gato.domestico 15.06.07, 17:58 spes, ujastek?a moze jakies inne miejsce? zeby bylo milo, sympatycznie, bezbolescie (!) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elieka rydygier 16.06.07, 09:32 o ile przy porodzie można mówić ze jest "miło"... Odpowiedz Link Zgłoś
kaania80 Re: bezstresowy porod krakow-gdzie? 16.06.07, 10:26 Polecam Ujastek, Żeromski też podobno świetny, ale... czy bezboleśnie tam urodzisz? Podobno nie ma zzo na życzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
aliennis Re: bezstresowy porod krakow-gdzie? 17.06.07, 14:39 W Siemiradzkim jest zzo na zyczenie .Ja dostałam już przy 1,2 cm rozwarcia P . nie musiałam nawet prosić -sami mi zaproponowali. Odpowiedz Link Zgłoś
ola07 Re: bezstresowy porod krakow-gdzie? 17.06.07, 23:50 Tylko Ujastek.Spełnia wszystkie twoje warunki,rewelacyjne położne,zzo na życzenie,a nawet sami proponują,do tego warunki jak w hotelu.Dla mnie super. Odpowiedz Link Zgłoś
maja4021 Re: bezstresowy porod krakow-gdzie? 18.06.07, 22:01 Podobnie jak post wyzej tylko SPES.urodzilam tam i bylo super(jezeli mozna porod nazwac super) Odpowiedz Link Zgłoś
blueberry77 Re: bezstresowy porod krakow-gdzie? 19.06.07, 21:14 Też polecam SPES. Ujastek jest bardzo oblegany ostatnio. Planowałam tam rodzić, a jak przyszło co do czego, to nie mieli dla mnie miejsca. Z resztą co za przyjemność rodzić w takim tłumie Trafiłam do kliniki SPES i bardzo sobie chwalę. Odpowiedz Link Zgłoś
lidka777 Re: bezstresowy porod krakow-gdzie? 21.06.07, 15:52 Tak, w Siemiradzki ze znieczuleniem nie ma problemu. Poród też nie jest taki straszny o ile masz wybraną położną. Problemy zaczynają się później. Kompletny brak zainteresowania i pomocy ze strony personelu. Odpowiedz Link Zgłoś
robin81 mswia na galla 21.06.07, 16:38 rodzilam tam we wrzesniu.co prawda lazienka pozostawia wiele do zyczenia ale i tak 7 gwiazdek w porownaniu np z kopernikiem.ale przeciez to nie warunki sa najwazniejsze.dostalam znieczulenie bez problemy (platne),sala do porodu rodzinnego bardzo dobrze wyposazona.dzieci sa na osobnej salce co przynajmniej dla mnie bylo ok - niewyobrazam sobie bym od razu po porodzie zajmowala sie noworodkiem 24h na dobe.spedzillysmy z corcia 5dni wiec mialam mozliwosc zapoznania sie wiekszoscia z nich.jedna polozna i jedna pielegniarka od noworodkow nie bardzo sie nadaje do tej pracy a reszta personelu naprawde w porzadku Odpowiedz Link Zgłoś
olga32 Re: bezstresowy porod krakow-gdzie? 27.06.07, 20:36 Polecam Rydygiera, rodziłam tam 2 razy Odpowiedz Link Zgłoś
madzik744 Re: bezstresowy porod krakow-gdzie? 01.07.07, 15:56 Chyba nie ma bezstresowych porodów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś