aniabogatko76 14.07.08, 16:26 dziewczyny chyba zdecydowalam sie juz na ten szpital. Ale mam pytanie jak jest tam z badaniem ktg po terminie porodu? czy mam umawiac sie telefoniecznie?jesli któras z was chodzila tam na ktg to prosze o info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agolden79 Re: solec KTG? 15.07.08, 11:23 na pierwsze ktg zgłaszasz się w drugiej lub trzeciej dobie po terminie(już nie pamiętam dokładnie), potem co dwa dni. pomiary ktg robione są bez zapisów wcześniejszych nie w samym szpitalu ale w budynku obok dosłownie dwa numery dalej, trzeba tylko dowiedzieć się w jakich godzinach w poszczególnych dniach. w 10 dobie od terminu porodu jeśli nic się nie dzieje przyjmują do szpitala i zatrzymują już do rozwiązania. ja rodziłam tam córeczkę 17 czerwca tego roku, moja siostra w lutym, to był naprawdę bardzo dobry wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
beatkatu Re: solec KTG? 11.09.08, 10:30 a czy przed terminem porodu mozna u nich zrobic KTG?. Pierwsze dziecko urodziłam 10 dni przed planowanym terminem, a i tak miałam co kilka dni robione KTG, ale w innym szpitalu (gdzie miałam swojego lekarza). Teraz planuję rodzić na Solcu i nie wiem jak to wygląda, próbuję się do nich dodzonić, ale jak narazie bezskutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś