Dodaj do ulubionych

prywatna położna

IP: *.* 11.07.02, 09:24
Cześć dziewczyny!Wrzesień coraz bliżej a ja coraz bardziej się boję. Czy rozważałyście pomysł prywatnej połoznej ? Ile wcześniej to się załatwia ? Ile to kosztuje tak mniej więcej ? I jak znaleźć najlepszą z najlpeszych - opanowaną, stanowcza, miłą itd.Zaptałam juz o polecnae nazwiska na forum regionalnym , bo jestem z Gdyni.Starsznie mnie ten problem nurtuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Weronisia Re: prywatna położna IP: *.* 11.07.02, 11:13
      Przy drugim dziecku zdecydowalam sie na polozna. Przychodzila do mnie caly miesiac i ciesze sie, ze byly. Bardzo balam sie komlikacji z pepuszkiem, pierwszych kapieli itp. Poza tym moj maluch mial silna zoltaczke, wiec polozna nawet pobierala mu krew - nie trzeba bylo nigdzie z nim jezdzic. W razie potrzeby to ona kupowala medykamenty pomagajace przy laktacji, zaparciach, wysypkach itp. Wszystko odbylo sie fachowo i w bardzo milej atmosferze. Przyjezdzala do mnie z wlasna waga i wazyla malego. Badala mnie.Polozna to skarb. Ja czulam sie pewniej i bezpieczniej. Polecam.
    • Gość: sebo Re: prywatna położna IP: *.* 11.07.02, 11:50
      Słyszałam o dwóch w Gdyni - jedna ze szkoły rodzenia w przychodni na Legionów a druga prowadzi szkołę w YMCE (niedługo w Redłowie). Ja będę chciała iść do tej drugiej do szkoły w Redłowie i potem "załatwić" ją sobie na poród.Gdybyśchciał mogę dowiedzieć się o dokładniejsze namiary na nie.
      • Gość: iga Re: prywatna położna IP: *.* 12.07.02, 17:30
        Bardzo Cię prosze o namiary na te dwie położne. Z góry wielkie dzięki! Iga
        • Gość: sebo Re: prywatna położna IP: *.* 17.07.02, 08:01
          Już mam:Położna z Redłowa nazywa się Iwona Guć. Prowadzi zajęcia przy szpitalu oraz gdzieś na Placu Kaszubskim. Normalnie płatne chyba, że jesteś pewna co do Redłowa (ale to jeszcze chcę potwierdzić) tel do niej: dom 629-69-43, kom. 602-122-672.Druga prowadzi szkołę na Legionów. Była u znajomej na porodzie w domu. P. Ela Szynaka tel do przychodni 699-33-69 w. 0321.Ewa
    • Gość: kabat Re: prywatna położna IP: *.* 15.07.02, 07:28
      Ja polecam prywatną położną. Przed porodem jest do Twojej dyspozycji 24 h na dobę i jak coś się zacznie to jest pod telefonem i nie boisz się niczego. Ja miałam i jestem bardzo zadowolona /jestem z Warszawy/Lidek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka