Dodaj do ulubionych

Dr. Niedźwiedzka Beata Medicover - proszę o opinie

13.05.08, 12:03
Hej Dziewczyny

Jeśli miałyście do czynienia z dr. Beatą Niedźwiedzką bardzo proszę
o Wasze opinie o niej. Ja "poroniłam u niej" swoją ostatnią ciążę i
teraz potrzebuję dobrego gina. Choć wydaje mi się ona dosyć dokładna
(zawsze zleca wszystkie badania, woli 3X sprawdzić) to czasmi mam
wrażenie, ze jest jednak chaotyczna i nie dokońca pewna tego co
robi. Mam mieszane odczucia, może któraś z Was podzieli się swoją
opinią ....
Obserwuj wątek
    • janecia1 Re: Dr. Niedźwiedzka Beata Medicover - proszę o o 28.05.08, 13:08
      Hej czy naprewdę nikt nie miał do czynienia z dr. Niedźwiedzką ......
      • agnieszka2181 Re: Dr. Niedźwiedzka Beata Medicover - proszę o o 30.05.08, 00:06
        przyznam, ze tesz szukałam czegoś o p. Niedźwiedzkiej ...i nie znalazłam. chodze (a właściwie chodziłam) do niej ponad rok, przyjmuje na kasę przy metrze stokłosy i nie wiem co o niej myśleć. przez cały ten czas próbowała mnie wyleczyć z pewnej bakterii i się nie udało, dlatego przestałam chodzić. z jednej strony wydaje sie bardzo pomocna, przejmuje sie tym, ze ktoś jest chory, angazuje sie i stara sie pomoc-dala mi nawet swój prywatny numer i powiedziala zebym dzwonila w kazdej sprawie dotyczacej leczenia. z drugiej strony nie dowiedzialam sie niczego konkretnego na temat jak pozbyc sie mojej bakterii ani to to tak dokladnie jest!!! pacjentki przyjmuje kazda po 5-max 10 minut, a to dlatego, ze bardzo czesto sie spoznia i probuje nadgonic. nie raz czekalam na wejscie do gabinetu ponad godzine, bo nie dojechala na czas.ogólnie wg mnie jest b. sympatyczna ale czy skuteczna to nie wiem. polecila mi zebym wykonala badania u dr Rajtara ale jak przeczytalam opinie o nim to spanikowalam...i na badanie nie poszlam. sama nie wiem co o niej myslec...szukam teraz dobrego gina, ktory przyjmuje najlepiej na kase albo i nie,a do niej nie wiem czy pojde (do Rajtara tez nie). mam mieszane odczucia...
        pozdrawiam smile
        • janecia1 Re: Dr. Niedźwiedzka Beata Medicover - proszę o o 02.06.08, 14:50
          Dzięki serdeczne za odpowiedż, właśnie takie same mam odczucia jeśli
          o nią chodzi. Niby przejmuje się, zleca wszystkie badania (lepiej
          więcej niż za mało), ale tak jak by nie do końca wiedziała o co
          chodzi....

Dzięki raz jeszcze
          Pozdrawiam
          • aga415 Re: Dr. Niedźwiedzka Beata Medicover - proszę o o 05.06.08, 22:57
            o ja mam takie same odczucia, trafiłam do niej po porodzie bardzo
            była dla mnie miła, miałam straszny poród vacum duże cięcie i
            strasznie się nacierpiałam i na pierwszej wizycie po pordzie
            płakałam, stres i wogóle nie chciałam aby mnie ktokolowek dotyka a
            ona mnie jakoś oswoiła, ale chcyba jednak odradzam ją za brak
            fachowosci.
            Myślę ze jednak powisaś chodzić do gina który pracuje w szpitalu tam
            gdzie chcesz rodzić, teraz tak bym zrobiła, ale też i na normalny
            poród bym się już nie zdecydowała tylko cc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka