Dodaj do ulubionych

Wejherowo!!! - polecam!!!

IP: *.* 01.04.03, 12:26
Witajcie, do napisania tego postu podchodziłam już parę razy ale jakoś nogdy nie mogłam go skończyć i mam nadzieję, że mi się wreszcie to uda. Prawie rok temu (13.04) w szpitalu w Wejherowie przyszedł na świat mój synek. Pobyt w tym szpitalu wspominam bardzo miło i ciepło. Jeśli chodzi o poród to niewiele mogę powiedzieć (z własnego doświadczenia) o wyborze pozycji,prysznicach itp. bo u mnie wszystko potoczyło sie w ciągu godziny łącznie z przyjęciem na oddział, w związku z czym nawet nie zdążyłam pomyśleć w jakiej pozycji chcę urodzić. Za to z opowiadań paru koleżanek które również rodziły w Wejherowie wiem, że prysznic, worki sako, piłki i wybór pozycji do rodzenia nie stanowią żadnego problemu. Zapomniałam o goleniu i lewatywie-otóż pytają was czy wyrażacie zgodę. Z kolei o położnictwie mogłabym pisać i pisać. Dziewczyny, opieka super!!!!Sale 2 lub 3 osobowe,na oddziale 7 toalet i 7 łazienek,naprawdę czysto.Odwiedziny od 10 do 20,nie ma żadnego problemu. Jeśli odwiedza 1-2 osoby to moga być w pokoju ,jeśli więcej to jest specjalny pokój odwiedzin, do pokoju (tego w ktorym się leży) nie mogą wchodzić dzieci do lat 12. W pokoju odwiedzin jest do dyspozycji lodówka. Jeśli chodzi o karmienie to położne wszystko pokazują,uczą i cierpliwie tłumaczą. Zawsze można poprosić o pomoc i pomagają bez żadnego gadania. Ja w pokoju byłam z jeszcze jedną dziewczyną,obie rodziłyśmy nasze pierwsze dzieci więc o karmieniu miałyśmy pojęcie raczej zielone i gdy maluszki tylko w nocy płakały to zawsze któraś z położnych przychodziła zobaczyć co się dzieje. Przy nawałach robiły okłady z kapusty lub z lodu. Cóż jeszcze mogę napisać? Połóżne naprawdę bardzo miłe, kochane i wszystko co najlepsze, zresztą lekarze również!!!Dziewczyny!!! Jak nie wiecie gdzie to do Wejherowa!!!OlaPs. Przepraszam,trochę to wszystko haotyczne, ale Młody mi marudzi i nie mogę za bardzo się skupić.
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka