraś rodziła w tym szpitalu? Doradzacie, czy odradzacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mycha214 Re: Poród w Rydułtowach 07.01.07, 19:53 Nie wiem czy już nie jest za późno..., czy już nie urodziłaś..? Ja rodziłam w Rydułtowach w lipcu. Polecam, ale... 1. Gdybym miała znowu rodzić to opłaciłabym sobie położną! Wiem że w tym szpitalu sa dobre położne ale mi akurat trafiły się te gorsze...niezbyt przyjemne... Jedna na prośbe by zawołać męża (który z powodu badania innej dziewczyny czekał przed porodówką) odpowiedziała: "a co sie Pani dzieje że potrzebuje męża?" Tak więc dobra znana nam położna to PODSTAWA!!!! 2. Miałam wielkie szczęście że druga dziewczyna jednak nie rodziła i byliśmy z mężem sami na sali, ale sala jest 3 osobowa, więc nie wyobrażam sobie 3 porodów rodzinnych w jednym czasie!!! Miałam wiele szczęścia dlatego mój poród wspominam mile w tym szpitalu. Ale drugi raz nie zostawiłabym wszystkiego "przypadkowi". Ale szpital i opieka dobra!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka1900 Re: Poród w Rydułtowach 22.03.07, 20:03 Szpital w porzadku jesli chodzi o polozne to róznie ja w 2005 trfilam na niezbyt przyjemną teraz ide rodzic 9 kwietnia i biore i moc slodkiego może beda sie lepiej opiekować na porodówce Odpowiedz Link Zgłoś