Dodaj do ulubionych

lekarze z UJASTKA

04.10.03, 19:03
Hej, witam.
Czy ktoś mógłby coś więcej powiedzieć o lekarzach z Ujastka. Właśnie szukam
lekarza, który zaopiekowałby się mną i dzieckiem przez okres ciąży i z
którym mogłabym potem urodzić. Słyszałam parę opinii o dr Juszczyku, ale
moze ktoś może coś powiedzieć coś o innych lekarzach?
Obserwuj wątek
    • kotagus Re: lekarze z UJASTKA 06.10.03, 10:23
      A czy opinie , które słyszałaś o dr Juszczyku nie przekonują Cię do niego?
      Wg mojej opinii świetny fachowiec...

Pozdrawiam. Kotagus
      • nika791 Re: lekarze z UJASTKA 06.10.03, 11:02
        no w sumie mnie przekonująsmile ale słyszałam tez od jednej z moich koleżanek, że
        bardzo dobrym fachowcem jest też dr Marszałek, ale to tylko jedna opinia. A
        poza tym, z tego co zdążyłam się zorientowac to na Ujastku pracuje chyba ze 20
        lekarzy a na formum mówi się tylko o dr Juszczyku. To co, inni lekarze są do
        niczego? szukam lekarza, który by m,nie przeprowadził bezpiecznie przez ciążę
        ale chcialabym miec równiez wyjście awarjne, w razie gdyby tego lekarza nie
        było wtedy w Krakowie albo nie mógł z jakiegoś powodu przjechac.
        • mama_hipka Re: lekarze z UJASTKA 06.10.03, 15:41
          o Juszczyku było sporo i wynika z tego że opinie nie są tak jednoznaczne. Ale
          to co innego, mnie nie przekonuje cena wizyty. Ja rodziłam u cudownego lekarza
          z Ujastka który liczy sobie normalna stawkę i badania stara sie robic za darmo.
          Jest to dr. Mariusz Korab Chrzanowski, który przyjmuje też w Rydygierze i
          prywatnie. A że nie jest nadętym ordynatorem to cały swój woly czas w szpitalu
          poswięca pacjentkom i ich maleństwom. Do mnie zaglądał codziennie i troszczył
          sie czy nic nam nie brakuje, a po cesarce zanim się obudziłam nosił mojego
          synka. Jestem szczęśliwa ze udało mi sie znależć tego lekarza no i oczywiście
          chodze do niego dalej. Nikt tak nie troszczył się o moje zdrowie jak on.
          Wybaczcie te peany na jego temat ale poprostu tak jest.
          W Ujastku także pracuje znakomity dr. Osmański który jest mistrzem USG i piersi.
          Szczegól na adem2@poczta.onet.pl
          Basia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka