Dodaj do ulubionych

Pytranie o dr. Garwolińskiego

26.04.08, 08:44
Czy dr. prowadzi również ciąże? Jesli tak to ile kosztuje wizyta? wiem już ze
usg kosztuje 200 zl, a sama wizyta?
Osa551 ty chyba jesteś jego pacjentką może mogła byś mi coś wiecej napisać jak
wyglądają u niego wizyty? czy prowadząc ciąże można nie niego liczyć przy
porodzie i opiekę w szpitalu? Bardzo was prosze o odpowiedzi ponieważ chciała
bym wybrać juz sobie lekarza i za tydzień umówić sie na pierwsza wizytę!
Obserwuj wątek
    • osa551 Re: Pytranie o dr. Garwolińskiego 26.04.08, 13:01
      Moje ciąże prowadziła dr Słabik-Ledóchowska z Orłowskiego. Do dr Garwolińskiego
      chodziłam na usg. Mnie akurat nie zależało na usg na każdej wizycie. Byłam na 3
      standardowych + 3 ponad plan ze względu na stan zdrowia (cukrzyca) i ocenę przed
      planowym cc. Na usg chodziłam i do dr Roszkowskiego i dr Garwolińskiego, u
      którego akurat był wolny termin.
      • myszkamini Re: Pytranie o dr. Garwolińskiego 26.04.08, 15:36
        nie orientujesz sie jak jak u nich wygląda prowadzenie ciąży?
        A ta dr. u której ty prowadzisz ciąże, mozesz coś o niej napisać , gdzie
        przyjmuje jaka jest, ile kosztuje wizyta?
        • osa551 Re: Pytranie o dr. Garwolińskiego 27.04.08, 11:36
          Nie wiem jak wygląda prowadzenie ciąży o Dr Garwolińskiego. Dr
          Słabik-Ledóchowska przyjmuje w przychodni przyszpitalnej w Orłowskim i ma
          prywatny gabinet na Ursynowie. Nie wiem ile kosztuje wizyta, ale jak znam życie
          to akurat u niej pewnie nie kosztuje wiele. Jak już napisałam ja prowadziłam u
          niej 2 ciąże, kilka moich koleżanek też i parę osób z rodziny. Była przy moim
          porodzie. Ja jestem bardzo zadowolona. Wcześnie wykryła mi cukrzycę ciążową,
          wyprowadziła mnie z anemii, jak miałam kłopoty pod koniec ciąży to mnie wsadziła
          na patologię do szpitala. Ja akurat nie mogę narzekać. Dla mnie najważniejsze,
          że dzieci są zdrowe i żywe. CC na życzenie ci nie zrobi, ale ze wskazań tak.
          Jest biegłym sądowym.
          • myszkamini Re: Pytranie o dr. Garwolińskiego 27.04.08, 21:09
            Dziękuje ci bardo a odpowiedz smile a powiedz mi jeszcze czy teraz jak szpital jest
            w remoncie to czy przychodnia działa? czy można sie zapisać? I jak długo sie
            czeka na termin wizyty?
            • myszkamini Re: Pytranie o dr. Garwolińskiego 27.04.08, 21:27
              I jeszcze jedno pytanie? czy masz moze nr. tel do przychodni przyszpitalnej
              gdzie mozna by sie było zapisac do lekarza?
              • osa551 Re: Pytranie o dr. Garwolińskiego 28.04.08, 16:57
                Przychodnia przyszpitalna działa, bo w remoncie jest tylko oddział położniczy i
                neonatologia. Poniżej link do strony przychodni.

www.szpital-orlowskiego.pl/o12
                • myszkamini Re: Pytranie o dr. Garwolińskiego 28.04.08, 20:51
                  Dzięki za inforamcje smile dzwoniłam dzisiaj ale nie udało mi sie dodzwonić, a
                  długo sie czeka na wizytę?!
                  • osa551 Re: Pytranie o dr. Garwolińskiego 29.04.08, 11:51
                    Nie mam pojęcia, bo ja zawsze jakoś z marszu wchodziłam. Dr Słabik-Ledóchowska
                    przyjmuje ze 3-4 razy w tygodniu, więc nie powinno być problemu.
                    • mmish Re: Pytranie o dr. Garwolińskiego 30.04.08, 11:27
                      A ma któraś z Was jakieś namiary na gabinet, gdzie przyjmuje dr
                      Garwoliński? W Novum nie ma już do niego miejsc w najbliższym
                      terminie, a słyszałam, że ma też prywatny gabinet. Będę wdzięczna za
                      informację. Pozdrawiam!
                      • osa551 Re: Pytranie o dr. Garwolińskiego 30.04.08, 11:49
                        ul. Finlandzka 9, tel. 022 616 13 87, zapisy po godzinie 12:00. Z mojego
                        doświadczenia - do Dr Garwolińskiego można się zapisać z tygodnia na tydzień. W
                        Novum bardzo ciężko się zapisać do niego w tak krótkim terminie.
                        • mmish Re: Pytranie o dr. Garwolińskiego 30.04.08, 12:02
                          Wielkie dzięki! Zaraz spróbuję się umówić! smile
                          • myszkamini Re: Pytranie o dr. Garwolińskiego 12.05.08, 21:33
                            a ile kosztuje wizyta z usg?
                            • roziii odnawiam zapytanie, ile koszt usg??? 09.07.08, 15:14

• osa551 Re: odnawiam zapytanie, ile koszt usg??? 10.07.08, 20:38
                                w lutym płaciłam 200 zł na Finlandzkiej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka