izkan81 13.12.07, 10:11 Mam pytanie, czy któraś z was prowadzi(ła) ciaze u tego Pana doktora? Jesli tak prosze o opinie i info w którym szpitalu pracuje. dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysiatko1 Re: Dr. Tomasz Maciejewski- który szpital? 13.12.07, 11:44 to jest świetny dr.. bardzo ciepły i sympatyczny no i fachowiec... pracuje w IMiDZ Odpowiedz Link Zgłoś
izkan81 Re: Dr. Tomasz Maciejewski- który szpital? 13.12.07, 12:43 a czywiesz moze czy pandoktor specjalizuje siew trudnych zagrozonych i problemowych ciazach? a moze sama prowadzilas u niego ciaze? jak se toba zajal wszpitalu przy porodzie lub po? a mozewczesniej jesli mialas jakies problemy? rowniez slyszalam ze jest dobry a mam do jego prywatnego gabinetu calkiemn iedaleko (niestety przyjmuje tylko tutaj raz w tyg )wiec pomyslalam ze moze on poprowadzi moja ciaze.a moze wiesz gdzie procz ul. wroclawskiej ma prywatny gabinet iczytrzeba sie doniego wczesniej tam zapisywac? Odpowiedz Link Zgłoś
ariella Re: Dr. Tomasz Maciejewski- który szpital? 13.12.07, 15:08 robi usg na Garwolinskiej w wawie, al nie wiem, czy przyjmuj tam tez wizyty. Na usg jest mily, rzeczowy i brzmi kompetentnie, pozdr. nie mam jak sprawdzic teraz tel, wrzuc sobie w googla USG 3d warszawa, garwolinska i go znajdziesz, pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
rajsca On jest chyba Jacek!! 13.12.07, 16:49 Dziewczyny, potwierdzam istnienie dr-a Maciejewskiego z IMIDu, który robi usg na Garwolińskiej, ale on jest *chyba* Jacek. Jutro sprawdzę i potwierdzę. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysiatko1 Re: On jest chyba Jacek!! 13.12.07, 16:56 hehe... bo Maciejewskich jest dwóch i obaj ginekolodzy... Odpowiedz Link Zgłoś
majka995 Re: On jest chyba Jacek!! 13.12.07, 17:11 # Lata temu dr.Tomasz Maciejewski napewno pracował na Karowej bo był przy moim porodzie. mam pięczątkę z jego nazwiskiem w książeczce zdrowia synka także jest to informacja na 100%. Natomiast gdzie pracuje teraz to nie wiem. Wtedy napewno był na Karowej. I napewno nazywał się Tomasz Maciejewski Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ariella Re: On jest chyba Jacek!! 13.12.07, 17:19 na pewno ten z ImiD i ten z Garwolinskiej to ta sama osoba, jak ma na imie nie pamietam, a sorry, nie chce mi sie isc po karte ciazy. A, i on jeszcze pracuje w Iatrosie. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysiatko1 Re: On jest chyba Jacek!! 13.12.07, 17:35 ten z Karowej i z IMiDZ to ten sam.. ale oni obaj chyba tam pracują Tomasz ma wąsy i okulary i jest rewelacyjnym specjalistą Odpowiedz Link Zgłoś
rajsca Re: On jest chyba Jacek!! 13.12.07, 22:55 Pan dr. z IMIDu i z Garwolińskiej to na pewno Jacek Jest brzuchatym blondynem w okularach i baaaardzo sympatyczny Przyjmuje jeszcze w Medicoverem. Chyba jest szefem poradni wad płodu w IMIDzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kiki74 Re: Dr. Tomasz Maciejewski- który szpital? 13.12.07, 18:13 Od 3 lat chodzę do Tomasza Maciejewskiego ze szpitala MSW iA. Wiem, że przyjmuje też na Wrocławskiej raz w tygodniu. Taki bardzo wysoki? To chyba o niego chodzi. Jeśli tak, to polecam zdecydowanie. Prowadził też moją ciążę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
izkan81 Re: Dr. Tomasz Maciejewski- który szpital? 14.12.07, 09:21 nie moge uwierzyc ze az tylu tomaszow wiem ze z maciejewskich jest tez wlasnie jacek i andrzej ale ten o ktorego mi chodzi jest wysoki szczuply czarne wlosy wiek ok 40 lat, przyjmuje wlasnie raz w tyg na wqroclawskiej, nie wiem czy gdzies jeszcze.kiki 74 to chyba o niego michodzi i to wlasnie chyba o nim ty mowisz. czy mozesz mi cos wiecej na temmat pana doktora powiedziec? czy napewno pracuje w szpitalu mswia a nie imid?i czy wiesz gdzie jeszcze prywatnie w pozostale dni przyjmuje?jakim tak wogole jest lekarzem?zna sie na trudnych ciazacg? jaka byla twoja i jak ja poprowadzil? bede ci wdzieczna za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
cacharel Re: Dr. Tomasz Maciejewski- który szpital? 14.12.07, 10:09 dr Tomasz Maciejewski to ordynator na Kasprzaka a pracuje z nim dr Jacek Maciejewski ale to nie rodzina i przyjmuje też w Medicover Ochota Odpowiedz Link Zgłoś
majka995 Re: Dr. Tomasz Maciejewski- który szpital? 14.12.07, 10:23 Kiedy ja rodziłam 3 lata temu na Karowej to dr.Tomasz Maciejewski pracował napewno na Karowej. Teraz być może pracuje w innym szpitalu ale wtedy napewno był tam, chyba że jest dwóch Tomaszów Maciejewskich, bo też tak może byc Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agkra dokladnie tak 14.12.07, 21:17 Dwoch Maciejewskich pracuje w IMiD. Dr Tomasz Maciejewski (kiedys pracujacy na Karowej) teraz jest szefem kliniki gin i pol. w IMiD (wiem to na pewno bo u Niego lecze sie od kilku lat. Prywatnie przyjmuje na Zytniej). Dr Jacek Maciejewski tez tam pracuje i dodatkowo przyjmuje w Medicoverze. Odpowiedz Link Zgłoś
izkan81 do Agkra 15.12.07, 12:17 a czy ten twoj tomasz maciejewski jest bardzo wysoki w okularach, ale obecnie bez wasow przynajmniej od jakis 3 miesiecy i nie wyglada na faceta co by wasy nosil. czy ma tez juz na pollysu\ine ae spod niejwidac troche ciemnych siwawych juz wlosow??? Odpowiedz Link Zgłoś
betyy1982 Re: Dr. Tomasz Maciejewski- który szpital? 30.12.07, 22:02 Ja chodze do dr T maciejewskiego jest super doktorem, wszystko mi wyjasnia prosto i rzeczowo. Przyjmuje na Zelaznej w pon i srody to tel do gabinetu 224904423. Super lekarz polecam. Ja rodze w IMiD bo tam pracuje. Mam na koniec lutego cesarke zaplanowana. Z koniecznosci. pozdrawiam Betyy1982 Odpowiedz Link Zgłoś
izkan81 Re: Dr. Tomasz Maciejewski- który szpital? 31.12.07, 09:39 a czy doktor ma w gabinecie usg i robi podczas wizyty? i jeszcze jedno ile bierze za wizyte?i czy jest jakasroznica w cenie jesli jest sama wizyta a jesli jest wizyta z usg?bede wdzieczna za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
betyy1982 Re: Dr. Tomasz Maciejewski- który szpital? 31.12.07, 20:56 Wizyta kosztuje 150 zl. W niej jest usg na kazdej wizycie. W tej cenie mialam takze cytologie. Doktor przyjmuje na Zytniej od 16.00 do chyba 22. Ma duzo pacjetek. Jezeli CI zalezy to musisz szybko dzwonic juz w poniedzialek bo nie ma miejsca. Jest swietnym lekarzem i to dlatego. pozdrawiam betyy Odpowiedz Link Zgłoś
operowanaprzezdoktoramaciejews Re: Dr. Tomasz Maciejewski- który szpital? 14.04.08, 13:25 uwaga bylam operowana przez doktora Tomasza w 2004 roku w szpitalu MSWIA i usunął mi zdrową macicę BEZ MOJEJ ZGODY I ZADNEGO UZASADNIENIA MEDYCZNEGO przy okazji wycinania nizłosliwej torbieli ,trwa przygotowanie do sprawy sadowej, od profesora Radowickiego ,konsultanta krajowego do spraw ginekologii wiem ze 13 kobiet lecznych przez tego niezwykle miłego lekarza dochdziło bezskutecznie swoich praw w sądzie UWAGA ZLY LEKARZ UWAGA MINA Odpowiedz Link Zgłoś
izkan81 Re: Dr. Tomasz Maciejewski- który szpital? 15.04.08, 13:11 Tos mnie dziewczyno nastraszyla.Sa jescze inne byle niezadowolone pacjentki tego Pana doktora? Odpowiedz Link Zgłoś
pynia78 Re: Dr. Tomasz Maciejewski- który szpital? 25.04.08, 10:48 ale jak już pewnie czytałaś chodzi o doktora z MSWiA a nie z IMiDz. Doktor Tomasz Maciejewski prowadził moją ciążę cztery lata temu (wtedy pracował na Karowej) dwa lata temu prowadził ciążę mojej siostry (rodziła w IMiDz, bo tam obecnie pracuje). Obie jesteśmy bardzo zadowolone. Jest super lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
letyta Re: Dr. Tomasz Maciejewski- który szpital? 06.05.10, 13:14 Dziewczyny, nie dawajcie wiary oszczerstwom w sieci! Zauważyłam że pan Doktor ma wyjątkowo dużo pozytywnych opinii i to jest najważniejsze, bo to swiadczy o jego profesjonalizmie i podejściu do pacjentek. jest też coś takiego jak "czarny PR" kiedy to konkurencja daje znać o sobie, oczerniając kogos z branży. Ja do Doktora dopiero sie wybieram, i kilka negatywnych i niczym nie potwierdzonych opinii nie jest w stanie zaważyć na moim wyborze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
niva77 Re: Dr. Tomasz Maciejewski- który szpital? 25.06.08, 20:57 Możesz napisać coś więcej jak się dalej sprawy mają? Jesteś już po jakiejkolwiek sprawie w sądzie? Jestem pacjentką tego lekarza i szczerze mówiąc, jestem w szoku! Odpowiedz Link Zgłoś
skarbek_87 Re: Dr. Tomasz Maciejewski- który szpital? 30.06.08, 14:43 Ten lekarz jest kierownikiem szpitala IMiDz. Byłam u niego kilka razy na konsultacji w ciąży z powodu podejrzenia hipotrofii u płodu.Lekarz miły spokojny i kompetentny. Odpowiedział na wszystkie moje pytania i jako jedyny mnie potrafił uspokoić ze wszystko ok Odpowiedz Link Zgłoś
prowadzacaspraweprzeciw Re: Dr. Tomasz Maciejewski- który szpital? 29.07.08, 19:56 Drogie Panie sprawa jest szokująca , te które chcą wiedzieć wiecej proszę o telefon i spodkanie, chcę uniknąć rozmowy na tym forum z moim oprawcą- 0 508 546 503 Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynak83 Re: Dr. Tomasz Maciejewski- który szpital? 15.10.08, 15:04 Dziewczyny, widze ze jest tu kilu dr T. Maciejewskich... Ja byłam u tego który przyjmuje na Wrocławskiej i szczerze go doradzam. Byłam u niego w ciazy i robił mi usg... Potraktował mnie bardzo niemiło, krzycząc na mnie ze nic nie wiedzi bo mam tyłozgięcie macicy! Pomijajac jego nieuprzejmosc i brak jakichkolwiek informacji w czasie badania to wg mnie nie mozna mu ufac! Bez dobrego wywiadu postawil mi diagnoze pustego jaja i prawie wyslal mnie na zabieg usuniecia ciazy! Wg niego zarodek powinien byc wiekszy niz byl! Powiedzial mi niemal z usmiechem na twarzy ze ciaza nie rozwija sie prawidlowo a gdy w koncu powiedzialam ze to dopiero 4 tyg od poczecia to powiedzial ze w takim razie to sam nie wie... Skandal! Nigdy wiecej nie wybiore sie do tego pana, z tej przychodni tez juz zrezygnowalam! Odpowiedz Link Zgłoś
aruen Re: Dr. Tomasz Maciejewski- który szpital? 16.12.08, 11:06 Czy wiecie może, czy dr. T. Maciejewski (ten z Karowej i IMiD) przyjmuje gdzies panstwowo? W poradni IMiD nie przyjmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
karina1207 Re: Dr. Tomasz Maciejewski- który szpital? 17.12.08, 21:38 Witam Was serdecznie jestem pod opieką dr. Tomasza Maciejewskiego od 1999 roku.Kiedys pracował na Karowej obecnie jest Dyrektorem w IMiD na Kasprzaka. Nie przyjmuje nigdzie państwowo jedynie w gabinecie prywatnym na ul. Żytniej w poniedziałki i środy w godzinach 16.30 do..... późna. Ja jestem pełna uznania dla jego osoby zaróno jako lekarza jak również człowieka. Prowadził moje dwie ciąże ( przyczynił się do tego że w ogóle w nie zaszłam ) i do samego końca czułam że jest obok nas. Mój młodszy syn urodził się z wadą nerek ..... w załatwieniu dalszego leczenia pomógł nam właśnie dr. Maciejewski. Przed ciążą byłam operowana właśnie przez niego. Dziewczyny z całym serce polecam Wam tego lekarza. Mam do niego ogromne zaufanie, poczucie wdzięczności i niesamowitą sympatię. Mam numer telefonu komórkowego do doktora. Jeżeli któraś z Was potrzebuje piszcie na mój adres mailowy karina@esochaczew.pl. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nalo Re: Dr. Tomasz Maciejewski- który szpital? 23.12.08, 16:09 DZiewczyny, a czy moglybyscie podac numer telefonu i adres tego gabinetu na Zytniej? Chcialabym sie do niego wybrac. Bylabym bardzo wdzieczna. Pozdawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ziutka23 Re: Dr. Tomasz Maciejewski- który szpital? 02.03.09, 14:28 ul. Żytnia 13, lok. 36a tel. 22 490 44 23 kom. 602 340 348 należy dzwonić w pon bądź śr w godz. 17-21 w lutym 2009r. wizyta kosztowała 200zł (+20zł za cytologię), jak dla mnie drogo Odpowiedz Link Zgłoś
1.jagoda Re: Dr. Tomasz Maciejewski- który szpital? 15.04.09, 10:30 Ja chodzę do dr Tomasza Maciejewskiego od kilku lat, faktycznie do 2005 roku pracował na Karowej, od 2005 pracuje w IMiDz. Uważam, że to świetny lekarz, jeden z najlepszych ginekologów jakich znam i nie skupia się tylko na problemach ginekologicznych ale patrzy na pacjentkę jak na całość a to już nieczęsta cecha u lekarzy. Drogi to fakt, ale 4 lata temu (wtedy brał 150zł) czekało się do niego na wizytę ok. miesiąca a teraz na 1 wizytę trzeba czekać 2 miesiące, więc chyba pacjentek mu nie ubywa. Odpowiedz Link Zgłoś
cgc Re: Dr. Tomasz Maciejewski - liczy sie tylko kasa 27.08.09, 12:38 niesety nie zgadzam sie, kiedys byl dobrym lekarzem, bo mu sie chcialo, teraz liczy sie tylko kasa, nie wykryl nadcisnienia, malowodzia, owiniecia pepwoina, ignorat w szpitalu i prywatnie... szczerze odradzam Odpowiedz Link Zgłoś