Gość: tytyty IP: 91.150.154.* 24.07.10, 14:46 bo śląskie to ładne jest ;) SETA i ZAGRYCHA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adammakowski Lato aktywne i ekstremalne. W śląskim warunki w... 24.07.10, 15:02 Potwierdzam, że Sląskie jest super, ale dla odmiany zaproszę na Warmię zapraszamy do Olsztyna | seo helper | niedrogie hotele w Paryżu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaaaa Re: Lato aktywne i ekstremalne. W śląskim warunki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.10, 00:20 Właśnie z Warmii wróciłem, kocham tamte okolice! Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berdys Re: Lato aktywne i ekstremalne. W śląskim warunki IP: *.multimo.pl 05.08.10, 20:54 a ja nigdy na warmi nie bylem i nie pojade, wole chorwacje :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzzyk Lato aktywne i ekstremalne. W śląskim warunki w... IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.10, 20:47 ...a w zimie można uprawiać narciarstwo ekstremalne na hałdach ;) skialpinizm.blogspot.com/2010/02/podniosem-wczoraj-oczy-znad-klawiatury.html pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieslązak Lato aktywne i ekstremalne. W śląskim warunki w... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.07.10, 10:42 Jak widac wiekszosc atrakcji lezy poza slaskiem.....zmienic nazwe wojewodztwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Lato aktywne i ekstremalne. W śląskim warunki w... IP: *.cdma.centertel.pl 26.07.10, 08:26 Jako rodowity Ślązak cieszę się, że Śląsk powiększył swój obszar terytorialny o tak piękne małopolskie rejony ja Babia Góra. Może niech autorzy artykułu pójdą o krok dalej? Z Babiej Góry do samiuśkich Tater rzut kierpcem :-) Małopolanie - bójcie się - w końcu może i Kraków zostanie zwykłym miasteczkiem powiatowym na Śląsku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RaNo Re: Lato aktywne i ekstremalne. W śląskim warunki IP: 188.33.55.* 05.08.10, 19:35 Rozbawiłes mnie - szczerze:) Odpowiedz Link Zgłoś
tomeyk Re: Lato aktywne i ekstremalne. W śląskim warunki 05.08.10, 23:32 Najlepsze jest to, że 51% powierzchni województwa śląskiego to Małopolska :) Śląsk w śląskim jest w mniejszości :D Odpowiedz Link Zgłoś
tow.stalin Re: Lato aktywne i ekstremalne. W śląskim warunki 06.08.10, 09:14 no ażem sie zalogował... > Najlepsze jest to, że 51% powierzchni województwa śląskiego to Małopolska :) > Śląsk w śląskim jest w mniejszości :D jaka małopolska? zagłebie to już nie małopolska, o beskidzie śląskim bynajmniej nie wspominając... Odpowiedz Link Zgłoś
teyoo Re: Lato aktywne i ekstremalne. W śląskim warunki 06.08.10, 09:51 tow.stalin napisała: > jaka małopolska? zagłebie to już nie małopolska A CO??!!! Jak napiszesz, że Zagłębie to nie Małopolska, tylko Śląsk, to chyba jesteś nienormalny!! Nie pisz takich farmazonów, bo aż się gorzej robi. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.stalin Re: Lato aktywne i ekstremalne. W śląskim warunki 06.08.10, 15:22 "> Jak napiszesz, że Zagłębie to nie Małopolska, tylko Śląsk, to chyba jesteś nien > ormalny!! Nie pisz takich farmazonów, bo aż się gorzej robi." a gdzie ja to napisałem, pacanie? może jakiś link? ja napisałem i czytaj to ze zrozumieniem, że zagłębie to już nie jest małopolska. i teraz dodam, żebyś miał jasniej, że zagłębie to zagłębie, a nie małopolska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ATV Lato aktywne i ekstremalne. W śląskim warunki w... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.10, 23:04 No i quady. Na granicy Śląska i Małopolski, w Bukownie jest niesamowity,profesjonalny tor dla miłośników przygody. Strona toru i filmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow.stalin Lato aktywne i ekstremalne. W śląskim warunki w... IP: 62.29.136.* 06.08.10, 09:09 Kuźnica WarĘżyńska, a nie warenżyńska, niemoty... Odpowiedz Link Zgłoś
teyoo Zagłębie, Jura i Beskidy - oto ..śląskie... looool 06.08.10, 09:49 LOOOOL! Artykuł opisuje uroki Beskidów, Jury Krakowsko-Częstochowskiej i Pogorii w Dąbrowie Górniczej. I wiecie co? Żaden z tych terenów nie leży na Śląsku! :D :D wiem, wiem, województwo śląskie. Ale to jednak śmieszne, żeby Zagłębie, góry i Jura 'robiły' na wizerunek śląskiego jako pięknego miejsca... a potem i tak Ślązaki się na nas wypną, a reszta kraju będzie o nas gadała 'Śląsk'. Taak.. nic fajnego nie mają na Śląsku, a śmietankę spijają.. :/ Oczywiście wszystko, co w artykule, potwierdzam - piękne tereny. Wokół Pogorii wybornie się jeździ, jest mnóstwo ścieżek dla rowerzystów - i tych 'niedzielnych', co lubią asfalty, i tych bardziej doświadczonych, którzy śmigają w terenie. Jak to dobrze, że mieszkam na tych pięknych terenach, a nie gdzieś w paskudnej Rudzie Śląskiej czy Chorzowie, bueee.. Góry to oczywista oczywistość - ucieleśnione piękno :) Kocham Babią Górę i w ogóle pobliski Beskid Żywiecki, całą Zawoję. Odpowiedz Link Zgłoś
teyoo Babia Góra 06.08.10, 09:55 Aha, i Babia Góra to Beskid Żywiecki, leży w województwie małopolskim - nie wiem więc, skąd wzięła się w artykule o "śląskim" :D Odpowiedz Link Zgłoś