kruszynka09 05.03.09, 18:44 Gzie w Katowicach można zrobić usg prenatalne .może ktoś coś poleca.słyszałam ze robią na Opolskiej -może ktoś tam był ,proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agusia-g Re: USG Katowice 05.03.09, 19:38 w Katowicach Genom na opolskiej tak ja polecam ten sam oddział jest w rudzie śląskiej i ja robiłam tam prenatalne w 12 tyg płaciłam 200zl teraz idę znowu 12 marca na drugie, które zalecają w 20 tyg ciąży i to kosztuje 220zl. Odpowiedz Link Zgłoś
sja75 Re: USG Katowice 05.03.09, 19:42 opolska i żelazna(provita)ja juz z drugą ciążą chodzę do dr Agaty Włoch-jest świetną specjalistką-przyjmuje w obu klinikach Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka09 Re: USG Katowice 05.03.09, 20:41 dzięki za pomoc!! Ja się umówiłam na opolska do dr Lewandowskiej ta panią doktor polecił mi mój gin. agusia-g tez jadę 12 03 na która masz godzinę? jeszcze raz dziękuję milej nocki Odpowiedz Link Zgłoś
agusia-g Re: USG Katowice 05.03.09, 20:45 kruszynka09 tyle, że ja robię w Rudzie śląskiej bo tu mieszkam i mam pod nosem , a Ty do Katowic?? Odpowiedz Link Zgłoś
dafre Re: USG Katowice 05.03.09, 20:11 Femina Katowice ul.Królowej Jadwigi 8 nr. tel.(32)202-70-90 POLECAM sama tam robiłam usg 3 razy Odpowiedz Link Zgłoś
agusia-g Re: USG Katowice 06.03.09, 19:03 ja również życzę powodzenia i daj znać jak wrażenia po ja też napewno napisze pozdraiwm Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka09 Re: USG Katowice 12.03.09, 13:33 Ja już po wizycie wszystko dobrze i będzie dziewczynka )Pani doktor bardzo miła maleństwo nawet na koniec nam pokiwało.Bardzo się ciesze że wszystko jest ok.pozdrawiam i dużego buziaka dla wszystkich:) Odpowiedz Link Zgłoś
agusia-g Re: USG Katowice 13.03.09, 06:42 helo u mnie Synuś bardzo leniwy i uparty zresztą nie chciał pokazać serduszka a to był wczoraj szczególny cel badania!!! Ale jest wszystko ok mam kontrolną wizytę 9 kwietnia wtedy p.Doktor przewiduje,że już będzie mógł zbadać. Tak wszystko było w porządku. Powiedz mi czy w Katowicach też tyle ludzi w Genomie?? Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka09 Re: USG Katowice 13.03.09, 19:31 no Hej! Gratulacje synusia)jak zajechałam na opolską to było ciemno od mamuś z brzuszkami i ich mężów .mówię do swojego ze raczej nie wejdziemy o czasie i miałam racje weszłam 45 min później bardzo dużo nas było.Pani doktor bardzo miła aż bije od niej taką dobrocią mało się spotyka takich lekarzy.serdecznie pozdrawiam miłego weekendu:) Odpowiedz Link Zgłoś
agusia-g Re: USG Katowice 14.03.09, 12:09 no ja siedziałam godzinkę przede mną 5 par wchodziło, jak tam weszłam to się dziwiłam bo na pierwszym takiego tłumu tam nie zastałam. Najpierw pomyślałam, że może jacyś studenci bo sporo tam młodych par ale potem dojrzałam te brzuszkiTeż Was serdecznie gratuluję i życzę wszystkiego dobrego!!!! Odpowiedz Link Zgłoś