alfa36 06.12.03, 15:12 Niestety mam miec zabieg (7 tydzień-ciąża nie rozwija się). Czy warto do CZMP w Łodzi? Chce tam pojechać, ponieważ boję się tego zabiegu w prowincjonalnym szpitalu, tu gdzie mieszkam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alfa36 Re: Patologia ciąży CZMP 06.12.03, 22:04 nAPRAWDĘ, ŻADNA Z WAS TAM NIE LEŻAŁA? JAK TAM JEST? WARTO JECHAC 100 KM? Odpowiedz Link Zgłoś
miksa1975 Re: Patologia ciąży CZMP 07.12.03, 23:39 Witam! Wiem, że to co Cię czeka nie należy do przyjemności, ale z własnego doświadczenia polecam ICZMP. To dobry szpital, pracuje tam wielu specjalistów. Trzymam za Ciebie kciuki. Pozdrawiam. Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Do Agnieszki 08.12.03, 18:49 Agnieszko, te zabiegi robią na ginekologii? Dlugo się jest w szpitalu? Ja jadę do lekarza pracującego na patologii ciąży. Mam tylko nadzieję, że on zajmnie się mną i skieruje mnie do tamtejszego szpitala. Mam tez nadzieję, że szybko wrócę i zapomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
miksa1975 Re: Do Agnieszki 08.12.03, 21:59 Ja akurat leżałam najpierw na Rozrodczości, potem na Perinatologii i były tam robione takie zabiegi. Czasem dziewczyny (akurat, na szczęście nie mnie dotyczyły te zabiegi) leżały trzy, czasem dwa dni. Wiem, że to bolesna sprawa ale akurat taki zabieg, tak mi się wydaje, dobrze jest miec zrobiony dokładnie i przez specjalistę. To dobry szpital i z tego co wiem to na różnych oddziałach robia takie zabiegi. Trzymaj sie cieplutko. Pozdrawiam. Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś