berenika3 21.09.03, 20:13 czy ktoś może wypowiedzieć się na temat dr J. Ciaputy. Przyjmuje w Dolmedzie. Też proszę o opinię na temat dr Zbigniewa Saczko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i.r Re: lekarz - Wrocław 24.09.03, 20:19 o Boze, bylam RAZ u Saczko i NIGDY wiecej! najgorszy ginekolog, jakiego spotkalam! w 8 tygodniu ciazy nie skierowal mnie na badania moczu, nie przepisal badania na toksoplazmoze (upomnialam sie sama, juz przy pobieraniu krwi), kiedy mnie badal, mialam ochote mu powiedziec, ze do gardla jest blizej przez usta (po prosu bolalo!) na moje jakiekoliwek pytania na temat dalszego przebiegu ciazy odparl, ze to dopiero poczatek i ze w dziseijszych czasach co 5 ciaza do 13 tygodnia konczy sie poronieniem!!!!! dopochwowego usg nie skomentuje. wyszlam zszokowana. Odpowiedz Link Zgłoś
renika25 Re: lekarz - Wrocław 25.09.03, 17:51 Dobrych lekarzy spotkac mozna w Medicoverze. Gizler on prowadził ciąże, i Żuchowska oan była jak ja rodziłam. Lepszych lekarzy jak dotąd nie spotkałam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ol Re: lekarz - Wrocław 30.09.03, 14:44 Polecam ci dr Lachowskiego. Przyjmuje w Pulsantisie. Teraz jestem w 35 tygodniu i od początku on prowadzi moją ciążę. U mnie wystąpiły komplikacje już w 5 tygodniu, a w 14 miałam założony pessar. Przez całą ciążę zajmuje się mną rewelacyjnie, nawet sam do mnie dzwoni i pyta o moje samopoczucie. Odradzam Ci Bielanowa, Sidora, Woytonia i Skośkiewicza! Odpowiedz Link Zgłoś
mlasche Re: lekarz - Wrocław 08.10.03, 19:42 a ja polecam ci dr Mazurca z corfamedu. jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
orfinka Re: lekarz - Wrocław 10.10.03, 16:29 dr.Lachowski zajął się mną po porodzie (silny krwotok), polecam go. Odpowiedz Link Zgłoś