Gość: maciek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 22:49 Zdecydowanie to najciekawszy filmik,taki ludzki i naturalny bez przysłowiowej "ściemy" dlatego oddałem na Pawła swój głos. Pozdrawiam i życzę powodzenia!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jola kw 13. Paweł Oksanowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 22:55 Ciekawy i nietuzinkowy człowiek, mający dużo do zaoferowania. Jestem za Pawłem, trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: 13. Paweł Oksanowicz IP: 90.156.114.* 28.04.10, 19:27 ja pitole, pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola 13. Paweł Oksanowicz IP: 188.33.89.* 20.04.10, 01:28 Super filmik i super prowadzil audycje w radiu RMF - FM Pawel zycze powodzenia i oddaje moj glos :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @nalogowy 13. Paweł Oksanowicz IP: *.pzu.pl 20.04.10, 12:29 Jest w porządku - przyjmijcie go.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga 13. Paweł Oksanowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.10, 14:47 [sonda=jak tu sie głosuje] [/sonda] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga 13. Paweł Oksanowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.10, 14:51 A ok na forum jestem za. [sonda=] [/sonda]Życze powodzenia.Pozdrawaim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lawinia 13. Paweł Oksanowicz IP: *.icpnet.pl 20.04.10, 18:43 "Liczymy, że będzie to dynamiczna, przebojowa osoba, pełna energii, pomysłów i humoru, otwarta na świat" - kierując się filmikiem jako głownym kryterium oceniania, to tych wymogów pan raczej nie spełnia. a poza tym..potrzebna jest tu świeża (żeby nie powiedzieć młoda) krew, a nie pan, dla którego będzie to tylko kolejną linijką tekstu w wikipedii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Internautka 13. Paweł Oksanowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.10, 19:02 Paweł jest spoko, kto pamięta programy radiowe w Jego wydaniu ten wie o czym mówię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żaneta 13. Paweł Oksanowicz IP: *.zetosa.com.pl 20.04.10, 19:37 Gra Gitara :) Odpowiedz Link Zgłoś
calatea35 13. Paweł Oksanowicz 21.04.10, 00:35 Paweł to indywidualista,błyskotliwy w słowie pisanym ,dziennikarz znany z ciekawych ,niecodziennych interpretacji i opisów na wielu blogach internetowych,kochający pisanie ...krótko - mistrz pióra!Jestem za i oddaję głos ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena 13. Paweł Oksanowicz IP: *.111.200.202.static.crowley.pl 21.04.10, 09:39 Super gość, jestem za takimi w mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz 13. Paweł Oksanowicz IP: *.111.200.202.static.crowley.pl 21.04.10, 11:00 NAJ,NAJ,najlepszy-Pozdrawiam i trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iv 13. Paweł Oksanowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 17:48 Zdecydowanie jestem za kandydatem nr 13! Niech to będzie przekornie szczęśliwa 13'stka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haszek 13. Paweł Oksanowicz IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.10, 19:33 Spoko...znany i lubiany.Jestem całkiem za Pawłem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: via Re: 13. Paweł Oksanowicz IP: *.cpe.netcabo.pt 23.04.10, 00:14 No wlasnie... znany i lubiany, radzi sobie, moze dac szanse komus swiezemu co?? Jestem na Nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redis 13. Paweł Oksanowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 21:06 *** honor to piękny slogan i rzadko kiedy chcemy potrafi ubrać w słowa to co powinien cenić ważne są jednak chwile tych małych prawd i czynu które winniśmy milej wspominać nie przez przymus Niekiedy trudny charakter naprawdę czyni z nas ludzi. Niech tylko cię tam nie zepsują do szpiku kości!Cieszę się, że mogłam się zrewanżować.Trzymam kciuki!Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga 13. Paweł Oksanowicz IP: 188.33.44.* 21.04.10, 22:06 Paweł jest przede wszystkim szczerym i pozytywnie nastawionym do świata i ludzi człowiekiem.Jest świetny w tym co robi o czym mogliśmy przekonać się w radiu, na blogach,podczas programów telewizyjnych.Książki,które napisał są pełne akcji i specyficznego humoru:) Dlatego zagłosowałam na Pawła i mocno trzymam kciuki. Mam nadzieję że wygrasz.Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASKUguar 13. Paweł Oksanowicz IP: 80.50.112.* 22.04.10, 07:53 He He, Paweł to prawdziwy wariat :) Tak pozytywnych ludzi mało chodzi po Ziemi. Macie swój rozum i macie oczy. On jest naturalny, bez ściemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon 13. Paweł Oksanowicz IP: *.chello.pl 22.04.10, 08:36 Najsłabszy filmik, brak świeżości, tylko bezpośrednia autopromocja przed aparatem albo kamerą internetową... Ocena 2+ A czy ktoś w ogóle czytał te książki :P Stawiajcie lepiej na młodych ludzi z pomysłami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vaD Re: 13. Paweł Oksanowicz IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.10, 09:59 nie zgodzę się z tobą... książki czytało wielu ludzi, ja też. co do filmiku- o ile się nie mylę to ma być praca w gazecie a nie telewizji. poza tym, bez ściemy i kiczu pokazał się nam. Jestem jak najbardziej za! Paweł MUSI wygrać :) 3mam kciuki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: via Re: 13. Paweł Oksanowicz IP: *.cpe.netcabo.pt 23.04.10, 00:12 czyzby kolejny znajomy? :) praca w gazecie tez wymaga kreatywnosci... ten filmik nie za bardzo na to wskazuje... Jestam na NIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vaD Re: 13. Paweł Oksanowicz IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.10, 19:38 żeby oceniac, czy ktoś jest kreatywny, czy nie najpierw trzeba poznać tego kogoś. Poza tym, jesli jest się dobrym w tym co się robi i jeśli pasuje się do pracy, o którą się zabiega dużo mówić i kombinować nie trzeba. Żeby nie przekombinować. Poza tym- i tak ostateczna decyzja należy do Jury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan (Gliwice) 13. Paweł Oksanowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 14:30 Wszystko dobrze, tylko ten koncert Pani Edyty G... I jeszcze się tym chwalić (?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika 13. Paweł Oksanowicz IP: 89.126.7.* 22.04.10, 14:52 To chyba zart! Ja rozumiem, ze pan Pawel ma wielu znajomych, ktorzy na niego glosuja i wypowiadaja sie o nim pozytywnie... Ale moi drodzy troche obiektywizmu prosze. Mialo byc nieszablonowo, kreatywnie, ciekawie a tutaj? Dwa slowa do kamery o tym jaki pan Pawel jest wspanialy i co osiagnal w zyciu. Zupelnie mnie nie przekonuje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ogier 13. Paweł Oksanowicz IP: 109.243.221.* 22.04.10, 15:27 Podzielam opinie negatywne. Gość od niechcenia nagrał słaby filmik w przerwie pisania bloga czy książki, a wygrana nie będzie dla niego niczym nadzwyczajnym w przeciwieństwie do ludzi młodszych z werwą, którzy naprawde się w to zaangażowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vixen 13. Paweł Oksanowicz IP: *.multimo.pl 22.04.10, 17:18 Nie zależnie od poprzednich doświadczeń,do każdego nowego powinno się podchodzić z zaangażowaniem. A pan spoczą na laurach i nawet nie chciało się wstać z krzesła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka 13. Paweł Oksanowicz IP: 188.33.17.* 22.04.10, 17:40 Ja nie bardzo rozumiem coście się czepili tak tego filmiku? To nie casting na aktora. Tutaj wybiera się przede wszystkim człowieka,który umie coś napisać, zrobić wywiad,zdać relacje z imprezy czyli kogoś z doświadczeniem .Co z tego że ktoś nagrał fajny filmik w którym skacze tańczy i śpiewa ale nie bardzo będzie umiał napisać poprawnie dwóch zdań.Przepraszam nie chce oczywiście nikogo obrazić -podałam jedynie taki przykład. Co jest złego w naturalnym zachowaniu albo w siedzeniu? Jakby Paweł wstał to widać by było jedynie Jego nogi i też by było źle.Rozumiem ,że można stawiać na kogoś innego ale bez takiej krytyki drugiego. Szanowna Komisja i tak wybierze kogo będzie uważała.Ja stawiam na Pawła :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... 13. Paweł Oksanowicz IP: *.ds14.agh.edu.pl 22.04.10, 22:56 brak kontaktu wzrokowego (tak, tak, ten z kamerą też się liczy) nie rozumiem jak tak sztywna osoba może prowadzić w głosowaniu. Duża rodzina? cytując znane osoby: "JESTEM NA NIE" Odpowiedz Link Zgłoś