IP: *.* 14.03.03, 23:05
Ucałowania dla wszystkich Mamuś!Mój brzusio ma już 7 miesięcy, w zasadzie jestem prawie zdecydowana żeby rodzić na karowej (słyszałam, że maja jeden z najlepszych oddzialów dla noworodków - mam nadzieję, że nie będziemy tego potrzebować no ale gdyby ...). Nie znam tam żadnego lekarza ani położnej. Prosze was o opinie o karowej, do jakiego lekarza i położnej mogę się zgłosić. Co sądzicie o szkole rodzenia przy karowej?Serdecznie was pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: DorotaZ Re: Karowa? IP: *.* 15.03.03, 06:35
      Witaj, ja mam termin na 21 kwietnia i rodzę na Karowej z Panią Mucha. W trakcie ciąży chodziłam do Pani Pękala z której byłam i jestem bardzo zadowolona. Wystukaj w wyszukiwarce "Karowa" to rozwiniesz więcej wątków - niektóre mogą Cię zdziwić. Szkoła rodzenia jak szkoła rodzenia. 90 procent wiadomości o których mówili przeczytałam wcześniej. Mój mąż był jednak bardzo zadowolony. Pozdrawiamy Dorota z Timim
    • Gość: mrzepnie Re: Karowa? IP: *.* 18.03.03, 23:11
      Ja rodzilam na Karowej rok temu, wczesniej spedzilam tam tez 5 dni na patologii. Nic nikomu nie dawalam w lape a zadowolona bylam ze wszystkiego! Warunki moga byg, pielegniary i polozna bardzo mile, porod tez spoko (gdyby jeszcze tak nie bolalo! -i to musisz wziac pod uwage, oni maja najwiekszy w W-wie odsetek cesarek wiec zazwyczaj nie mozna dostac znieczulenia na zyczenie bo anestezjolog "jest przy cesarce" -tak bylo zarowno w moim przypadku jak i mojej siostry). Po porodzie tez spoko, kilkakrotnie chodzilam do poloznych w srodku nocy i nigdy zadna nie miala o to pretensji, przeciwnie odpowiadaly na wszystkie pytania raz nawet jedna zostala z miom synkiem bo ja chcialam sie podmyc a maly plakal jak sam zostawal. I jest tylko jeden problem -tam zazwyczaj nie mam miejsc i odsylaja do innego szpitala!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka