Dodaj do ulubionych

Szpital w Międzylesiu-ile kosztuje zzo i ...

12.03.07, 23:53
Chciałabym się dowiedzieć ile kosztuje w Międzylesiu zzo (na forum są dwie
wersje 500 i 700 )i jednoosobowa sala poporodowa.Za wszystkie informacje z
góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • usura Re: Szpital w Międzylesiu-ile kosztuje zzo i ... 13.03.07, 09:24
      Nie wiem ile dokładnie kosztuje zoo bo mój poród zakończyl się w końcu cc.
      www.rodzicpoludzku.pl/szukaj.php tu może coś znajdziesz.
    • mucha2007 Re: Szpital w Międzylesiu-ile kosztuje zzo i ... 14.03.07, 09:18
      Z moich wiadomości szpital w międzylesiu nie robi zoo na życzenie
      pacjętki.Sama brałam opcje tego szpitala i to mnie zmusiło do szukania innego
      szpitala.
    • kasiek1976 Re: Szpital w Międzylesiu-ile kosztuje zzo i ... 15.03.07, 15:29
      Ja tam rodziłam 12 lutego. ZZO jest i nie ma z tym problemu. Oficjalnie
      kosztuje 700 zł i trzeba zapłacić w kasie lub na izbie przyjęć (i ja tak
      płaciłam). Wiem jednak że się dziewczyny dogadywały z anestezjologiem i płaciły
      mu do ręki to wtedy płaciły 500 zł (ale ta opcja nie zawsze da sie załatwić).
      • mucha2007 Re: Szpital w Międzylesiu-ile kosztuje zzo i ... 16.03.07, 07:40
        Do kasiek1976.
        To coś sie zmieniło.Możesz napisac czy wszystko w porządku po
        znieczuleniu,przy ilu centymetrach Ci podano,i jaka tam opieka.Pozdrawiam
      • mucha2007 Re: Do kasik1976 16.03.07, 07:41
        Jak możesz napisz jak po porodzie w Międzyleskim szpitalu.I jak to
        znieczulenie.
        • kasiek1976 Re: Do kasik1976 16.03.07, 14:26
          ZZO dostałam jak próbowałam rodzić naturalnie. Miałam chyba rozwarcie na 5 ale
          głównie sugerowali sie tym jak mocne są skurcze. Później zapadła decyzja o cc
          ale dalej miałam ZZO. W związku z tym znieczuleniem mogłam wstać po 12
          godzinach po cesarce.
          Opiekę przy porodzie wspominam bardzo dobrze. Po porodzie położne również
          bardzo mi pomagały. Środki przeciwbólowe dostawałam kiedy chciałam, pomogły mi
          wstać po cc, umyć się itd. Opieka noworodkowa mi również nie przeszkadzała choć
          dziewczyny na oddziale narzekały na te pielęgniarki. Pediatra informowała mnie
          o stanie dziecka dość szczegółowo. Ja leżałam po porodzie 2 tyg bo malutka była
          chora i przez ten czas codziennie przychodziła pani doktor i mówiła mi czy stan
          dziecka się poprawia czy nie, ile waży, jakie są wyniki poszczególnych badań i
          jakie badania jeszcze będą robione.
          Ogólnie wspominam dobrze ten szpital. Gdybym miała rodzić jeszcze raz to też
          bym się na niego zdecydowała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka