agare 20.10.03, 11:42 witam serdecznie, jestem pacjentką dr Radzikowskiej od 6 miesięcy i ciągle się zastanawiam, czy jest dobrym lekarzem prowadzącym, jeżeli ktoś ma opinie na temat pracy pani doktor to bardzo proszę o napisanie z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elki70 Re: Dr Radzikowska - Żelazna 20.10.03, 13:46 Z tego co pamietam to doktor Radzikowska jest glowno-dowodzaca na oddziale patologia. Robila wrazenie kompetentnej. Mialam (po dlugim oczekiwaniu na porod samoistny) wywolywany porod - przez nia wlasnie - z dobrym skutkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
annabella30 Re: Dr Radzikowska - Żelazna 24.10.03, 12:13 Witaj Agare, Jestem mamą 5 miesięcznego, ślicznego i zdrowego bobaska. Jednak początki ciąży były dzięki tej pani dr dość stresujące i nieprzyjemne. Otóż wybrałam się do niej na pierwsze USG i usłyszałam, że "to wcale nie wygląda na ciążę, a jeśli już... to jest to raczej poronienie wstrzymane" czyli, że płód obumarł na samym starcie. Usłyszałam też, że mój organizm pewnie sam to z siebie usunie. Mam tą diagnozę na piśmie! Załamana, z płaczem, odczekawszy kilka dni poszłam na badanie do dra Roszkowskiego i wiesz co się okazało? Okazało się, że widać prawidłowy, pojedynczy pęcherzyk płodowy i jak na dany moment wszystko jest OK. Kontakty z panią dr zakończyłam na tej jednej wizycie. Wiem, że każdemu zdarzają się błędy przy pracy, ale tu przecież chodzi o Nas i nasze dzieciaczki! Bądź więc ostrożna, i jeśli coś Cię zaniepokoi skonsultuj to na wszelki wypadek z innym specjalistą. Życzę Ci dużo zdrówka i szczęśliwego rozwiązania. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: Dr Radzikowska - Żelazna 14.11.03, 18:37 annabella30 napisała: > Jednak początki ciąży > > były dzięki tej pani dr dość stresujące i nieprzyjemne. Otóż wybrałam się do > niej na pierwsze USG i usłyszałam, że "to wcale nie wygląda na ciążę, a jeśli > już... to jest to raczej poronienie wstrzymane" czyli, że płód obumarł na samym > > starcie. Usłyszałam też, że mój organizm pewnie sam to z siebie usunie. Mam tą > diagnozę na piśmie! Tak to właśnie jest z patologami. Wszędzie doszukują się nieprawidłowości. Takie skrzywienie... Iwonka Odpowiedz Link Zgłoś
agare Re: Dr Radzikowska - Żelazna 13.11.03, 08:52 dziękuję bardzo za opinie, wydaje mi się że jednak moja pani doktor jest w porządku i nie będę sobie zaprzątała głowy złymi myślami, jeszcze raz dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: Dr Radzikowska - Żelazna 14.11.03, 18:38 agare napisała: > jestem pacjentką dr Radzikowskiej od 6 miesięcy i ciągle > się zastanawiam, czy jest dobrym lekarzem prowadzącym 6 mies. to bardzo długi okres. Jeszcze się nie przekonałaś, jakim jest lekarzem? przecież na to wystarczy 1 wizyta czasem... Iwonka Odpowiedz Link Zgłoś
mchateauvieux Re: Dr Radzikowska - Żelazna 16.01.04, 16:45 Ja też jestem jej pacjentką i właśnie na innym forum wyrażałam swój niepokój. W moim wypadku niby wszystko jest dobrze tylko mam jakieś uczucie dystnasu między mną i nią. Wizyta trwa bardzo krótko - ale jak myslę, może to jest spowodowane tym, że wszystko jest z ciążą w porządku i nie ma o czym dyskutować? A z czego wynikają twoje rozterki? pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś