e-jusia 17.02.09, 21:24 Czy ktoś może polecić położną ze szpitala w Grójcu?Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malesa.m Re: Położna Grójec? 18.02.09, 20:19 Cześć. Mam namiar na położną w Grójcu. Ja jeszcze nie rodziłam (termin na maj ). Spotkałam ją na badaniach w Medycynie Pracy i sama sie zaoferowała. Z rozmowy bardzo sympatyczna.Nawet w trakcie pobierania krwi odpowiadała na moje pytania . Jak bym rodziła normalnie to bym sie zdecydowała (będę miała cesarkę). Położna Bednarska nr.tel: 787-851-081 / 504-061-653 / i numer domowy 048- 663-23-11. Na kiedy masz termin ? Wiesz coś o wymogach w tym szpitalu odnośnie co trzeba zabrać ze sobą, co zapewnia szpital i jak jest z noworodkami czy bez problemu podają dla dziecka mleko (ja nie zamierzam karmić piersią). Bardzo proszę abyś podzieliła sie informacjami, wcześniej rodzilam w Łodzi i mam lęk przed nieznanym .Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
e-jusia Re: Położna Grójec? 18.02.09, 20:54 Dzięki za namiary!Ja również mam termin na majI chyba jesteśmy razem tez na forum MajówkiA w Grójcu juz raz rodziłam i miałam cc (za duża dzidzia).Troche mnie pomęczyli zaczym podjęli decyzje o cc ale nie za długo!Szpital niezbyt ciekawy ale ja ma do niego blisko i jakoś w sumie mi odpowiadał!Teraz też sie tam wybieram.Niestety dla dziecka trzeba mieć wszystko(pampersy,ubranka,swój laktator)>Co do mleka to nie wiem bo ja karmiłam piersia i teraz tez zamierzam o ile sie uda mieć pokarm itp.Nie było problemu z wkładami poporodowymi,połozne pomogły dojśc pod prysznic itp.Nie narzekałam bardzo ale i do zbyt wymagających też nie należę!O wszystkich badaniach noworodka mnie instruowali i nie zabierali do osobnej sali tylko wszystko sie odbywało przy mnie.Słyszałam równiez i negatywne opinie o tym szpitalu ale chyba o każdy takie są więc do Wawy sie nie pcham.Jeżeli jeszce cie cos interesuje to pisz,jak będe wiedzieć to odpiszępozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malesa.m Re: Położna Grójec? 18.02.09, 22:16 No ja własnie też mam blisko, widzę szpital z okna domu . Wcześniej rodziłam w Łodzi bo z tamtąd pochodzę i mogłam sobie pozwolić na dojeżdżanie na kontrole do lekarza i poród tam. Teraz mam dzieci (ponad 5 letnie bliźniaki)i muszę się liczyć z nimi. Dlatego chcę być blisko. Ogólnie mam nieciekawe wrażenia z tego szpitala, ale to z oddziału chirurgi (wyrostek, 9 lat temu).Teraz to w sumie wszystko mi jedno byle obyło sie bez kłopotow, oraz abym mogła jak najszybciej wrócic do domu. Słyszałam od znajomej która rodziła 2,5 roku temu że straszny terror jeśli chodzi o karmienie piersią. Jestem ciekawa czy coś się zmieniło w tej kwesti od tamtej pory.Jak będę miała jakieś konkretniejsze pytania to pozwolę sobie na pytania .Napewno coś wpadnie mi jeszcze do głowy . A położna mówiła też, że koszt chyba około 300 zł ale dokładnie nie pamiętam bo rozmawiałam z nią o ile dobrze pamiętam w grudniu. Wydała mi się naprawdę sympatyczna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dinara-120 Re: Położna Grójec? 25.09.13, 20:49 Czy może ktos poradzic polożną z grujca w szpitalu Odpowiedz Link Zgłoś
kika1983 Re: Położna Grójec? 27.09.13, 12:10 dinara-120 napisał(a): > Czy może ktos poradzic polożną z grujca w szpitalu Chyba z Grójca. A wracając do tematu nie polecam nikogo z grójeckiego szpitala - ja sama wolałam rodzić w Piasecznie w lepszych warunkach i z lepszymi położnymi. Odpowiedz Link Zgłoś