Gość: Ada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 20:46 Dlaczego dyskoteki dla dzieci trwają tak długo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kapitan.kirk Ale głupia 06.08.10, 21:35 Nie pomyślała, żeby powiedzieć, że to ksiądz ją podstępem zwabił na plebanię i obściskał - Gazeta zaraz porzuciłaby ten kpiący ton i załatwiła jej obronny serial publicystyczny na co najmniej tydzień na pierwszych stronach... I niechby się kto jej wtedy spróbował czepić ;-) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: Ale głupia IP: *.uznam.net.pl 07.08.10, 15:53 Fakt. Wstrętna Gazeta, przecież księdzu wolno. Samotny, w celibacie, nikogo wokoło, tylko indoktrynowane dziatki. Przypomnij mi tygodniowy serial na pierwszych stronach? Bo ja mam pretensje do mediów, że zbyt łatwo się prześlizgują nad bezeceństwami duchowieństwa. Zresztą... nie powinienem mieć pretensji, jeśli społeczeństwo takie zachowania popiera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monarchista Re: Ale głupia IP: 213.17.138.* 08.08.10, 12:18 Gość portalu: :))) napisał(a): > Fakt. Wstrętna Gazeta, przecież księdzu wolno. Samotny, w celibacie, > nikogo wokoło, tylko indoktrynowane dziatki. Przypomnij mi tygodniowy > serial na pierwszych stronach? Bo ja mam pretensje do mediów, że zbyt > łatwo się prześlizgują nad bezeceństwami duchowieństwa. Zresztą... nie > powinienem mieć pretensji, jeśli społeczeństwo takie zachowania > popiera... "Do lekarza przychodzi facet w sile wieku i skarży się na pogarszające się samopoczucie. Lekarz pyta: - Co pan je? - Dużo warzyw, owoców, ciemne pieczywo, ryby, czasem trochę chudego mięsa... - To dobrze. Pali pan? - Nie. - A pije? - Nie, tylko czasem trochę wytrawnego wina... - To dobrze. A jak tam z seksem? - Jakieś 2 - 3 razy na miesiąc. - Otóż to! To za mało. Trzeba więcej! - Nie, myślę, że jak na proboszcza małej, wiejskiej parafii to w sam raz!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe 14-latka upozorowała gwałt, bo późno wróciła do... IP: *.cable.smsnet.pl 06.08.10, 21:44 Dawniej zdecydowałby pas:)) - symbol chrześcijańskiej miłości i wychowania wg tradycyjnego moralnego porządku. Komu to przeszkadzało, ja nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
cirano Re: 14-latka upozorowała gwałt, bo późno wróciła 07.08.10, 08:49 I co z tego wyrośnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: 14-latka upozorowała gwałt, bo późno wróciła IP: *.uznam.net.pl 07.08.10, 15:54 Wierna? W końcu przez całe swoje życie chodziła na religię, więc podstaw moralnych ma aż nadto. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: 14-latka upozorowała gwałt, bo późno wróciła 08.08.10, 01:54 cirano napisał: > I co z tego wyrośnie? Taka druga Iwonka Wieczorek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak89 Re: 14-latka upozorowała gwałt, bo późno wróciła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.10, 13:15 Jak byłem mały moja matka złamała na mnie drewnianą łyżkę kuchenną bo nie chciałem iść służyć na mszy w dniu powszednim, choć ministrantem zostałem z własnej woli. To było kilkanaście lat temu, a niedawno jej powiedziałem że skoro jej religia kazała jej tak postępować to ja mam w dupie taką religię i rzeczywiście chyba zostanę ateistą. To są efekty przysłowiowego "paska" Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz542 aleś zaargumentował -akurat jestem ateistą 10.08.10, 15:02 ze wszystkich sakramentów mam jedynie chrzest ale to nie moja wina tylko babki. od reszty guseł nie musiałem się nawet bronić . Rodzice nie naciskali . Natomiast chętnie zobaczę jak mak89 zostaje ateistą wskutek "paska" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwi Re: 14-latka upozorowała gwałt, bo późno wróciła IP: *.3s.pl 02.02.11, 08:42 Czy mógłbyś przytoczyć jakiś konkretny zapis, w którym chrześcijaństwo nakazuje bić dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brombrał Re: 14-latka upozorowała gwałt, bo późno wróciła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.11, 11:56 "Nie szczędź chłopcu karcenia; jeżeli go uderzysz rózgą, nie umrze. Ty go uderzysz rózgą, a jego duszę wyrwiesz z krainy umarłych" [Prz 23,13–14]. "Kto żałuje swojej rózgi, nienawidzi swojego syna, lecz kto go kocha, karci go zawczasu" [Prz 13,24]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt 14-latka upozorowała gwałt, bo późno wróciła do... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.10, 13:31 no, a dziewicą to ona była?...po co przesłuchanie, wystarczyło badanie lekarskie, żeby stwierdzić czy był gwałt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vbdgbdb Re: 14-latka upozorowała gwałt, bo późno wróciła IP: *.acn.waw.pl 07.08.10, 14:32 najwidoczniej dziewica nie byla taki to niestety juz jest ten swiat nie wiem jaki ojciec pozwala isc dzieciom na dyskoteke jakby sie sam przeszedl to by zobaczyl co te dzieci tam robiaz o 15 lat starszymi od siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KANONIK Re: 14-latka upozorowała gwałt, bo późno wróciła IP: *.superkabel.de 07.08.10, 19:50 Czlowieku! na jakim ty swiecie zyjesz?!!! 14ka i dziewica...? Hahaha Ta od Polanskiego tez byla dziewica.... Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: 14-latka upozorowała gwałt, bo późno wróciła 08.08.10, 01:55 Gość portalu: nikt napisał(a): > no, a dziewicą to ona była?...po co przesłuchanie, wystarczyło > badanie lekarskie, żeby stwierdzić czy był gwałt. Dziewica juz nie jest: 9-latki juz to robia na wyscigi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monarchista Re: 14-latka upozorowała gwałt, bo późno wróciła IP: 213.17.138.* 08.08.10, 12:12 Gość portalu: nikt napisał(a): > no, a dziewicą to ona była?...po co przesłuchanie, wystarczyło > badanie lekarskie, żeby stwierdzić czy był gwałt. Żeby nie było tak, jak z pewną dziewczyną, którą matka zaprowadziła do ginekologa (to był znany w tej miejscowości wybitny spacjalista, oprócz tego społecznik i dobroczyńca, np. fundował kilku studentom stypendia). Otóż pani ta przyprowadziła do niego swoją nieletnią córkę, aby sprawdził, czy poprzedniego dnia nie został zgwałcona na imprwziw. Dziewczyna wyszła z gabinetu ze spuszczona głową, a lekarz rzekł do matki w miejscowej gwarze: "Mamulko! A dyć tam by z furą nawrócił i z bicza strzelił, a wy sie pytocie, czy óna wczora cosi ni miała!" Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Brawo policja 07.08.10, 13:47 Ich koledzy z innych komisariatów pewnie by wsadzili przypadkowego człowieka do pudła. Odpowiedz Link Zgłoś
abdu_al Re: 14-latka upozorowała gwałt, bo późno wróciła 07.08.10, 15:10 I co na to forumowi obrońcy prawa? Polskie prawo to kpina, stwarza warunki do oczerniania ludzi za całkiem normalne zachowania. Ta sprawa to tego dobitny przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: 14-latka upozorowała gwałt, bo późno wróciła IP: *.uznam.net.pl 07.08.10, 15:55 Myślę, że całkowicie bez prawa, nawet niedoskonałego, mielibyśmy tu Zimbabwe i nie jestem przekonany, czy by się tobie podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
abdu_al Re: 14-latka upozorowała gwałt, bo późno wróciła 07.08.10, 18:53 Ja mówię tylko o przepisach, które tą 14-latkę zainspirowały. Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Witamy abdula 11.08.10, 16:23 Ja myślę, że nasz forumowy abdul to jakiś Pakistańczyk co to uaktywnia się gdy o seksie z dziećmi mowa... no, ale jak z kozą było fajnie to może z dziećmi też będzie. Prawda nasz abdulku? Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: 14-latka upozorowała gwałt, bo późno wróciła 08.08.10, 17:49 Posiadacze BMW z okolicznych wiosek mają teraz szczęście, że gliniarze docisnęli małolatę a nie uwierzyli na słowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monarchista Re: a może to nie gwałt tylko zwykły sex IP: 213.17.138.* 08.08.10, 12:14 wietke napisał: > z 38 latkiem :) "W pokoju hotelowym para uprawia seks. Po skończonym akcie ona mówi: -Jak na twoje czterdzieści lat to marny z ciebie kochanek! -A ty jak na swoje dwanaście lat to jesteś zbyt bezczelna!" Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany-obrazliwy-nick No tak, od sierpnia nie można juz dać klapsa 07.08.10, 17:19 to gó...arze zaczynają szaleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obraźliwy nick Akurat w tej rodzinie raczej od klapsa nie IP: *.171.107.146.static.crowley.pl 09.08.10, 12:49 stroniono. Nie kombinowałaby tak i nie zwiała na końcu, gdyby groziło jej jedynie pogrożenie palcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Honoratka 14-latka upozorowała gwałt, bo późno wróciła do... IP: *.dip.t-dialin.net 07.08.10, 20:49 14letnie dziecko(sic) i to sama("samodzielnie") w dyskotece ??! Moje nie. I wsród znajomych nie slyszalam o czyms takim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rana Re: 14-latka upozorowała gwałt, bo późno wróciła IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.10, 21:53 powinni wsadzać je w pas cnoty taki na kutka a klucz wysłać do pona rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fxhunt Re: 14-latka upozorowała gwałt, bo późno wróciła IP: 109.243.124.* 08.08.10, 01:19 proszę powiedz, że żartujesz ? 14 latka to już nie dziecko i współczuję twoim "pociechom" jeżeli w tym wieku nie mogą samodzielnie pójść na dyskotekę. Na studiach widziałem wiele takich grzecznych dziewczynek, które wypuszczone z domu z dala od rodziców rozchylały nogi przed pierwszym lepszym (z resztą nie wiedzieć czemu znacznie starszym) facetem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monarchista Re: 14-latka upozorowała gwałt, bo późno wróciła IP: 213.17.138.* 08.08.10, 12:21 Gość portalu: fxhunt napisał(a): > proszę powiedz, że żartujesz ? 14 latka to już nie dziecko i współczuję twoim > "pociechom" jeżeli w tym wieku nie mogą samodzielnie pójść na dyskotekę. Na > studiach widziałem wiele takich grzecznych dziewczynek, które wypuszczone z dom > u > z dala od rodziców rozchylały nogi przed pierwszym lepszym (z resztą nie > wiedzieć czemu znacznie starszym) facetem. Jak to "nie wiedzieć czemu?" Już w PRL w kabarecie była piosenka: "... Starsi panowie mają układy, Pełne portfele i dobre trunki, Władzę, uznanie i poważanie, Starsi panowie mają stosunki..." Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: 14-latka upozorowała gwałt, bo późno wróciła 08.08.10, 17:48 A co w tym dziwnego? Wbrew plotkom powtarzanym przez baby w maglach, większość dziewczyn idzie na dyskoteki jednak potańczyć a nie dołączać do orgii. Odpowiedz Link Zgłoś
3w3l 14-latka upozorowała gwałt, bo późno wróciła do... 07.08.10, 22:22 Oto rezultat oglądania przez małolaty brazylijskich telenowel ;) Rodzice powinni w końcu zainwestować w "majty-antygwałty" dla swojej córeczki ;D Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 14-latka upozorowała gwałt, bo późno wróciła do... 08.08.10, 10:06 Przez takie wlasnie klamstwa 3 kolezkow w wieku 14-15-letnich, dwoch niewinnych ludzi warszawski sąd maltretuje rozprawami juz 10 lat, bo psycholog /pozniej tworzyl w CBA/ uznal, ze nie konfabulowali, a prokura zoliborska z policją robily w 2000r. wyniki dla szeryfa Lecha K. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjusz10081992 14-latka upozorowała gwałt, bo późno wróciła do... 08.08.10, 11:33 Na jej miejscu wolałbym być ukarany przez ojca niż przez sąd rodzinny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula 14-latka upozorowała gwałt, bo późno wróciła do... IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 08.08.10, 14:51 A mnie zastanawia, czemu ona się tak bardzo bała swojego ojca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiniulińska x33 14-latka upozorowała gwałt, bo późno wróciła do... IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.10, 00:11 niezłą patologię musi mieć w domu, że własny gwałt upozorowała D: Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz542 gdyby miała patologie to by nie zauważyli zniknięc 09.08.10, 09:54 Gdyby ta idiotka miała patologie w domu to nawet by nie zauważyli ,że jej nie ma. Tu chyba jest przeciwnie , kretynka musiałaby się wytłumaczyć z tego co robiła i dlatego wymyśliła to całe zajście. Za moich czasów tata wyciągnąłby pas ze spodni i smarkula nie usiadłaby tydzień na tyłku ale ,że teraz poszedłby za to siedzieć to na jego miejscu oświadczyłbym ,że nie jestem w stanie wychowywać gó...arza i niech się martwią nią ci co klepnęli te kretyńskie ustawy. Skończyła już 14 lat to do pełnoletności niewiele jej zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ogi Re: gdyby miała patologie to by nie zauważyli zni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.10, 11:13 Kretyńsko to ja bym Ciebie chętnie klepnął. Nie wiem dlaczego, ale dosłownie "nóż mi się w kieszeni otwiera", kiedy czytam takich idiotów i śpiewki "przez tydzień by nie usiadł/a na d..." Cudowne, chrześcijańskie wychowanie. Broń płodu za cenę życia matki, pierz dziecko ile wlezie, niech pozna czym jest troska rodzicielska. Żal mi Cię... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz542 poczekaj aż do młodego dotrze że nic mu nie zrobis 09.08.10, 21:39 Poczekaj gościu aż do młodych dojdzie ,że nic im starzy nie mogą zrobić to ci w pysk napluje i drwiąco zagai : "No spróbuj mi tylko coś zrobić". Dojdzie do tego ,że będziesz cierpliwie czekał aż cię uderzy przy świadkach bo skoro ci jeszcze nie zabrali prawa do obrony własnej będziesz mu mógł w majestacie prawa wylutować w jape. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: poczekaj aż do młodego dotrze że nic mu nie z IP: *.cable.smsnet.pl 10.08.10, 00:48 Ta, "rozwody" dzieci z rodzicami plus mieszkanie i pensja dla gnoja, żeby miał na piwko i fajeczki :D Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: poczekaj aż do młodego dotrze że nic mu nie z 11.08.10, 16:27 "Poczekaj gościu aż do młodych dojdzie ,że nic im starzy nie mogą zrobić" Ja myślę, że do młodych to doszło już wiele tysięcy lat temu. Historia się lubi powtarzać, w kółko i w kółko i w kółko... Zgadnij o czym mówią najstarsze kroniki opisujące życie w Mezopotamii? Nie wiesz o czym? Niczym się nie różnią od tej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Wszystkie ofiary prawdziwych gwałtów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.10, 14:55 pozdrawiają tę panią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość 14-latka upozorowała gwałt, bo późno wróciła do... IP: *.ip.netia.com.pl 12.08.10, 20:43 Zastanawiam się tylko co 14-latka robiła na dyskotece? Osoby w jej wieku nad książką powinny spędzać czas a nie po lokalach sie "bujać". Odpowiedz Link Zgłoś