bb-m2 23.05.07, 15:32 Znacie tą lekarke, prowadziła którejś z Was ciąże?? Zadawolone jesteście?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hatta Re: dr Lankiewicz - Muszyńska z Wołoskiej 23.05.07, 20:44 Nie prowadzila mojej ciazy, ale opiekowala sie mna po porodzie. Moim zdaniem bardzo w porzadku. Konkretna, ciepla, mozesz z nia porozmawiac rowniez indywidualnie, jak cos Cie niepokoi. DZiewczyna, ktora lezala ze mna po porodzie, znala ja lepiej i tez chwalila. Odpowiedz Link Zgłoś
majka995 Re: dr Lankiewicz - Muszyńska z Wołoskiej 24.05.07, 09:18 Nie wiem czy chodzi o tę samą panią doktor pani Lenkiewicz- uszyńska, przsyjmuje przynajmniej przyjmowała 7 lat temu na karowej bo była przy moim porodzie. Super babka, miła i kompetentna. Jeśli to o nią chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
bb-m2 Re: dr Lankiewicz - Muszyńska z Wołoskiej 24.05.07, 09:59 Dziękuje bardzo za odpowiedz. Chcę do niej isc prywatnie, żeby prowadziła mi ciąże, a potem chcę rodzić na Wołoskiej, zawsze lepiej mieć swojego lekarza w szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś