Dodaj do ulubionych

Szpital Gliwice

19.03.07, 15:55
Ja rodziłam kilka tygodni temu w Gliwicach. Był to mój drugi poród i w
porównaniu z pierwszym o niebo lepszy. Duża zasługa - to fachowa opieka i
pomoc. Zdania są podzielona, ale ja jestem jak najbardziej zadowolona z porodu
w gliwickim szpitalu.
Obserwuj wątek
    • abruda Re: Szpital Gliwice 21.03.07, 14:42
      to podziwiam
      poród cztery lata temu tez wspominam dobrze i obsługa tez fachowa ale pobyt na oddziale po porodzie to katastrofa i lekarze do d..... i położne opryskliwe i niemiłe miły nas w d............ więc , poród tak ale tam trzeba jeszcze byc trzy do pięciu dni a tego nie da się przeżyc , a jeszcze jak ktoś trafi na dr. Maruszewska to współczuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • alicja513 Re: Szpital Gliwice 21.03.07, 14:57
        ja niestety na nią trafiłam i to nie raz, to była najgorsza strona tego szpitala
        ... reszta ok
        • sabka22 Re: Szpital Gliwice 21.03.07, 18:16
          Lerzy sie 2dni jak juz,a ogolnie miło wspominam i porod i opieke.
      • uczula Re: Szpital Gliwice 24.03.07, 09:57
        i to jest powod dla ktorego jezeli zdaze smile to napewno bede rodzic gdzie
        indziej...
        smile
    • niki296 do uczula 24.03.07, 10:44
      wiesz ja jestem (a wlasciwie bylam bo juz mam dziecko) tak zle nastawiona na
      szpital w Gliwicach ze jeszcze podczas ciazy zartowalam z rodzina, ze nawet
      jakby juz glowke dziecka bylo widac to niech nawet nie probuja zawiesc mnie do
      polozniczego w gliwicach - wolalam urodzic gdziekolwiek(gdybym nie zdazyla do
      Pyskowic) ale nie tam.
      • uczula Re: do niki296 27.03.07, 13:42
        wiesz, ja nie chcialabym sie tak nastawiac...
        smile
        no bo co bedzie jak nie zdazymy dojechac gdzie indziej? a szpital mam prawie
        za miedza?
        oj bylabym bardzo nieszczesliwa gdybym musiala tam rodzic...smile
        ja teraz nastawiam w domku, bo u mnie to ida w domku na latwizne...bo blizej,
        bo latwiej ( oni maja nie ja) bo szybciej i wogole...ciezka droga przez meke...
        smile
        • yola13 Re: do niki296 27.03.07, 15:35
          dla mnie argument " bo rodzina ma blisko" (rozumiem ze do odwiedzin) jest
          najgłupszym z mozliwych argumentów, przeciez to tobie ma byc dobrze a nie
          rodzinie, w końcu to ty bedziesz rodzic, jeżeli masz lekarza prowadzacego z
          Gliwickiego szpitala i wynajmiesz sobie położną to napewno nie bedzie tak źle,
          ja gdybym miała niezagrożoną ciążę to wybrałabym Pyskowice, ale jest niestety
          inaczej i bedę miec rozwiązanie w Zabrzu w klinice

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka