klpl 05.06.07, 17:15 Dziewczyny czy przed umówioną cesarką (jutro ma sie zgłosić do szpitala) można cos jeść czy nie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nebs Re: umówiona cesarka 05.06.07, 17:17 O własnie... Powiedz, jak to załatwiałaś? - chodzi mi o "umówienie cesarki"... Odpowiedz Link Zgłoś
klpl Re: umówiona cesarka 05.06.07, 17:35 Cóż nie było w tym żadnego załatwiania poprostu moje maleństwo jest ułożone miednicowo i jest to moja pierwsza ciąża i konieczne jest cc bo to juz 41tydzień.Dostałam skierowanie od swojego gina i mam się z tym zgłoscić jutro do szpitala celem wykonania cc. Odpowiedz Link Zgłoś
sabko Re: umówiona cesarka 05.06.07, 21:24 Ja musiałam zgłosić się do szpitala już dzień wcześniej. rano robiono mi jeszcze badania krwi, USG i KTG potem miałam konsultacje z anestezjologiem. Mogłam jeszcze zjeść lekką kolację ale potem już nic nie mogłam jeść i pić niestety też. Rano jeszcze czekała mnie przyjemność w postaci lewatywy. Z tego wynika że raczej jeść nic nie powinnaś. Chociaż przy pierwszym dziecku miała nagłą cesarkę i zrobiono mi ją beż żadnych przygotowań i diety. Odpowiedz Link Zgłoś