Gość: Marek IP: *.chello.pl 24.02.10, 22:14 Ja tam nie żałuję. Mam lepszy dojazd do Katowic :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: irmina kobuz ziomek IP: 109.243.153.* 24.02.10, 22:57 dobrze ze pan Ziomek się wyniósł z mysłowic juz dużo zrobił złego jeszcze jedna Ziomkowa uczy w szkole dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celna Cytata A panu Rojkowi też należy się mała dedykacja... IP: *.tktelekom.pl 25.02.10, 13:29 Wszyscy artyści to prostytutki W oparach lepszych fajek, w oparach wódki To wszystko się tak cyklicznie powtarza Czas nadziei, człowiek z żelaza Wodzowi rewolucji do pasa się kłaniam Mecenas daje złoto, mecenas wymaga Ten system musi upaść, teraz i zaraz Śpiewane na koncercie w koszarach Czy Ty to widzisz? Czy się nie wstydzisz? Czy Ty to widzisz? Czy się nie wstydzisz? A słyszę, że mówią, że robią to co chcą A słyszę, że mówią, że robią to co chcą A słyszę, że mówią, że robią już to co chcą A słyszę, że mówią, że robią już to co chcą Wszyscy artyści to prostytutki W oparach lepszych fajek, w oparach wódki Trzecia Rzeczpospolita, Polska Ludowa To samo od nowa, to samo od nowa Przepraszam, czy mogę sobie zrobić zdjęcie z Panem Ja i koleżanka, niedźwiedź, Zakopane Swoją pracą na scenie chcę osiągnąć swój cel Order Orła Białego, budowniczy PRL Czy Ty to widzisz? Czy się nie wstydzisz? Czy Ty to widzisz? Czy się nie wstydzisz? A słyszę, że mówią, że robią to co chcą A słyszę, że mówią, że robią to co chcą Wszyscy artyści to prostytutki W oparach lepszych fajek, w oparach wódki A jedne są lepsze, a drugie są gorsze A gorsze są tańsze, a lepsze są droższe Wszyscy artyści to prostytutki W oparach lepszych fajek, w oparach wódki A jedni są lepsi, a drudzy są gorsi A gorsi są tańsi, a lepsi są drożsi Czy Ty to widzisz? Czy się nie wstydzisz? Czy Ty to widzisz? Czy się nie wstydzisz? A słyszę, że mówią, że robią to co chcą A słyszę, że mówią, że robią to co chcą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Rojek ucieka z Mysłowic. Off Festival w Katow IP: *.stk.vectranet.pl 24.02.10, 23:23 to dosyc egoistyczna, neoliberalna wypowiedz taka tez jest polska demokracja ja mam, mnie lepiej... itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: horkycaj Rojek ucieka z Mysłowic. Off Festival w Katowicach IP: *.infocoig.pl 24.02.10, 23:59 No i stało się. Na życzenie włodarzy miasta Mysłowice staną się znowu totalnym zadupiem, z miana którego się próbowały przez jakiś czas wyrwać. Bramka samobójcza. Za słaba promocja dla miasta - widzę, że radni nie wiedzą co to PR. Tym samym zaprzepaścili miastu wielką szansę, która już się nigdy nie powtórzy, bo wątpię, żeby OFF powrócił do tego małego piekiełka, który tu się na co dzień odgrywa. Już nawet nie chodzi o sam festiwal, ale ktokolwiek tu mieszka, wie, co się tu wyprawia. A kto nie mieszka, ten co jakiś czas jest informowany z ogólnopolskich mediów. Brawo, włodarze! Obyście za kilka lat nie płakali! Tego Wam z całego serca życzę! P.S. A ten radny, który teraz wielce ubolewa i okazuje skruchę, to by się już przymknął, bo jego obłuda sięgnęła zenitu! Mieszkaniec Mysłowic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroc*uck Re: Rojek ucieka z Mysłowic. Off Festival w Katow IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.10, 00:07 Katowiczanie nie obawiajcie się! Jak wypromujecie festiwal, to ukradnie Wam go Wrocław. Taka karma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gh jkhg Re: Rojek ucieka z Mysłowic. Off Festival w Katow IP: *.lodz.dialog.net.pl 25.02.10, 00:33 coś w tym jest - vide Cieszyn i Era Nowe Horyzonty, a teraz może Łódź i Camerimage (ale to trochę inna sytuacja) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Rojek ucieka z Mysłowic. Off Festival w Katow IP: *.147.88.113.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.02.10, 01:29 Łódź i Camerimage to dokładnie to samo. Też radni wyrzucili festiwal z miasta. I dokładnie tak samo się tłumaczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K1 Re: Rojek ucieka z Mysłowic. Off Festival w Katow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.10, 08:39 To nie to samo i nie tak samo się tłumaczą, bezkrytyczny wyznawco swojego guru - Żydowicza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remi Re: Rojek ucieka z Mysłowic. Off Festival w Katow IP: *.mtvk.pl 25.02.10, 09:37 Ten osyra przypomina mi Stańczyka na starym zamku he he he! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Rojek ucieka z Mysłowic. Off Festival w Katowicach IP: *.ghnet.pl 25.02.10, 01:25 Wstyd dla miasta. Wstyd. Nie jestem z Mysłowic, ale wiele lat pracuję w promocji. Tego typu impreza to znakomita promocja dla miasta. Byłem na festiwalu w zeszłym roku i zostawiłem już kilkanście złotych w mieście teraz nie wiem czy jeszcze kiedkolwiek zawitam do Mysłowic czyli nie zostawię tam już sowich pieniędzy. Wstyd, bo zwyczajnie maistem rządzą niekompetentni, zawistni i ograniczeni (chodzi o ograniczenie ekonomiczne) radni, którzy nie rozumieją na czym polega pormocja miasta. Na całym świecie kultura jest znakomitym towarem szczególnie dla mniejszych miast. Ale nie w Polsce. Jak sie skończą unijne dotacje, to za kilka lat w Mysłowicach nie będzie pieniądzy już na nic, bo nie będzie z kogo ściągać podatków. Ech, włodarze... nie pojmujecie, że wy jesteście dla miasta i mieszkańców, a nie miasto dla was... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: horkycaj Re: Rojek ucieka z Mysłowic. Off Festival w Katow IP: *.infocoig.pl 25.02.10, 02:11 Nic dodać, nic ująć - święte słowa. Najbardziej boli jednak to, że ja z kolei jestem (jeszcze) mieszkańcem tego miasta... Mam nadzieję, że się stąd jak najszybciej wyprowadzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wandas Re: Rojek ucieka z Mysłowic. Off Festival w Katow IP: *.mtvk.pl 25.02.10, 09:30 Podziekujcie osyrze podczas wyborów. Kanalizacja leży, drogi leżą, off leży! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani.dj Re: Rojek ucieka z Mysłowic. Off Festival w Katow IP: *.acn.waw.pl 25.02.10, 08:43 DOKLADNIE! wstyd. srodowiska oddolne ksztalca kadre managerow kultury, ludzie CHCA ROBIC, chca dzialac. poswiecaja swoj czas, pieniadze, energie. przeznaczaja to wszystko na organizowanie imprez dla innych. i natrafia zawsze na buraczana zapore. wara polityce od kultury! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Rojek ucieka z Mysłowic. Off Festival w Katow IP: *.mtvk.pl 25.02.10, 09:29 osyra narobił, wojuje z wszystkimi - wojewodą radnymi sądami prokuratorami - nawet Rojka wciągnmął w swoje bagno polityczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian pałys Re: Rojek ucieka z Mysłowic. Off Festival w Katow IP: *.mtvk.pl 25.02.10, 02:05 Tem mysłowicki burdel naprawdę musi być w stanie agonalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: horkycaj Re: Rojek ucieka z Mysłowic. Off Festival w Katow IP: *.infocoig.pl 25.02.10, 02:12 Tego się już nawet słowami nie da określić. Obawiam się, że jest gorzej niż najgorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Rojek ucieka z Mysłowic. Off Festival w Katowicach IP: *.ett.net.pl 25.02.10, 06:20 No wreszcie nasz sołtys na coś się przydał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewe Re: Rojek ucieka z Mysłowic. Off Festival w Katow IP: *.mtvk.pl 25.02.10, 09:38 Rojek dobrze zrobił, pokazywać się z osyrą na plakatach to lekki obciach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Rojek ucieka z Mysłowic. Off Festival w Katowicach IP: *.anonymouse.org 25.02.10, 07:33 No! Wielkie brawa się należą tym wszystkim darmozjadom z pożal się Boże rady miasta! Jak widzę uśmiechniętą mordę Pastuszki, to chętnie bym mu ją tak skopał, że byłaby tak samo dziurawa jak mysłowickie drogi. Niedługo wybory, ale pewnie dalej nic się nie zmieni, bo w Mysłowicach wybiera się mniejsze zło, a poza tym znów zamydlą oczy tępemu społeczeństwu kilkoma obietnicami i to oni będą tymi dobrymi, a Osyra - tym złym. Mam nadzieję że doczekam dnia, kiedy to mysłowickie zadupie zostanie raz na zawsze przyłączone do Katowic, a banda dumnie nazywająca się radą miasta - rozgoniona w cholerę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tu żyję Wójtowicz to okaz obłudy. Obrażał Artura publiczni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 07:35 e. Dyrdymały teraz plecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osyra to tragedia Re: Wójtowicz to okaz obłudy. Obrażał Artura publ IP: *.mtvk.pl 25.02.10, 09:32 cały osyra, znów coś zawalił i wyjechał do egiptu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osyra to prostak Re: Wójtowicz to okaz obłudy. Obrażał Artura publ IP: *.mtvk.pl 25.02.10, 09:35 Żałosny prostak z pierśca narobił syfu i pojechał do egiptu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wella Re: Wójtowicz to okaz obłudy. Obrażał Artura publ IP: *.mtvk.pl 25.02.10, 09:36 Kto ściągnął osyrę do miasta? Leszek Miller przywiózł go w torbie podróżnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: Wójtowicz to okaz obłudy. Obrażał Artura publ IP: *.mtvk.pl 25.02.10, 10:09 oj osyra osyra, szkoda tego pieknego miasta dla twoich głupawych pomysłow i wojen na górze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika Re: Wójtowicz to okaz obłudy. Obrażał Artura publ IP: *.mtvk.pl 25.02.10, 20:33 Smutek i żal z jednej strony - zwycięstwo głupoty z drugiej Szkoda Mysłowic dla osyry i jego ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowiek z wesołej Rojek ucieka z Mysłowic. Off Festival w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.10, 07:46 Brawo panie pastuszka to właśnie jest świetna Promocja miasta. Najlepiej żałować że nie ma ofu a w duszy sie cieszyć że zostanie więcej dla pana na ciemne interesy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barkabk Rojek ucieka z Mysłowic. Off Festival w Katowicach IP: *.ingbank.pl 25.02.10, 08:11 Hurrra !!! Super, że w Katowicach! Lepsza lokalizacja! Lepszy dojazd, blisko mojego domu :) Dzięki mysłowickim radnym:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awe widocznie Rojek nie jest kolesiem radnych z PO IP: *.chello.pl 25.02.10, 08:31 jakby był, to może jeszczy by mu i wyciąg i stadion zafundowali :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Rojek ucieka z Mysłowic. Off Festival w Katowicach IP: 62.233.185.* 25.02.10, 08:35 To się w głowie nie mieści, żeby z takiej imprezy rezygnowac, z takiej promocji dla miasta....Radni po prostu to banda beznadziejnych ludzi!!!!A na Pastucha to już nie mozna patrzyć!!!!!!! moze zamiasta offfu zrobimy przejazdy konne na Wesołej to sobie Pastuch coś dorobi i wtedy pewnie będzie mu pasowało!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioku "Word Touru" nie chcieli w Katowicach? Szkoda, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 08:43 zabrali tylko to co dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike1970 Rojek ucieka z Mysłowic. Off Festival w Katowicach IP: *.airproducts.com 25.02.10, 08:45 SERDECZNIE WITAMY w Katowicach. Nawet jeżeli to chwilowy pobyt w Katowicach - to i tak bardzo fajnie. !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin wymienimy camerimage na offestival-Łodzianie IP: *.toya.net.pl 25.02.10, 08:52 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Rojek ucieka z Mysłowic. Off Festival w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.10, 08:55 I dobrze, bo co to za promocja na kredyt? A pan prezydent pożal się Boże niech wyłoży ze swoich na festiwal, a n ie z moich. Z moich podatków niech remontuje drogi bo się po nich nie da w Mysłowicach jeździć. Mieszkaniec Mysłowic - mamiony co chwile obietnicami imć pana Osyry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysłowivczanin Re: Rojek ucieka z Mysłowic. Off Festival w Katow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.10, 09:06 Z tego co wiem to pieniądze na festiwal pochodzą marginalnie z um wsi mysłowice a większość kasy pochodzi od sponsorów i od samego Rojka. a może jak ktoś zobaczy jak sprawnie jest zorganizowany festiwal to tu zainwestuje. A tak widzi że po pastuszce i prezydencie zostaje tu pożoga i łajno. Więc nic tylko czeba się przeprowadzić do Chełmu czy Imielina bo tam pachnie miastem a nie jak unas łajnem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysłowiczanin Re: Rojek ucieka z Mysłowic. Off Festival w Katow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.10, 09:26 Powiedział co wiedział. Może warto dziś promować się na kredyt po to, żeby jutro było lepiej. Uważasz, że jak nie będzie Off-u i innych imprez w Mysłowicach to nagle zniknie deficyt w miejskiej kasie? Będzie raczej odwrotnie, bo teraz to już kompletnie nikt tu nie przyjedzie (bo i po co?), więc też nikt nie będzie chciał tu inwestować (bo i po co?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juz czas Rojek ucieka z Mysłowic. Off Festival w Katowicach IP: *.toya.net.pl 25.02.10, 09:07 ...na bilet w jedna strone do Pierśćca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yanek wybory niedlugo - zaplacicie za to nieroby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.10, 09:15 gnoje gnoje gnoje ROZLICZYMY WAS W NAJBLIZSZYCH WYBORACH SIE SKONCZY LASOKI PASTUSZKI WOJTOWICZE I CALA RESZTA KOLESI PREZYDENTOWI ZE SKOCZOWA TEZ PODZIEKUJEMY SIE SKONCZY TA LODZIARNIA I BURDEL MIASTEM MUSZA RZADZIC MLODZI LUDZIE A NIE STARE DZIADY !!!!!!!!!!!!! WYĆ SIĘ CHCE JAK SIę CZYTA TAKIE WIEŚCI trzeba sie zebrac mlodym ludziom z Myslowic i pokazac tym debilom rzadzacym ich poziom bo koryto im odebralo zdolnosc uzywania mozgu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: won osyra z miasta Re: wybory niedlugo - zaplacicie za to nieroby IP: *.mtvk.pl 25.02.10, 09:33 osyra wracaj do skoczowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witem Rojek ucieka z Mysłowic. Off Festival w Katowicach IP: 109.243.142.* 25.02.10, 09:19 Dariusz Wójtowicz - śmiechu warty koleś. Proszę jaki słowny www.dariuszwojtowicz.pl/ strona miała ruszyć 15 grudnia, a tutaj już koniec lutego. Chyba, że Daruś chce się uaktywnić w sieci dopiero za 20 miesięcy...No ale nasi "politycy" już są tacy słowni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juz czas Re: Rojek ucieka z Mysłowic. Off Festival w Katow IP: *.toya.net.pl 25.02.10, 09:39 Dariuszek W jest na smyczy Osyry i nie podskoczy. Obaj sa siebie warci.Jeden i drugi ma kompleks, wzrostu metr piec w kapeluszu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mosir W y b o r c y ! Pamiętajcie te nazwiska. Wójtowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 10:55 Ponura postać. Najbardziej wojował z Rojkiem a teraz.. szkoda klawiatury dla takich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Rojek ucieka z Mysłowic. Off Festival w Katowicach IP: 193.111.166.* 25.02.10, 09:21 Dla mnie to żadna różnica czy Mysłowice czy Katowice ale zdecydowanie dobrze że festiwal zostaje na Śląsku a nie wyjeżdża gdzieś w Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deri Re: Rojek ucieka z Mysłowic. Off Festival w Katow IP: *.mtvk.pl 25.02.10, 09:27 Osyra wciągnął Rojka w swoją polityczną wojnę i stało sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doda Re: Rojek ucieka z Mysłowic. Off Festival w Katow IP: *.mtvk.pl 25.02.10, 09:31 Osyra doprowadził do kolejnej klapy, tragedia facet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osyra wynocha! Rojek ucieka z Mysłowic. Off Festival w Katowicach IP: *.mtvk.pl 25.02.10, 09:34 Wyrzucić tego faceta z miasta na zbity pysk! Co to za prezydent co jest podejrzany o kaleczenie się nożem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Rojek ucieka z Mysłowic. Off Festival w Katow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.10, 09:49 Daj sobie już spokój prymitywie - nie produkuj się tak pod różnymi nickami, bo ci się główka przegrzeje. I bądź obiektywny, stronniku jeden - nie mówię że Osyra jest święty, ale syfu to narobiła rada miasta, a nie prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś