long.island 24.11.09, 22:35 W katowicach albo okolicy podajcie nazwy, linki, i cene w miare mozliwosci chodzi mi o miejsce z ktorego moza skorzystac tylko na pare godzin w dwie osoby ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kupler Re: hotel przy Mikołowskiej IP: *.c201.msk.pl 25.11.09, 09:56 Kuplerstwo - zachowanie polegające na ułatwianiu innej osobie uprawiania prostytucji. Najczęściej przybiera formę udostępnienia lokalu, ułatwianie kontaktu klientów z prostytutkami (doprowadzanie, wskazywanie adresu)[1]. W Polsce kuplerstwo stanowi przestępstwo, o ile jest dokonywane w celu osiągnięcia korzyści majątkowej. Przestępstwo kuplerstwa określone jest w art. 204 § 1, a także § 3 i 4 Kodeksu karnego i zagrożone karą do 3 lat pozbawienia wolności (lub karą od roku do 10 lat pozbawienia wolności, jeśli osoba prostytuująca się jest małoletnia lub uprowadzona za granicę). Kuplerstwo łączy się z sutenerstwem (czerpaniem korzyści majątkowych z cudzej prostytucji) - art. 204 § 2 w zw. z § 1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: long Re: hotel przy Mikołowskiej IP: 195.136.16.* 25.11.09, 21:38 nie wiem kolego po co nam tu przytaczasz te paragrafy i skad sie ten watek tu nagle wziol czy hotel przy mikolowskiej ma cos wspolnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupler Re: hotel przy Mikołowskiej IP: *.c201.msk.pl 25.11.09, 21:51 Jeśli nie zrozumiałeś to przeczytaj jeszcze raz, i jeszcze raz, i jeszcze raz. Teraz już rozumiesz. Nie? To idź do prawnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: hotel przy Mikołowskiej IP: *.cable.smsnet.pl 25.11.09, 22:38 Nie pomyślałeś, że facio ma dziewczynę, ale nie ma gdzie z nią to robić, albo jest gejem i ma wyczulonych rodziców, a ty tu zaraz nierząd wietrzysz. Nie miałeś nigdy 20 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: long Re: hotel przy Mikołowskiej IP: *.centertel.pl 26.11.09, 14:28 a kto tu pisze o prostytucji lub sutenerstwie? kochac sie juz nie wolno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupler Re: hotel przy Mikołowskiej IP: *.c201.msk.pl 26.11.09, 15:54 Nieco niżej: Autor: Gość: ALF Nie znam cen - ja tam pokój razem z dziewczyną biorę więc płacę pewnie znacznie więcej - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: hotel przy Mikołowskiej IP: *.cable.smsnet.pl 26.11.09, 16:27 Ale to nie Alf zakładał wątek, nie było mowy o obiekcie współżycia, ba, nie było w ogóle mowy o współżyciu, co w przypadku hotelu na godziny jest tajemnicą poliszynela, ale gość po prostu nie chce płacić za noc ze śniadaniem tylko mieć kąt z wyrem. Czego nie rozumiesz? Że ktoś ma potrzeby, które ciebie omijają i czego efektem jest zawiść?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupler Re: hotel przy Mikołowskiej IP: *.c201.msk.pl 26.11.09, 19:01 Gostek, żal to może tobie bo jesteś na etapie rączki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: hotel przy Mikołowskiej IP: 79.175.233.* 26.11.09, 20:26 Każdy wg siebie ocenia, ty masz gdzie a nie masz z kim to i innym wymawiasz, nawet ojciec muchomorek za twoją rentę se pociupcia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALF Re: hotel na godziny IP: 194.150.167.* 25.11.09, 10:39 W afrodycie na 3 maja - www.afrodyta.win.pl Pozdrawiam, ALF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: long Re: hotel na godziny IP: 195.136.16.* 25.11.09, 21:45 Alf powiedz cos wiecej bo niestety na stronie ani nie ma cen a przedewszystkim interesuje mnie czy jest to dyskretny lokal czy w bialy dzien wejde do przybytku z ogromnym napisem nad wejsciem agencja towarzyska :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALF Re: hotel na godziny IP: *.chello.pl 25.11.09, 22:24 Nie znam cen - ja tam pokój razem z dziewczyną biorę więc płacę pewnie znacznie więcej - zadzwoń zapytaj o cenę samego pokoju, przybytek nie jest jakoś na chama opisany, przed wejściem w bramę dyskretny napis Afrodyta i w zasadzie tyle. Miejscówa bezpieczna, nie ma tam jakiejś żulerki, firma działa od wielu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: long Re: hotel na godziny IP: 195.136.16.* 30.11.09, 21:20 nie wnikajmy w ceny bo znowu pan od paragrafow bedzie mial nerwowa raczke :) obejzalem przybytek z zewnatrz. raczej odpada musze znalezc cos bardziej dyskretnego nie wyobrazam sobie aby moja pani weszla tam ze mna w bialy dzien :) Pozdrawiam i dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALF Re: hotel na godziny IP: 194.150.167.* 03.12.09, 12:54 Rozumiem, innych namierów nie mam - spróbuj ewentulanie w jakiś małych podrzędnych hotelikach - tam gdzie ceny niskie i ludzi mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: hotel na godziny IP: *.chello.pl 03.12.09, 19:06 osobiście jeszcze nie byłam ale wejścia dyskretne od zewnątrz budynku. Tyle tylko że kawałek od Katowic www.obiektyturystyczne.pl/najlepsze.noclegi/webredir/?id=10434/ (nikt nie widzi, nikt nie słyszy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: long Re: hotel na godziny IP: 195.136.16.* 09.12.09, 21:57 dzieki Aga sprawdze. pozdrawiam wszystkich zyczliwych :) na nie zyczliwych klade ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierdoła Re: Najlepszy brom IP: *.c201.msk.pl 03.12.09, 19:13 Człowieku kup se namiot, rozbij go w dowolnym parku i nie zawracaj du... swoimi wyimaginowanymi problemami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALF Re: Najlepszy brom IP: *.chello.pl 03.12.09, 19:22 Posłuchaj Radia Maryja - ok? Pakuj torbę ze straganu, bierz swoją starą i zapie...j na plebanię bo pamiętaj, że wikary z proboszczem nie będą czekać i autobus na "18" radyja odjedzie bez was! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Najlepszy brom IP: *.cable.smsnet.pl 03.12.09, 19:58 Nie pastw się nad człowiekiem, starość to przykry stan umysłu, nie ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierdoła Re: Najlepszy brom IP: *.c201.msk.pl 03.12.09, 21:38 Jak nie masz gnojku forsy to se kup gazetkę z gołymi du... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colacola Re: hotel na godziny IP: *.xdsl.centertel.pl 15.01.10, 18:41 Dyskretne , komfortowe mieszkanie typu studio do Twojej dyspozycji,na tyle na ile potrzebujesz. Minimum formalności, zero zbednych pytań. Warunki lepsze niż w hotelu. Do dyspozycji aneks kuchenny z wyposażeniem, reczniki,pościel,środki czystości. Na inne pytania odpowiadam telefonicznie 1-3 godz zegarowe 50zł 4-6 godzin 80zł 8-24 godz 100zł Więcej niż doba-ceny do ustalenia telefon 660-993-664 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myślenievaginą Re: reklama burdelu IP: *.c201.msk.pl 15.01.10, 20:42 Człowieku niech "studentki" z Uniwersyteckiej, Damrota, itp rozdają twoje reklamówki. Przy okazji mogą sprzedawać niebieskie pigułki. Tu jest miejsce na dyskusje. Odpowiedz Link Zgłoś