Dodaj do ulubionych

Lekarz w CENTRUM DAMIANA?

IP: *.* 06.03.03, 16:44
cześć,ja też polecam. rodziłam tam dokładnie w zeszłym roku w marcu. świetne położne, choć bywały też wyjątki, lekarze też bardzo kompetentni !! choć spędziłam tam aż 3 tygodnie to bardzo sobie ten szpital chwalę !!Pozdrawiam,Edyta
Obserwuj wątek
    • Gość: agulak Re: Lekarz w CENTRUM DAMIANA? IP: *.* 06.03.03, 16:46
      Za szybko wcisnęłam "enter" i poszedł post bez zapytania.Czy ktoś może mi polecić dobrego doktora - ginekologa w "Centrum Damiana"?
      • Gość: Patynio Re: Lekarz w CENTRUM DAMIANA? IP: *.* 06.03.03, 18:34
        Jesli chcesz dowiedziec sie czegos wiecej o lekarzach ginekologach z CMD to przejrzyj poprzednie posty. Tam jest sporo informacji na ten temat. Ja niezmiennie polecam dr Hadasa. Jest świetny . Jesli chcesz zapytaac o jakies szczególy pisz na priva. Pozdrawiam
    • Gość: Agata Re: Lekarz w CENTRUM DAMIANA? IP: *.* 07.03.03, 13:56
      Ja też polecam doktora Piotra Hadasa. Prowadził moje dwie ciąże, był przy jednym porodzie. Świetny lekarz i uroczy człowiek. PozdrawiamAgata
    • Gość: astra Re: Lekarz w CENTRUM DAMIANA? IP: *.* 08.03.03, 21:40
      Ja już kiedyś polecałam dr Góździa. Prowadził moją ciążę i robił cc. Za nic nie zmienię lekarza ;-)
      • Gość: Yoanka Re: Lekarz w CENTRUM DAMIANA? IP: *.* 08.03.03, 21:50
        Ja natomiast nikomu dr. Góździa nie polecam. Powiem więcej ZDECYDOWANIE dr. Góździa ODRADZAM. Też prowadził moją ciążę :fou:
        • ewcia34 Re: Lekarz w CENTRUM DAMIANA? 21.05.03, 15:05
          Gość edziecko: Yoanka napisał:

> Ja natomiast nikomu dr. Góździa nie polecam.
          > Powiem więcej ZDECYDOWANIE dr. Góździa ODRADZAM.
          > Też prowadził moją ciążę

Czy mozesz powiedziec dlaczego nie polecasz, bo ja mam wrecz przeciwne
          odczucia czyzbym az tak sie mogla mylic, jest to dla mnie bardzo wazne bo wciaz
          jest moim lekarzem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka