poborowy102 23.09.09, 22:29 No to chlup w ten gupi dziub, za WUG. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: żenada Cud w WUG. Trzy promile po czterech piwach IP: *.altec.pl 24.09.09, 00:08 "Dalej będzie pracowała w urzędzie na stanowisku głównego specjalisty." -> "Dalej będzie chodziła koło biedronki ze służbowym laptopem po czterech piwach i dalej będzie z pieniędzy podatników otrzymywać za to kasę, której pracująca nieporównanie więcej pracownica biedronki na oczy nigdy nie zobaczy". Ale spoks. Górnictwo to bogate firmy, stać ich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlup Re: Cud w WUG. Trzy promile po czterech piwach IP: *.chello.pl 24.09.09, 11:27 Tomaszewska nie z pierwszej roboty wylatuje za gorzałę. Z TVP Katowice też wyleciała za gorzałę. Powinna zacząć się leczyć, alkoholizm, to choroba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scc Altus to nie hotel tylko wiezowiec, hotel to Qubus IP: *.chello.pl 24.09.09, 00:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka syna Cud w WUG. Trzy promile po czterech piwach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 00:52 proszę mi powiedziec ile promili ma facet po wypiciu np.4 piw? Nie wiem a chciałabym wiedziec,alkomatu nie kupię bo wstyd 20 letniemu facetowi kazac dmuchac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz alkomat IP: *.chello.pl 24.09.09, 06:45 tu masz alkomat wirtualny: alkomaty.biz/testery/wirtualny.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albert Re: Cud w WUG. Trzy promile po czterech piwach IP: 89.107.153.* 24.09.09, 07:05 ja kiedys po wypiciu 8 piw mialem 1 promil Odpowiedz Link Zgłoś
poborowy102 Re: Cud w WUG. Trzy promile po czterech piwach 24.09.09, 09:34 ja kiedyś po wypiciu koło południa 4 Strongów, wieczorem(!) miałem 1 promil, a wcale się narżnięty nie czułem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Cud w WUG. Trzy promile po czterech piwach IP: 89.107.158.* 24.09.09, 02:01 hahaha i dalej będzie pracować w WUG :) u prywaciarza każdy by za to dostał dyscyplinarkę... sprywatyzować rentowne kopalnie, resztę zamknąc i będzie spokój! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kutach miala go "zgubic" to wymyslila bajeczke o napadzie IP: 89.107.153.* 24.09.09, 07:07 tak jak cugier kotka, ach glubie te baby. a wy sie dziwicie ludzie. przysluzyla sie sprawie bo akta "zgubila" to jej nie wyrzuca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Cud w WUG. Trzy promile po czterech piwach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 09:27 Panie Pietraszewski, nie ma to jak sflekowac koleżanke, nieprawdaż? A zna pan to powiedzenie: Nosił wilka razy kilka etc.? Mam nadzieję, że za jakis czas w podobnym tonie koledżeństwo po fachu będzie w podobnym tonie pisało o panu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alkomat holder 4 piwa to mogą być 3 promile - przeczytaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 09:50 Nie cierpię większości urzędasów, ale nie mogę się zgodzić z ironią w temacie artykułu. Czy pan redaktor kiedyś badał liczbę promili w wydychanym poiwetrzu po spożyciu? No właśnie, otóż 3 promile po 4 piwach to całkiem możliwy wynik. Jestem mężczyzną a po 30-40min po spożyciu paru piw potrafię mieć i 4 promile. Zdziwieni? Kupcie sobie dobry alkomat to się przekonacie, że nawet po jednym piwie poziom ten po kilkunastu minutach od wypicia jednego piwa może oscylować od 0.6-1 promila. Dodatkowym czynnikiem niekorzystnie wpływającym na poziom alkoholu ma zmęczenie, to co się jadło w ciągu dnia. Pan redaktor chyba nigdy nie używał alkomatu. A ci co po upojnej nocy wsiadają do auta rano i zasuwają do pracy ostrzegam na drugi dzień macie ciągle wysoki poziom alkoholu. Dla policjanta, który nie daj boże was złapie będziecie wzięci za przestępce bo baaardzo rzadko wasz poziom będzie niższy od 0.2 promila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antypromilowy Re: 4 piwa to mogą być 3 promile - przeczytaj IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.09, 10:22 Chłopie, tu nie chodzi o mierzalność promili, czy o ilość wypitych piw. Jest to po prostu żenujące, że pijana urzędniczka (gdyby był to urzędnik byłoby to tak samo żenujące) spaceruje ze służbowym materiałem po mieście w absolutnej sytuacji kryzysowej instytucji. Dyskusja o promilach jest drugorządna. Główne pytanie odnosi się do odpowiedzialności za siebie i swoją funkcję. Ale po co tak głęboko wnikać, gdy morzna rozwijać wątki argumentując ile promili wywołuje jaki trunek. Co za bzdury i brak horyzontu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alkomat holder Re: 4 piwa to mogą być 3 promile - przeczytaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 10:43 Tak jak piszę jestem wybitnie źle nastawiony do urzędników. Rzecznik jest od tego, żeby przekazywać meteriały mediom. Nie wie nic więcej aniżeli ma przekazać - dla własnego dobra,żeby czegoś nie wypaplać. To co miała ta pani na laptopie to zapewne materiały nadające się do noszenia właśnie po mieście. Zastanów się człowieku przez chwilę po co jest laptop. Ano po to, żeby nie był przywiązany do biurka. A to, że wypiła 4 piwa...hmmm widocznie ma kobita dobrą głowę, ale staram się ją zrozumieć. Stres, ciągłe pytania, to nie jest przyjemny okres. Chciała się odprężyć i ma do tego prawo PO PRACY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Cud w WUG. Trzy promile po czterech piwach IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.09, 10:07 zawsze to"wiarygodniejsze"niz 4 jablka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mich Re: Cud w WUG. Trzy promile po czterech piwach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 10:14 kup sobie alkomat i pobaw się nim i się zdziwisz jakie wyniki będziesz otrzymywać. WUG to może i banda urzędasów, ale ja akurat wierzę w ten wynik, bo MAM i UŻYWAM ALKOMATU. p.s. a jabłka to faktycznie słabe wytłumaczenie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Chcemy wiedzieć ---gdzie i z kim piła? IP: *.chello.pl 24.09.09, 10:39 Dlaczego Policja tego nie podaje? Odpowiedz Link Zgłoś
bergman1 ładna tam elita pracuje,3pr.to ten najnizszy pozio 24.09.09, 12:53 m ,brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jontek Bardzo ciekawy artykuł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.09, 14:35 Wynika z tego że Tomaszewska przed przesłuchaniem była w pracy na bani. Bo jak miała na drugi dzień jeszcze 1 promil, a była w pracy... hmmm ciekawe co na to pracodawca. No chyba że to Prezes z nią walczył do rana. Ładna sitwa, co to za obraz urzędnika - a gdzie zachowanie etyczne - podstawa pracy urzednika. Przecież taka osoba nie powinna tam pracować, a okazuje się że dostaje nagrodę - stanowisko głównego specjalisty. I co będzie robił taki główny specjalista, uczył tych niższych rangą jak pić, czy gubić laptopy na koszt Państwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jano Cud w WUG. Trzy promile po czterech piwach IP: 80.50.55.* 24.09.09, 14:45 Nowym rzecznikiem WUG-u jest Krzysztof Król. I tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adamski A kto zapłaci za laptopika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.09, 14:47 Czy ta Pani miał zgodę pracodawcy na wynoszenie służbowego sprzętu? I po co go wynosiła jak podobno nic na nim nie było, a i tak planował dać sobie w palnik. Jak powiedział "Prezes" WUG, rzecznik prasowy musi być dyspozycyjnym 24 godziny na dobę. O jakiej dyspozycji mówimy - przecie ta baba mowę złapała dopiero na 2 dzień o 15.00. To jaki to rzecznik prasowy - co po pijanemu wprowadzający w błąd opinie publiczną? Odpowiedz Link Zgłoś
poborowy102 Re: A kto zapłaci za laptopika 24.09.09, 17:14 a nawet jeśli jest alkoholiczką to co z tego? Matwi was to? Wy po niej żygowin nie sprzątacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3‰ Psy koło Pizzy Hut zgubią trop z powodu smrodu IP: *.cable.smsnet.pl 24.09.09, 15:24 z kolei pani spacerowiczka nie powinna się kręcić nocą w tym rejonie - nie dlatego, że niebezpiecznie. Tylko łatwo pomylić z pewnymi damami, co bawią się jak dadzą. Odpowiedz Link Zgłoś