Dodaj do ulubionych

CSK Katowice - Ligota

IP: *.* 26.07.02, 20:11
Szukam dziewczyn, które rodziły w CSK w Ligocie. Prosiłabym, żebyście podzieliły się swoimi wrażeniami...Mój lekarz tam pracuje, a ja słyszałm wiele złego. Aneczka
Obserwuj wątek
    • Gość: eMisiek Re: CSK Katowice - Ligota IP: *.* 27.07.02, 15:15
      Jestem lekarzem i miałam tam zajęcia w trakcie studiów i z własnej woli nie rodziłabym tam, ale może w ciągu ostatnich kilku lat się coś zmieniło.Najlepiej upewnij się czy Twój lekarz będzie przy porodzie bo jeśli nie to odradzam bo można różnie trafić.
      • Gość: AneczkaG Re: CSK Katowice - Ligota IP: *.* 28.07.02, 09:27
        Ja też jestem lekarzem (świeżo upieczonym!), więc mogę zoświadczyć, że chyba nic się nie zmieniło... Ale są to wnioski z moich zajęć i z pediatrii. Ale pamiętam, że na forum jakieś dziewczyny pisały bardzo pazytywnie o porodzie w CSK i aż byłam zdziwiona. A teraz, ponieważ temat mnie osobiście dotyczy, chciałabym je znaleźć i popytać o to i owo. No, a na mojego lekarza mogę nie trafić, może być wtedy na innym oddziale, a nie na porodówce :( . Ale z drugiej strony, jetem blisko związana z anestetzją w CSK i to jest dodatkowy plus. PozadrawiamAneczka
    • Gość: alina31 Re: CSK Katowice - Ligota IP: *.* 27.08.02, 09:31
      Ja rodziłam tam, ale nie wiem czy to cię jeszcze interesuje bo twój post jest sprzed miesiąca i może juz jest po porodzie. Spędziłam w CSK 2 miesiące, poznałam kilka oddziałów i co nieco mogę powiedzieć o tym szpitalu. A jaki lekarz prowadzi twoją ciążę?Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka