eleonoe 27.02.07, 08:06 witam! jestem z Piotrkowa Trybunalskiego.Zastanawiam sie w jakim szpitalu powinnam rodzić i czy nie lepiej np. w Łodzi. jesliktos cos na ten temat moze napisac to bylabym wdzieczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aventura1 Re: Szpitale w Piotrkowie Tryb. 27.02.07, 09:26 ja nie mieszkalam od zawsze w piotrkowie, ale teraz tam pomieszkuje, wiem o tych szpitalach tyle, ze trzeba omijac z daleka, to opinia nawet lekarzy. Wlasciwie masz chyba obecnie tylko mozliwosc rodzenia na Rakowskiej. Ale lepiej chyba w Lodzi a CZMP Odpowiedz Link Zgłoś
eleonoe Re: Szpitale w Piotrkowie Tryb. 28.02.07, 11:22 dzieki za info.u nas jeszcze rodza na Roosevelta, ale tam wiem ze jest tragedia.pytam dlatego, ze wiadomo rozne sa opinie - a podobno w łodzi tez nie tak kolorowo. jestem juz w 30tc a nie wiem gdzie mam rodzic!!.....oj boje sie boje.. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia130 Re: Szpitale w Piotrkowie Tryb. 05.03.07, 19:51 Z dwojga złego to już chyba lepsza Łódź i CZMP niz te dwa piotrkowskie szpitale. Zostaje Ci jeszcze Bełchatów z bardzo wysoko ocenionym przez akcje Rodzić po ludzku Szpitalem Wojewódzkim, ja wlaśnie próbuję się tutaj na forum czegoś o nim dowiedzieć. Mam nadzieję, że ktoś się odezwie. A tu masz ocenę tego szpitala z Bełchatowa. kobieta.gazeta.pl/rodzicpoludzku/1,77782,3807281.html Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia259 Re: Szpitale w Piotrkowie Tryb. 06.03.07, 15:00 Witam ja tez uważam że lepiej jest na pewno w CZMP w łodzi albo chociażby w Bełchatowie , tez jestem z Piotrkowa , termin mam na czerwiec ale lekarza mam z CZMP i tam będę rodziła, moim zdaniem szpitale z Piotrkowa to wogóle pomyłka. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś