Gość: krajka IP: *.* 06.03.03, 17:46 Czy ktoś ma na miary na dobrego ginekologa z Medicoveru?Będę wdzięczna za informacje!!!PozdrawiamPola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AnnaMichal Re: Lekarz z Medicoveru IP: *.* 06.03.03, 18:24 Nie wiem z jakiego jesteś miasta. Będąc w Warszawie znajome polecały mi panią doktor Anitę Strojecką, ale ostatecznie trafiłam do Grażyny Bebelskiej, z której byłam zadowolona jakkolwiek prowadziła moją ciążę tylko przez pewien czas bo potem opuściłam Warszawę. Myślę, że znajdziesz dziewczyny, które będą Ci potrafiły udzielić więcej informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monique76 Re: Lekarz z Medicoveru IP: *.* 06.03.03, 21:29 Ja polecam dr Anię Wiczyńską - Zając. Przyjmuje w Medicover na Sapieżyńskiej w poniedziałki i piątki.Prowadziła moją ciążę, a wcześniej też do niej chodziłam jak coś mi dolegało. Miła, ciepła, serdeczna kobieta, która nie panikuje bez potrzeby (ale jak coś się dzieje to szybko podejmuje decyzje i tak jak w moim przypadku daje skierowanie do szpitala i wzywa karetkę), nie wysyła na płatne badania jeżeli faktycznie nie ma takiej potrzeby. Generalnie polecam Pozdr.Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krajka Re: Lekarz z Medicoveru IP: *.* 07.03.03, 10:28 Dzięki za informacje!!!PozdrawiamPola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agulka29 Re: Lekarz z Medicoveru IP: *.* 07.03.03, 15:54 Ja też bardzo polecam Anię Wiczyńską, prowadzi moją ciążę i jestem zachwycona.Natomiast wspomnianą Anitę Strojecką odradzam trafiałam do niej na wizytę interwencyjną na początku mojej ciąży i wyszłam zalana łzami...Pozdrawiam,Agulka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magamaga0 Re: Lekarz z Medicoveru IP: *.* 07.03.03, 22:40 Dr.Starowsławska , która przyjmuje na Marynarskiej.Podobno rownież dr. Jura z SapieżyńskiejMnie prowadziła dr. Halama, byłam zadowolonaPozdrawiamMarghe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jl101 Re: Lekarz z Medicoveru IP: *.* 09.03.03, 22:03 czesc, ja polecam dr. przygode z bitwy warszawskiej. prowadzila moja ciaze i przyjmowala porod i bardzo jestem zadowolona.justyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edie Re: Lekarz z Medicoveru IP: *.* 11.03.03, 10:22 Hej,Jeśli Kraków to polecam dr Jacka Franczaka !!Rewelacyjny lekarz, prowadził moją ciążę i dalej oczywiście do niego chodzę !!!Pozdrawiam,Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
moj_email Re: Lekarz z Medicoveru 07.04.03, 18:09 Gość edziecko: Edie napisał: > Jeśli Kraków to polecam dr Jacka Franczaka !! > Rewelacyjny lekarz, prowadził moją ciążę i dalej oczywiście do niego chodzę !!! Moja ciąze tez prowadzi dr Franczak i równiez jestem z niego bardzo zadowolona Bożena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaz Re: Lekarz z Medicoveru IP: *.* 11.03.03, 14:28 Ja polecam Anette Karwacka. Poprowadzila moja ciaze i ciaze kilku moich kolezanek. Przyjmuje na Marynarskiej w W-wieKasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MelaBlonda Re: Lekarz z Medicoveru IP: *.* 12.03.03, 21:19 Ja polecam dr Lubaszewską. Przyjmuje na Bitwy Warszawskiej. Odpowiedz Link Zgłoś