Dodaj do ulubionych

Dr Radzikowska - Żelazna

20.10.03, 11:42
witam serdecznie, jestem pacjentką dr Radzikowskiej od 6 miesięcy i ciągle
się zastanawiam, czy jest dobrym lekarzem prowadzącym, jeżeli ktoś ma opinie
na temat pracy pani doktor to bardzo proszę o napisanie
z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • elki70 Re: Dr Radzikowska - Żelazna 20.10.03, 13:46
      Z tego co pamietam to doktor Radzikowska jest glowno-dowodzaca na oddziale
      patologia. Robila wrazenie kompetentnej. Mialam (po dlugim oczekiwaniu na porod
      samoistny) wywolywany porod - przez nia wlasnie - z dobrym skutkiem.
      • annabella30 Re: Dr Radzikowska - Żelazna 24.10.03, 12:13
        Witaj Agare,

Jestem mamą 5 miesięcznego, ślicznego i zdrowego bobaska. Jednak początki ciąży
        były dzięki tej pani dr dość stresujące i nieprzyjemne. Otóż wybrałam się do
        niej na pierwsze USG i usłyszałam, że "to wcale nie wygląda na ciążę, a jeśli
        już... to jest to raczej poronienie wstrzymane" czyli, że płód obumarł na samym
        starcie. Usłyszałam też, że mój organizm pewnie sam to z siebie usunie. Mam tą
        diagnozę na piśmie! Załamana, z płaczem, odczekawszy kilka dni poszłam na
        badanie do dra Roszkowskiego i wiesz co się okazało? Okazało się, że widać
        prawidłowy, pojedynczy pęcherzyk płodowy i jak na dany moment wszystko jest OK.
        Kontakty z panią dr zakończyłam na tej jednej wizycie. Wiem, że każdemu
        zdarzają się błędy przy pracy, ale tu przecież chodzi o Nas i nasze
        dzieciaczki! Bądź więc ostrożna, i jeśli coś Cię zaniepokoi skonsultuj to na
        wszelki wypadek z innym specjalistą. Życzę Ci dużo zdrówka i szczęśliwego
        rozwiązania.
        Ania
        • tzka Re: Dr Radzikowska - Żelazna 14.11.03, 18:37
          annabella30 napisała:

> Jednak początki ciąży
          >
          > były dzięki tej pani dr dość stresujące i nieprzyjemne. Otóż wybrałam się do
          > niej na pierwsze USG i usłyszałam, że "to wcale nie wygląda na ciążę, a jeśli
          > już... to jest to raczej poronienie wstrzymane" czyli, że płód obumarł na
          samym
          >
          > starcie. Usłyszałam też, że mój organizm pewnie sam to z siebie usunie. Mam

> diagnozę na piśmie!

Tak to właśnie jest z patologami. Wszędzie doszukują się nieprawidłowości.
          Takie skrzywienie...
          Iwonka
    • agare Re: Dr Radzikowska - Żelazna 13.11.03, 08:52
      dziękuję bardzo za opinie, wydaje mi się że jednak moja pani doktor jest w
      porządku i nie będę sobie zaprzątała głowy złymi myślami, jeszcze raz dziekuję
    • tzka Re: Dr Radzikowska - Żelazna 14.11.03, 18:38
      agare napisała:

> jestem pacjentką dr Radzikowskiej od 6 miesięcy i ciągle
      > się zastanawiam, czy jest dobrym lekarzem prowadzącym

6 mies. to bardzo długi okres. Jeszcze się nie przekonałaś, jakim jest
      lekarzem? przecież na to wystarczy 1 wizyta czasem...
      Iwonka
    • mchateauvieux Re: Dr Radzikowska - Żelazna 16.01.04, 16:45
      Ja też jestem jej pacjentką i właśnie na innym forum wyrażałam swój niepokój. W
      moim wypadku niby wszystko jest dobrze tylko mam jakieś uczucie dystnasu między
      mną i nią. Wizyta trwa bardzo krótko - ale jak myslę, może to jest spowodowane
      tym, że wszystko jest z ciążą w porządku i nie ma o czym dyskutować?
      A z czego wynikają twoje rozterki?

pozdrawiam
      M
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka