laura801 04.07.07, 18:36 chcę uzyskać informacje na temat warunków w szpitalu w Nowym Dworze Mazowieckim, poród rodzinny, znieczulenie, personel? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ominika Re: Nowy Dwór Mazowiecki 04.07.07, 23:15 Rodziłam tam dokładnie dwa miesiące temu i byłam bardzo zadowolona. Nie ma tłumów, pacjentki nie sa anonimowe, połózne b. serdeczne i pomocne, z pielegniarkami noworodkowymi to róznie- jak się trafi, ale nie jest najgorzej. Miałam w planach rodzinny poród, ale ze względu na spastycznośc szyjki macicy miałam cc (w znieczuleniu podpajeczynówkowym), z którym nikt nie zwlekał. Opieka na sali poopercyjnej b.dobra - mogłam odpocząc. Natomiast z tego co wiem - nie ma ZZO na życzenie. Poród rodzinny kosztuje 150 pln i zostajesz w sali rodzinnej az do wypisu. Warunki ogólne na oddziale do zaakceptowania. Odpowiedz Link Zgłoś
wolanka79 Re: poszukuję nadal informacji 20.07.07, 12:06 podnoszę wątek do góry bo liczę na mamy, które tam rodziły... czeakmy na info Odpowiedz Link Zgłoś