marbra301 13.04.08, 15:02 Dziewczyny z Warszawy i okolic czy któraś z Was coś wie na temat tej Kliniki? Będę wdzięczna za informację Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
owianka Re: Prywatna Klinika Położniczo-Chirurgiczna "Iat 13.04.08, 18:02 Zanim ktoś się odezwie, wrzuć w forumową wyszukiwarkę - było mnóstwo opinii o tej klinice. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapro1 Re: Prywatna Klinika Położniczo-Chirurgiczna "Iat 15.04.08, 21:14 Poszukac i poczytac.Ja tam wracam juz w czerwcu,wiec hcyba nie jest tak zle? Odpowiedz Link Zgłoś
girly1 Re: Prywatna Klinika Położniczo-Chirurgiczna "Iat 16.04.08, 14:24 Kasia pro1, bedziesz rodzic w Iatrosie przez cesarke? ja tam rodzilam 3 lata temu naturalnie, teraz slyszalam ze robia tylko cesarki. We wrzesniu czeka mnie drugi porod tez myslalam o Iatrosie, bylam z nich bardzo zadowolona. jedyny minus to odleglosc od mojego domu, mieszkam na Mokotowie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapro1 Re: Prywatna Klinika Położniczo-Chirurgiczna "Iat 17.04.08, 20:45 Ja mieszkam na Sadybie,odleglosc mnie nie przeraza,bo jestem umowiona na drugie CC,a raczej nie urodze w ciagu pol godziny.Oni chyba juz calkiem sie wycofali z sn. U kogo bedziesz? ja chodze ponownie do dr.Trams,mam ja w pakiecie w Luxie,wiec badania i wszystkie problemy tam zalatwiam. Odpowiedz Link Zgłoś
girly1 Re: Prywatna Klinika Położniczo-Chirurgiczna "Iat 20.04.08, 09:18 tez poprzednio rodzilam z dr Trams, ale cesarki podobno najlepiej robi dr Niemiec. Bylas zadowolona z cesarki dr Trams? pierwsza cesarka byla z powodow medycznych czy innych? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapro1 Re: Prywatna Klinika Położniczo-Chirurgiczna "Iat 20.04.08, 18:49 Dr.Trams zrobila mi piekny plastyczny szew,podziwiany byl przez innych ginekologow.No,ale spedzila nademna sporo czasu szyjac dokladnie.Ja spalam,maz mowil ze sporo to trwalo,poz tym czyscili mnie w srodku,nie mialam zadnych uciazliwych odchodow po CC,wrocilam do domu na zwyklych wkladkach. I cc ze wzgledow medycznych, druga fanaberia,nie bede krokiem ryzykowac,wole przejsc to co juz mam za soba Odpowiedz Link Zgłoś
marysia103 Re: Prywatna Klinika Położniczo-Chirurgiczna "Iat 23.04.08, 11:50 Ja mam dzisij wizytę w Iatrosie u dr. Turowskiego, nie znam go, chciałam to dr.Trams ale już tam nie pracuje taką informację przekazał mi właściciel kliniki. Czy któraś z Was zna doktora Turowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
marbra301 Re: Prywatna Klinika Położniczo-Chirurgiczna "Iat 23.04.08, 11:59 Ja nie znam ale czytalam pozytywne opinie zarówno na temat Kliniki jak i lekarzy tam pracujących. Byłabym wdzięczna za Twoją opinię po wizycie na temat tej Kliniki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beatad19 Re: Prywatna Klinika Położniczo-Chirurgiczna "Iat 24.04.08, 17:56 Ja rodzilam przez cc w styczniu 2008 u prof. Leibschanga. Polecam tego lekarza - bardzo delikatny, mily, szef super nisko, w tej chwili juz prawie wcale nie widoczny, zadnych zgrubień, zrostów. To pewnie zalezy i od lekarza tnącego/szyjącego , jak i od organizmu kobiety. Klinikę również polecam. Opieka znakomita, chociaż w nocy jest tylko połozna, a lekarze pediatra-neonatolog i ginekolog są "na przychodne". Na noc można oddac dziecko pod opiekę poloznej - mają świętą rację, że jeszcze zdążysz się dzieckiem nacieszyć, a teraz śpij i wypoczywaj. Anestezjolog - wlaściciel kiniki jest większą część dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
krypteia Re: Prywatna Klinika Położniczo-Chirurgiczna "Iat 23.04.08, 13:14 marysia103 napisała: > Ja mam dzisij wizytę w Iatrosie u dr. Turowskiego, nie znam go, chciałam to > dr.Trams ale już tam nie pracuje taką informację przekazał mi właściciel > kliniki. Czy któraś z Was zna doktora Turowskiego? byłam u niego na USG skierowana z Iatrosa, pracuje z dr Roszkowskim w gabinecie na Saskiej Kępie; wydaje się być miły z tego co pamiętam jest sporo o nim pozytywnych opinii na tym forum (wyszukiwarka) Odpowiedz Link Zgłoś
marysia103 Re: Prywatna Klinika Położniczo-Chirurgiczna "Iat 23.04.08, 16:47 Oczywiście napiszę o moich wrażeniach po wizycie. Zanim wpisałam się do tego wątku próbowałam walczyć z wyszukiwarką, ale akurat nie działała Odpowiedz Link Zgłoś
sision Re: Prywatna Klinika Położniczo-Chirurgiczna "Iat 23.04.08, 22:16 Kilka dni temu w IATROSIE przyszedł na świat mój synek. CC wykonał dr Turowski, którego bardzo polecam. Jest miły, nie czułam się przy nim skrępowana, na wizytach odpowiada na wszystkie pytania. Szew mam "bardzo ładny", a co najważniejsze tak nisko, że nigdy nie bedzie go widać)Z pobytu w klinice jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapro1 Re: Prywatna Klinika Położniczo-Chirurgiczna "Iat 24.04.08, 20:09 Jak to dr.Trams nie pracuje w Iatrosie skoro rodze z nia w czercu i jestem na wizytach miesiecznych. Jesli ktoras chce to napiszcie na poczte,podam do niej telefon na komorke. Dr.Turowski robi mi usg na Finlandzkiej,rzeczywiscie jest bardzo mily i rzeczowy. W pn. ide do dr.Trams pogadam z nia ze ktos sprzedaje mylne informacje(dr.Ostaszewski??) Odpowiedz Link Zgłoś
krypteia Re: Prywatna Klinika Położniczo-Chirurgiczna "Iat 24.04.08, 21:22 kasia - to że dr Tramś wykonuje Ci cc nie znaczy, że jest w Iatrosie zatrudniona w wypadku kiedy decydujesz się na innego ginekologa niż zatrudnieni w Iatrosie (IMHO tylko dr Turowski i prof. Leibschang) to wtedy Ty sama rozliczasz się z ginekologiem który wykonuje Ci cesarkę a Iatros "wypożycza" tylko salę operacyjną i całą resztę (oczywiście za opłatą) - tak mi tłumaczył w lutym tego roku dr Ostaszewski reasumując - cięcie może Ci robić ginekolog jakiego sobie sama wybierzesz, ale Ty się z nim rozliczasz i nie musi być on zatrudniony w Iatrosie Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapro1 Re: Prywatna Klinika Położniczo-Chirurgiczna "Iat 24.04.08, 21:25 Tez cos o tym slyszalam.Na pewno spytam na wizycie w pn. CC kosztuje mnie tyle co kazdego z tym ze jakis tam % bieze lekarz za ciecie i tez za to ze przyprowadzil pacjenta w konkretne miejsce. Kiedys placilo sie dr.Ostaszewskiemu a teraz to jakos tam inaczej jest. bede sie z nim widziala,bo wybieram sie na rekonesans,czy aby wszystko po staremu jest i takie same zasady.Nie chcialabym ze stolu uciekac w polowie ciecie Odpowiedz Link Zgłoś
marysia103 Re: Prywatna Klinika Położniczo-Chirurgiczna "Iat 27.04.08, 20:01 Byłam u dr. Turowskiego i z czystym sumieniem potwierdzam pozytywne opinie na jego temat. Bardzo miły i kompetentny, odpowiadał na wszystkie pytania i wszystko bardzo dokładnie tłumaczył. Jutro idę do niego na USG na ul Emilli Plater. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapro1 Re: Prywatna Klinika Położniczo-Chirurgiczna "Iat 28.04.08, 21:47 Dr.Trams pracuje w iatrosie "na telefon",tzn. wprowadza swoje pacjentki jakby z zewnatrz. dzis przyklepalam cc na 6.06 Odpowiedz Link Zgłoś
yoosti do kasiapro1 29.04.08, 21:11 Kasiapro1 - sprawdź proszę gazetową pocztę, albo podaj maila, bo mam kilka pytań do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapro1 Re: do kasiapro1 30.04.08, 12:00 Odpisalam ci, obszerny list wyszedl z tego Odpowiedz Link Zgłoś
girly1 Re: do kasiapro1 05.05.08, 13:13 kasiapro, czy twoje dziecko, ktore poprzednio rodzilas w Iatrosie mialo zoltaczke poporodowa? jesli tak, to jak ja leczyli? moj maly dostawal leki. Wlasnie jeden minus tej kliniki, ze nie maja lamp do naswietlania. Myslałas o tym? pozdrawiam wrzesniowka Odpowiedz Link Zgłoś
krypteia Re: do kasiapro1 05.05.08, 14:31 girly - mają lampy, ale za pobyt dziecka podczas naświetlania musisz tam płacić 400 zł za dobę (jeśli zostanie ponad te 4 doby Waszego wspólnego pobytu po porodzie) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapro1 Re: do kasiapro1 05.05.08, 18:48 Syn mial zoltaczke,ale ja spedzilam tam 5 dob wiec jak wychodzilam to juz niewiele z niej zostalo. jak bedzie trzeba to doplace i zostane pod lampami. Nied wiem czy leczyli,szczerze powiem ze jakos tak blogo spedzilam tam czas,raczej jak w jakims hotelu z wielka zyciowa przygoda. teraz bede madrzejsza i wezme wiecej kolorowych gazet,bo wyczytalam wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
bluma28 Re: Prywatna Klinika Położniczo-Chirurgiczna "Iat 02.05.08, 12:00 Dziewczyny ja urodziłam tam 25 kwietnia czyli tydzień temu, operował mnie dr Turowski. Jesli macie jakies pytania to chętnie odpowiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marbra301 Re: do Bluma28 02.05.08, 16:49 Bluma28 - bardzo proszę sprawdź gazetową pocztę, albo podaj maila, bo chciałabym Ci zadac parę pytań Odpowiedz Link Zgłoś
bluma28 do marbra301 02.05.08, 17:34 Dopiero teraz aktywowałam pocztę na gazeta.pl więc jesli możesz napisz jeszcze maila na adres gazetowy a ja Ci chętnie odpowiem na pytania. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
efunia27 Re: do marbra301 07.05.08, 15:54 Mogłabyś napisać ile kosztauje cc wraz z pobytem w klinice? Interesuje mnie ostateczna suma jaką trzeba zapłacić za tą przyjemność Odpowiedz Link Zgłoś
girly1 ile wczesniej do Iatrosa 08.05.08, 14:39 dziewczyny, ktore tam ostatnio rodzilyscie, jak dlugo wczesniej umawialyscie sie na porod?ja mam termin na wrzesień. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlet26 Re: prof Leibschang 08.05.08, 14:46 Dziewczyny, czeka mnie 3 cesarka, w związku z tym poszukuję dobrego specjalisty od wielokrotnych cięć. Bardzo dużo dobrego słyszałam o prof Lebschang. Orientujecie się może czy on nadal wykonuje cięcia cesarskie w Iatrosie? Odpowiedz Link Zgłoś
krypteia Re: prof Leibschang 08.05.08, 15:28 scarlet - wysyłam Ci maila na konto gazetowe Odpowiedz Link Zgłoś
beatad19 Re: prof Leibschang 08.05.08, 21:10 U mnie w styczniu odbieral poród przez cc prof.Leibschang. Jestem super zadowolona. Zapewne zależy to też od organizmu, ale teraz po 4 m-cach nie wyczuwam pod palcami absolutnie nic, zero zrostów, linia cięcia jest bardzo nisko i b.b.cienka. Odpowiedz Link Zgłoś
marbra301 Re: ile wczesniej do Iatrosa 08.05.08, 23:06 no myslałam że i ja się dowim przy okazji ile wcześnej... a tu cisza. Ja mam termin na koniec października. Ale do Iatrosa wybieram się juz w czerwcu żeby obejrzec klinikę i wypytać o wszystko itd. Odpowiedz Link Zgłoś
krypteia Re: ile wczesniej do Iatrosa 08.05.08, 23:33 marbra301 napisała: > no myslałam że i ja się dowim przy okazji ile wcześnej... a tu cisza. > Ja mam termin na koniec października. Ale do Iatrosa wybieram się > juz w czerwcu żeby obejrzec klinikę i wypytać o wszystko itd. obejrzeć i wypytać o wszystko - kiedy się chce na pierwszą wizytę u gina z Iatrosa - co najmniej miesiąc przed planowanym porodem Odpowiedz Link Zgłoś
frag-ila Re: ile wczesniej do Iatrosa 18.05.08, 12:32 Jeśli dziecko ma żółtaczkę po urodzeniu to mają sprzęt do zbicia jej? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapro1 Re: do marbra301 08.05.08, 21:35 Z kim rodzilas ze taka mala kwota wyszla? u mnie cc:3 tys lekarz+4300 szpital,wiec ponad 7 tys.Czyzby byla taka roznica pomiedzy sn i cc czy moze obsada medyczna? Juz i tak nie mam czasu na marudzenie,bo ustalilismy juz termin Odpowiedz Link Zgłoś
krypteia Re: do marbra301 08.05.08, 22:50 kasiapro1 napisała: > Z kim rodzilas ze taka mala kwota wyszla? > u mnie cc:3 tys lekarz+4300 szpital,wiec ponad 7 tys.Czyzby byla > taka roznica pomiedzy sn i cc czy moze obsada medyczna? > Juz i tak nie mam czasu na marudzenie,bo ustalilismy juz termin o w mordę jeża, 3 tys.honorarium dr T. za cesarkę?!?! Nieźle. Mnie ciął prof. Leibschang, jego honorarium za cięcie wynosi 1300 zł + szpital z pobytem -> 4300. A tak w ogóle to moją ciążę prowadził inny lekarz, który tak jak dr T. od czasu do czasu wykonuje cesarki w Iatrosie (wtedy pacjentka sama płaci należność za cięcie swojemu ginowi a dr Ostaszewski otrzymuje tylko należność za szpital - 4300). On za zrobienie cięcia w Iatrosie życzy sobie 1600 zł, czyli o 3 stówki drożej niż profesor. Dlatego wybrałam profesora. Odpowiedz Link Zgłoś
bluma28 Re: do marbra301 09.05.08, 10:16 Dziewczyny, Ja za cc dokładnie 2 tygodnie temu płaciłam 5800 (ciecie plus 4 doby pobytu). Operacje robił dr Turowski - godny polecenia lekarz, bardzo skromna, ciepła i kompetentna osoba. a jesli chodzi o to kiedy się zglosiłam - w ostatniej chwili, w zasadzie byłam już po terminie kilka dni (cała ciąże nastawiałam się na poród sn ale ostatecznie trzeba było pomóc naturze). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anusha_0 Re: Prywatna Klinika Położniczo-Chirurgiczna "Iat 09.05.08, 14:06 miałam ciecie u dr Turowskiego, bardzo polecam, juz na 2 dzien wstałam i normalnie chodziłam, super opieka nad dzieckiem, codziennie przychodziła lekarz pediatra, badanie przez ortopede, szczepionki... połozne zawsze przychodza na najmniejszy płacz dziecka, pokazuja jak przewijac, kapac...ja sie tam dopiero nauczylam wszystkiego, i uwazam ze szkoła rodzenia przy szpitalu - ja akurat chodziłam do IMiD-u - to była strata czasu, w iatrosie połozne sa przemiłe - szczegolnie p. Dorotka, maja mnostwo cierpliwosci i wszystkiego ucza po cieciu bez problemu, jesli cos boli, podaja znieczulenie, a 4 doby pobytu w klinice starcza na maksa, juz w 3 dobie chce sie do domu jesli bede miała drugie dziecko, to rodze tylko tam miło, czysto, profesjonalnie, bez szpitalnego stresu polecam !! Odpowiedz Link Zgłoś
kamisa7 Re: Prywatna Klinika Położniczo-Chirurgiczna "Iat 10.05.08, 17:29 Dziewczyny a jak wygląda sprawa sal(czy pojedyncze), przewijaków, toalet itp.ogolnie warunków? a i czy mąż może mi pomagać i byc przy mnie ile chce? Mój gin (dr Pazio) coś napomknął o jakiejś klinice o podobnej nazwie, ale nie jestem pewna, czy to może na Zaciszu? Odpowiedz Link Zgłoś
bluma28 Re: Prywatna Klinika Położniczo-Chirurgiczna "Iat 10.05.08, 18:05 Tak ta klinika mieści się na Zaciszu. Jesli chodzi o sale, są jednoosobowe, mąż może byc z Toba przez cały czas, w pokoju obok mąż spał z żona na łózku polowym. Jesli chodzi o rzeczy dla dziecka - nie musisz mieć ani jednego ciuszka czy kosmetyku - wszystko jest w wyposażeniu.Tak więc wielka wygoda. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kamisa7 Re: Prywatna Klinika Położniczo-Chirurgiczna "Iat 10.05.08, 21:37 Jestem w szoku. Do dzisiaj przyzwyczajałam sie do myśli o porodzie w Damianie jesli nie uda się w państwówce. zaskoczył mnie lekarz mówiąc o nieznanej mi klinice a tu proszę jakie dobre opinie. Najlepsze jest to że to tak blisko mojej pracy, bo zaledwie kilka małych uliczek a nawet o nich nie słyszałam. Pojadę, obejrzę i cos czuję, że również tam trafię. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapro1 Re: Prywatna Klinika Położniczo-Chirurgiczna "Iat 10.05.08, 21:42 Nie wiem jak na dzien dzisiejszy,zobacze juz 6 czerwca po cc,ale byly takze podklady te wielkie,majtki jednorazowe,koszule szpitalne- ladne kolorowe,zmieniane co chwile.Dla dziecka wzielam tylko ubranka na wyjscie,zadnych pieluch,nic w trakcie Odpowiedz Link Zgłoś
anusha_0 Re: Prywatna Klinika Położniczo-Chirurgiczna "Iat 12.05.08, 14:31 mąż moze być ile chce, ze mną pierwszą noc nocował na dostawianym łóżku dla dziecka jest wszystko, trzeba miec tylko ubranka na wyjście dla mamy są podkłady i codziennie świeza koszula, pościel też jest zmieniana codziennie, dla siebie trzeba mieć kosmetyki, szampon itp. sale sa pojedyncze z łazienkami, jest telewizor z kablówka Odpowiedz Link Zgłoś
scalaczek Re: Prywatna Klinika Położniczo-Chirurgiczna "Iat 21.05.08, 19:20 marbra301 napisała: > Dziewczyny z Warszawy i okolic czy któraś z Was coś wie na temat > tej Kliniki? Będę wdzięczna za informację To i ja się dopiszę do wątku pochwalnego: 19 maja urodziłam w Iatrosie synka. Jestem strrrrasznie zadowolona, że się zdecydowałam na tę klinikę, a nie tułałam po oblężonych szpitalach. Wiadomo, że to oferta dla niepowikłanych ciężarnych, ale za to jest to oferta bardzo rzetelna: lekarze - ok, położne - ok, tak samo warunki, wszystko jakieś takie sprawne, profesjonalne, no i ten zadziwiająco dorzeczny stosunek ceny do jakości. Jedyne, co mi psuło przyjemność z pobytu w Iatrosie to świadomość, że te wszystkie atrakcje powinny być w standardzie każdego szpitala i każdego porodu. Odpowiedz Link Zgłoś
frag-ila Re: Prywatna Klinika Położniczo-Chirurgiczna "Iat 21.05.08, 21:40 Mam jeszcze pytanie czy i jacy ginekolodzy przyjmują w klinice Iatros? Czy są długie terminy czekania na wizyty? Odpowiedz Link Zgłoś
yoosti Re: Prywatna Klinika Położniczo-Chirurgiczna "Iat 12.06.08, 10:38 Czy ktos ma jakies najnowsze wiesci jak wyglada teraz sytuacja w Iatrosie? Odpowiedz Link Zgłoś
frag-ila Re: Prywatna Klinika Położniczo-Chirurgiczna "Iat 12.06.08, 18:20 Sama również dołączam sie do pytania poprzedniczki. Czy nie oszalały ceny tak jak w Damianie? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapro1 Re: Prywatna Klinika Położniczo-Chirurgiczna "Iat 12.06.08, 23:03 Na swiezo i szybko: 6.06 mialam cc z dr.Trams,dodatkowo zostalam jedna dobe,aby byc bardziej pewna zdrowia po powrocie do domu. 4600+3000 dla lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
frag-ila Re: Prywatna Klinika Położniczo-Chirurgiczna "Iat 13.06.08, 18:44 To ja nie wiem co oznaczają ceny na stronie internetowej Iatrosa. Tam jest napisane, że poród CC 3800zł i za każdą dobę pobytu 400zł. Więc dlaczego poprzedniczka posta zapłaciła 4600zł za poród i pobyt jak sądzę i dodatkowo 3000zł lekarzowi!!! Nie rozumiem to znaczy że ja za te 3800zł to wynajmuję tylko salę do porodu a za lekarza mam oddzielnie płacić????? Odpowiedz Link Zgłoś
marbra301 Re: Prywatna Klinika Położniczo-Chirurgiczna "Iat 13.06.08, 19:29 Cena zależy od tego czy CC bedzie wykonywał ci lekarz z Iatrosa czy lekarz, który wynajmuje tam salę do przeprowadzenia zabiegu ( istnieje tam taka możliwość żeby np cc przeprowadzal Ci Twój lekarz prowadzący a nie pracujący w Iatrosie ale jakie warunki trzeba spełnic to nie wiem). Myślę że tak było w przypadku poprzedniczki, zreszta jak przeczytasz cały wątek to powinnas to wyłapać. Co do kosztów myslę ze najlepiej tam zadzwonic i sie zapytać... ( ja mam nadzieję że klinika nie podniesie cen a przynajmniej tak drastycznie jak damian) Odpowiedz Link Zgłoś
frag-ila Re: Prywatna Klinika Położniczo-Chirurgiczna "Iat 13.06.08, 20:04 Ja właśnie niedawno dzwoniłam i powiedzieli, że 3800zł poród CC i za każdą dobę 400zł, teraz załapałam jak chce sie mieć swojego lekarza to trzeba dopłacić a jak lekarz na którego sie trafi w Iatrosie który tam pracuje to 3800zł plus za każdą dobę 400zł. Jeśli dr Turowski i dr Leibschang są specjalistami w CC i pracują na stałe w Iatrosie to osobiście uważam że nie ma co wydawać kasy na innego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapro1 Re: Prywatna Klinika Położniczo-Chirurgiczna "Iat 15.06.08, 14:17 Dokladnie tak jak wyjasnilyscie.ja mialam "obcego" lekarza,dr.Trams juz nie pracuje dla iatrosa bezposrednio jak kiedys,wiec zaplacilam wiecej. Porod z ich lekarzem to koszt ok:5900(szpital+pobyt+1500 dla lekarza).je zostalam dobe dluzej,aby sil nabrac Odpowiedz Link Zgłoś
kamisa7 Re: Prywatna Klinika Położniczo-Chirurgiczna "Iat 17.06.08, 11:34 Mój lekarz który zaproponował mi tam poród mówił właśnie o 5900 PLN a nie jest to ani Leibschang ani Turowski. Z ciekawości byłam u Turowskiego niedawno. Niezbyt sympatyczny. Wydaje się jednak profesjonalistą, choć "na oko" trudno to ocenić.Ja chyba zostanę przy moim lekarzu- z zewnątrz. On robił mi pierwszą cesarkę i jakoś mu ufam bardziej. Niemniej jednak na 70% zdecyduję się na poród własnie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
weronika_fi Re: Prywatna Klinika Położniczo-Chirurgiczna "Iat 17.06.08, 13:39 A czy któraś rodziła tam z dr Litmanowiczem? Miała wogóle któraś z nim kontakt, prowadzi/prowadziła u niego ciążę? Odpowiedz Link Zgłoś