Dodaj do ulubionych

USG Katowice

05.03.09, 18:44
Gzie w Katowicach można zrobić usg prenatalne .może ktoś coś poleca.słyszałam
ze robią na Opolskiej -może ktoś tam był ,proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • tina84hpw Re: USG Katowice 05.03.09, 18:53
      "PROVITA" naprawdę warto - polecam
      • agusia-g Re: USG Katowice 05.03.09, 19:38
        w Katowicach Genom na opolskiej tak ja polecam ten sam oddział jest w rudzie
        śląskiej i ja robiłam tam prenatalne w 12 tyg płaciłam 200zl teraz idę znowu 12
        marca na drugie, które zalecają w 20 tyg ciąży i to kosztuje 220zl.
        • sja75 Re: USG Katowice 05.03.09, 19:42
          opolska i żelazna(provita)ja juz z drugą ciążą chodzę do dr Agaty Włoch-jest
          świetną specjalistką-przyjmuje w obu klinikach
        • kruszynka09 Re: USG Katowice 05.03.09, 20:41
          dzięki za pomoc!!smile
          Ja się umówiłam na opolska do dr Lewandowskiej ta panią doktor polecił mi mój gin.
          agusia-g tez jadę 12 03 na która masz godzinę?

jeszcze raz dziękuję milej nockismile
          • agusia-g Re: USG Katowice 05.03.09, 20:45
            kruszynka09 tyle, że ja robię w Rudzie śląskiej bo tu mieszkam i mam pod nosem
            , a Ty do Katowic??

• ankawt Re: USG Katowice 05.03.09, 19:43
      Provita na Żelaznej- robiłam, polecam!
      • dafre Re: USG Katowice 05.03.09, 20:11
        Femina Katowice ul.Królowej Jadwigi 8 nr. tel.(32)202-70-90 POLECAM sama tam
        robiłam usg 3 razysmilesmile
        • kruszynka09 Re: USG Katowice 06.03.09, 09:36
          agunia-g dzięki i powodzenia
          • agusia-g Re: USG Katowice 06.03.09, 19:03
            ja również życzę powodzenia i daj znać jak wrażenia po ja też napewno napisze
            pozdraiwm
            • kruszynka09 Re: USG Katowice 12.03.09, 13:33
              Ja już po wizycie wszystko dobrze i będzie dziewczynka smile)Pani doktor bardzo
              miła maleństwo nawet na koniec nam pokiwało.Bardzo się ciesze że wszystko jest
              ok.pozdrawiam i dużego buziaka dla wszystkich:smile)
              • agusia-g Re: USG Katowice 13.03.09, 06:42
                helosmile u mnie Synuś bardzo leniwy i uparty zresztą nie chciał pokazać serduszka
                a to był wczoraj szczególny cel badania!!! Ale jest wszystko ok mam kontrolną
                wizytę 9 kwietnia wtedy p.Doktor przewiduje,że już będzie mógł zbadać. Tak
                wszystko było w porządku. Powiedz mi czy w Katowicach też tyle ludzi w Genomie??
                • kruszynka09 Re: USG Katowice 13.03.09, 19:31
                  no Hej! Gratulacje synusiasmile)jak zajechałam na opolską to było ciemno od mamuś
                  z brzuszkami i ich mężów .mówię do swojego ze raczej nie wejdziemy o czasie i
                  miałam racje weszłam 45 min później bardzo dużo nas było.Pani doktor bardzo miła
                  aż bije od niej taką dobrocią mało się spotyka takich lekarzy.serdecznie
                  pozdrawiam miłego weekendu:smile)
                  • agusia-g Re: USG Katowice 14.03.09, 12:09
                    no ja siedziałam godzinkę przede mną 5 par wchodziło, jak tam weszłam to się
                    dziwiłam bo na pierwszym takiego tłumu tam nie zastałam. Najpierw pomyślałam, że
                    może jacyś studenci bo sporo tam młodych par ale potem dojrzałam te
                    brzuszkismileTeż Was serdecznie gratuluję i życzę wszystkiego dobrego!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka