08.05.07, 22:25
witam,
szukam informacji na temat tych przychodni(Warszawa). Chodzi mi o godnych polecenia lekarzy: pediatrę!!! i ginekologa, który poprowadziłby
mi drugą ciążę i który nie będzie się oburzał, ze chcę drugie dziecko urodzić przez cc na życzenie(pierwszy poród miał być sn, ale
się nie udało, nie zamierzam po raz drugi ryzykować). Bardzo proszę o opinię i z góry Wam dziękujęwink
Obserwuj wątek
    • edzia.79 Re: medicover 09.05.07, 08:22
      chyba w Medicowerze nie znajdziesz dobrego ginekologa.czytalam bardzo wiele zlych opini na ich temat.moja kolezanka leczy sie tam sporadycznie i nie jest zadowolona a byla juz u wielu lekarzy stamtad.

sprobuj napisac na forum szpitale albo poszukaj na przegladarce.
    • sobotkowa Re: medicover 09.05.07, 10:36
      Mogę Ci polecić z czystym sumieniem kobietkę ginekologa dr Fogiel. Chodze do
      niej od kilku lat. Prowadziła teraz na początku moją ciążę, ale ja chciałam
      rodzić w Damianie i musiałam zmienić lekarza na takiego z Damiana, bo nie
      chciaam biega do dwoch jednoczesnie. Jest naprawdę profesjonalistką, przy tym
      bardzo serdeczna i rzeczowa. Moje koleżanki twierdzą, że jest oschła, ale moim
      zdaniem ma być profesjonalnym i rzeczowym lekarzem, bo idę tam w konkretnym
      celu a nie na ploki. Bardzo mi pomogła jak miałam zagrażające poronienie....
    • sobotkowa Re: medicover 09.05.07, 10:39
      Pomylily mi si kliniki....dr Fogiel pracuje w Enel Medzie...przepraszam za
      wprowadzenie w blad.
    • kasztanka2 Re: medicover 09.05.07, 11:57
      Witaj Beato,
      jeśli chodzi o ginekologa w Medicover to na pewno nie polecam Ci dr Pasiak-
      Owczarek. Chodziłam do niej na początku posiadania abonamentu, ale w pewnym
      momencie jak się zorientowalam że nie potrafi mi pomoc (sama to stwierdziła;
      mam zaburzenia hormonalne)to znalazlam dobrego specjalistę prywatnie. Do niej
      tylko chodzę jak potrzebuję zrobić sobie badania czy cytologię.
      Podczas standardowego badania na fotelu strasznie naciska, tak że boli
      niemiłosiernie (każdy inny robił to delikatnie), przerywa jak się chce coś
      wytłumaczyć, trzeba powtarzać informacje po trzy razy - ma się wrażenie że do
      niej nie dociera, albo że nie słucha. To tyle moich wrażeń. Mam nadzieję, że
      trochę Ci pomogłamsmile
      Pozdrawiam

• beata.ostrowska Re: medicover 09.05.07, 14:18
        oj, bardzo dziękuję...przynajmniej będę wiedziała kogo się wystrzegaćwink już gdzieś słyszałam niezbyt pochlebne informacje o tej pani
      • gusia785 Re: medicover 10.05.07, 13:23
        Kasztanka2 masz absolutna racje co do pani doktor bylam u niej raz - i na tym
        zakonczyla sie moja przygoda z lekarzami Medicoveru - obcesowa, niecierpliwa
        i ... szkoda przymiotnikow. chcialam sobie zrobic badania przed planowanym
        zajsciem w ciaze - wysmiala mnie mowiac ze to nie jest klinika leczenia
        nieplodnosci i zaproponowala z totalnym sarkazmem test na HIV. Prawda ze urocze
        zachowanie?
    • carol1977 Re: medicover 09.05.07, 15:23
      witam, ja z czystym sumieniem polecam dr Czempińskiego z Domaniewskiej
      (Medicover). Jest niezwykle miłym, opiekuńczym lekarzem. Zawsze ma czas, zeby
      wszystko wytlumaczyc, odpowiedziec na pytania. Nie znam jego zdania na temat cc
      na zyczenie, ale jako lekarza polecam bardzo smile. Pozdrawiam
    • aga415 Re: medicover 09.05.07, 15:39
      Był już kiedyś taki wątek,
      Ja chodzę do Renaty Łęckiej (na Ochocie) fajna babka z Instytutu Matki i
      Dziecka, troszkę staroświecka ale bardzo dobra kobitka dla mnie jest ok.
      starej daty chyba na cc będzie kręcić nosem ale zawsze można spróbować.
      Wystrzegaj się Babelskiej Grażyny - okropny babol - nigdy wiecej !!!!!!
      Podaję linka do medicover:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=588&w=55988893&v=2&s=0
      • beata.ostrowska Re: medicover 10.05.07, 13:15
        tak tak o ginekologach był, nigdzie o pediatrach nie mogę nic znaleźć...dziękuję za wszystkie odpowiedzi...popróbujęwink
        • maga785 Re: medicover 10.05.07, 14:01
          Jeśli chodzi o pediatre to moge z czystym sumieniem polecić dr Andrzeja Tomika
          w przychodni na Domaniewskiej.Swietny fachowiec z doskonałym podejśćiem do
          dzieckasmileU mojego syna niecałe trzy tygodnie temu zdiagnozował zapalenie płuc
          nie dające żadnych wyraźnych objawów(brak gorączki,dziecko czyste
          osłuchowo,lekki kaszel i powiększone węzły chłonne na szyji).Dostaliśmy
          skierowanie na rtg i przeczucie Pana doktora, że to może być zapalenie płuc
          potwierdziło sie.Dostał antybiotyk i po kilku dniach było już po
          sprawiesmilePodobnie było jak syn miał przedłużający sie katar od razu mieliśmy
          skierowanie na wymaz i do alergologa.NA szczęscie katar był tylko od zębówsmile
          Jeśli chodzi o ginekologów to za radą kilku znajomych prowadziłam ciąże w
          DAmianie pomimo opłaconego abonamentu w Medicoverze.Ginekolodzy z M nie ciesza
          sie najlepszą opiniąsad
          Pozdrawiam
          • beata.ostrowska Re: medicover 10.05.07, 22:35
            super, dziekuje za informacje o pediatrze...ciaze jakos sie poprowadziwink grunt, zeby mloda miala dobra opiekewink dzieki
            • ancia2007 Re: medicover 11.05.07, 13:17
              Nie miałam styczności z pediatrami, ale jeśli chodzi o ginekologów -
              przstrzegam...
              Ja zaliczyłam chyba 5 rożnych - 4 mężczyzn i 1 kobietę, chyba Babelska i
              tragedia...za kazdym razem trafiałam z ciążą ( pierwsza pusty pęcherzyk
              płodowy, zabieg w 9tc), teraz z plamieniami i z takim przyjęciem "na odwal się"
              to nigdzie się nie spotkałam.
              Serdecznie polecam Ci za to ginekologów z Babka Medica - ja jestem u dr
              Dądalskiej i jestem super zadowolona. Podobno Rodzeń i Zioło też są super, ale
              ja wolałam babkęwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka