Dodaj do ulubionych

szkoła rodzenia, Szpital Śródmiejski w Warszawie

IP: *.* 18.11.02, 21:06
Witam,Bartek/Patrycja ma 24 tygodnie i stoję przed dylematem wyboru szkoły rodzenia, obejrzałam oferty internetowe i czuje się z lekka zagubiona - poradźcie proszę czym się kierować?Szpital śródmiejski w WArszawie znajduje się "rzut beretem" ode mnie - czy macie może doświadczenia porodowe z tego szpitala - jakie?Pozdrawiam wszystkie Forumianki,Swampea
Obserwuj wątek
    • Gość: Monique76 Re: szkoła rodzenia, Szpital Śródmiejski w Warszawie IP: *.* 19.11.02, 20:09
      Witamja własnie od poniedziałku zaczynam zajęcia w szkole rodzenia na Solcu (tak niejako w połowie cyklu, bo następny cały kurs zaczyna się na początku stycznia i mogłabym się nie wyrobić na cały kurs przed porodem)... Zdecydowałam się na tą szkołę rodzenia, bo w zasadzie jestem już zdecydowana na poród na Solcu... Oddział oglądałam, wydaje się bardzo sympatyczny, obsługa również, a tu na forum słyszałam duuuużo dobrych opinii na temat Solca. Poczytaj w forum szpitale - opini o Solcu jest tam naprawdę sporo...A jak byś się zdecydowała na szkołę rodzenia na Solcu to może się przypadkiem spotkamy :-)Pozdr.Monika & chyba Julka albo Joasia ;-)) (~25-02-2003)
      • Gość: Edyś Re: szkoła rodzenia, Szpital Śródmiejski w Warszawie IP: *.* 20.11.02, 01:10
        Nie wiem już który raz piszę na forum o porodzie na Solcu, to była dla mnie wyjątkowa chwila i będę ją dobrze wspominać do końca życia. O szkołach rodzenia zaprzyjażnonych z Solcem też pisałam jest to szkoła pani Najmrak ( w domu pacjetki za 500 zł, albo pani Komosy stacjonarna, ale chyba sporo tańsza. Ja chodziłam do szkoły pani Najrak i byłam zachwycona. Jeśli chcesz się dowiedzieć więcej to poczytaj moje " stare" posty, ale pisz na priva. Pozdrawiam mama Karoliny urodzonej 17.04.2002 na Solcu.
      • Gość: smok Do Monique IP: *.* 20.11.02, 10:56
        A ile kosztuje szkoła rodzenia na Solcu? Może wiesz, czy w styczniu będzie ją prowadzić p. Komosa, czy p. Najmrak?Z góry dzięki za informację,Małgosia
        • Gość: Monique76 Re: Do Monique IP: *.* 20.11.02, 21:57
          Cały kurs (8 zajęć po 3 godziny każde - w tym 1,5 godziny teorii u 1,5 ćwiczeń) kosztuje 380,00 zł. Jedne zajęcia 48 zł.Te ceny dotyczą szkoły rodzenia prowadzonej przez p. Komosę. Z tego co wiem to pani Najmark nie prowadzi zajęć takich w grupach - oferuje tylko zajęcia indywidualne. ktoś tu na forum pisał, że kosztuje to 500 zł. Pozdr.Monika
    • Gość: Lua28 Re: szkoła rodzenia, Szpital Śródmiejski w Warszawie IP: *.* 22.11.02, 14:10
      Witaj Swampe!!! :hello:Ja rodziłam na Solcu 21.05.02. Myślę że Twoj wybór to strzał w dziesiątkę. Szpital jest super i z czystym sumieniem mogę go polecic każdemu. Mały oddział zapewnia intymność. Jest czysto, miło i cieplutko. Personel bardzo miły i zawsze słuzący fachową poradą. Sale porodowe bardzo wygodne, czyste i kameralne. Mimo że na sali porodowej sa trzy łózka nie odczuwasz tego że obok Ciebie rodzi inna przyszła mamusia. Zresztą sala jest podzielona na trzy jakby mniejsze i nikt niepożądany do Ciebie nie zajrzy. Możesz rodzić z mężem, mamą czy przyjaciółką. Każdy z Twoich bliskich jest tam mile widziany i nikt nikogo nie wyrzuca. Ja urodziłam wieczorem i pamiętam że moj mąż siedział ze mna do póżnych godzin wieczornych. Jak chcesz się dowiedzieć więcej o tym szpitalu, poczytaj sobie poprzednie posty w których była mowa o Solcu. Możesz też wybrać się do tego szpitala a tam każdy pokaże Ci cały oddział i sama się przekonasz że naprawde warto.Jeżeli będę miała jeszcze kiedyś dzidziusia to będę chciała znowu tam rodzić. Nie dam się nawówić na żaden inny szpital.Życzę Tobie i Twojej przyszłej dzidzi wszystkiego dobrego.Trzymajcie się cieplutko Lua i pół roczna Amelka. :bounce:
    • Gość: zwierzozwierzyna Re: szkoła rodzenia, Szpital Śródmiejski w Warszawie IP: *.* 22.11.02, 14:41
      Jeszcze zupełnie nie wiem jak wyglądają te zajęcia (tego chętnie bym się dowiedziała od kogoś, kto już tam był). Wiem tylko, że zaczynają się 6.01.2003 o 18.30. Płaci się 380 PLN (ktoś już o tym pisał).Do zobaczonka,Zwierzozwierzyna.
    • Gość: zwierzozwierzyna Re: szkoła rodzenia, Szpital Śródmiejski w Warszawie IP: *.* 22.11.02, 14:41
      Jeszcze zupełnie nie wiem jak wyglądają te zajęcia (tego chętnie bym się dowiedziała od kogoś, kto już tam był). Wiem tylko, że zaczynają się 6.01.2003 o 18.30. Płaci się 380 PLN (ktoś już o tym pisał).Do zobaczonka,Zwierzozwierzyna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka