Dodaj do ulubionych

samozwańczy cenzor wciąż bezkarny!!!

23.03.04, 14:22
Naiwnie sądziłem, ze admini ma pilnować na forum netykiety i strzec by nie
łamano tu prawa. Admini katowickiego forum ma to jednak w d... Te przyziemne
sprawy go nie interesują.

On jest tu po to by bronić intersów Ruchu Autonomii Śląska i Bund der
Wertriebenen.

W imię czego admini skasowałeś moją wczorajszą polemikę z Panem Franciszkiem?
Ty samozwańczy inkwizytorze!!!
Obserwuj wątek
    • wilym Re: samozwańczy cenzor wciąż bezkarny!!! 23.03.04, 14:28
      No patrz przyjacielu moj jakich to mamy moznych protektorow.
      Tak na marginesie poradze Ci cos (taka przyjacielska porada): ciepnij tym swoim
      Ropsiem bezprzyszlosciowym i przystan do nas.
      Przyszlosc ciekawsza, towarystwo chyba mniej dogmatyczne, a i jak widzisz
      protektorzy mocni!
      • schloonsack Re: samozwańczy cenzor wciąż bezkarny!!! 24.03.04, 07:35
        I lekarze wyrozumiali!
    • pan_franciszek Re: samozwańczy cenzor wciąż bezkarny!!! 23.03.04, 14:30
      cześć fiedia,
      którą polemikę, bo mam wrażenie, że coś mi umknęło?
      adminie, jeśli to prawda to wstydź się!!!
      • fiodorus Re: samozwańczy cenzor wciąż bezkarny!!! 23.03.04, 14:39
        pan_franciszek napisał:

> "cześć fiedia,
        > którą polemikę, bo mam wrażenie, że coś mi umknęło?
        > adminie, jeśli to prawda to wstydź się!!!"

Ooo!
        franek ma amnezję?
        wiesz! chodzi o twój manifest a la kasia kowalska!
        • slezan Re: samozwańczy cenzor wciąż bezkarny!!! 23.03.04, 14:42
          Admin zlitowal się nad Tobą kasując polemikę, w której zrobiłeś z siebie
          kompletnego durnia, a Ty mu tak odpłacasz?:-)
          • slezan Re: samozwańczy cenzor wciąż bezkarny!!! 23.03.04, 14:54
            Jednak Admin nie okazał się tak łaskawy. Posty są, gdzie były. Jak wytłumaczyć
            zatem reakcję Fiedki? Może Fiedka zobaczył co napisał, zreflektował się i
            wysłał Adminowi sygnał, by ten usunął dowody jego intelektualnego kryzysu? Może
            to wstrętni Niemcy z BdV i ich przydupasy z RAŚ włamały się Fiedce do komputera
            i teraz widzi on co innego niż reszta forumowiczów? A może Bóg pokarał Fiedkę
            ślepotą i teraz będzie nam robił za Terezjasza? To ostatnie wydaje mi się
            najbardziej prawdopodobne - w końcu Fiedka już wieszczy: "Śląsk jest i
            pozostanie polski!". Byle nie poszedł śladem Homera. Wyobrażacie sobie Fiedkę,
            ślepego aoida, wyśpiewującego na dworcu w Chebziu alb ow tramwaju linii 11
            śląsko-polską Iliadę lub Odyseję?
        • pan_franciszek Re: samozwańczy cenzor wciąż bezkarny!!! 23.03.04, 14:49
          fiodorus napisał:

> Ooo!
          > franek ma amnezję?
          > wiesz! chodzi o twój manifest a la kasia kowalska!

No fiodorus, twoja mania prześladowcza daje do myślenia. Nikt niczego nie
          skasował: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=11239608&v=2&s=1
          wątek jest gdzie był, a twoja żenująca wypowiedź jest na swoim miejscu, niestety
          Ale nie wiem czy admin nie zrobiłby ci dobrze, gdyby to rzeczywiście wykasował
          i chyba ci się pomyliła Nosowska z Kowalską. Wiem, że to wypłosz, i to wypłosz,
          ale w końcu jest jakaś różnica:-)
          Zrób sobie takie ćwiczonko - otwórz lodówkę i zobacz czy nie ma tam arnolda7,
          zajrzyj za zasłonę i zobacz czy czasem nie czycha tam na ciebie slezan, ja
          zazwyczaj chowam się pod twym łóżkiem!
          A i jeszcze jedno: trzeba było przeczytać Proces Kafki jak pani kazała, a nie
          na wagary z filozosią chodzić;-)
          No ale w końcu wiosna jest!
          • slezan Re: samozwańczy cenzor wciąż bezkarny!!! 23.03.04, 14:56
            My za meblami to nic, najgorsi są ci w mundurach z albumu rodzinnego:-)
            • aqua Re: samozwańczy cenzor wciąż bezkarny!!! 23.03.04, 15:02
              fakty są faktami
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=9616306&a=9725044
          • vlajka Do admini i do Franka 23.03.04, 15:05
            he, he źle sie bawicie chłopcy...
            Jak coś to będę świadkiem Fiodorka.
            Jeszcze jeden taki glupi numer to też parę wam wykręcimy - aż sie wasz
            pracodawca wqurwi...
            i skończnie soę bawić kontami.
            To nie jest wasze prywatne forum!!!
            • pan_franciszek Admin zareaguj!!! 23.03.04, 15:40
              Jeśli dobrze zrozumiałem sugerujesz że ktoś podszywa się pod fiodorusa używając
              jego nicka. W takim razie albo ten ktos zna hasło fiodorusa, albo ktoś się
              włamał do systemu forum, tak? Admin proszę o odpowiedź, czy to jest możliwe
              oraz o porównanie dotychczasowego IP fiodorusa z tym dzisiejszym.
              Stawiacie nam bardzo poważny zarzut - który trzeba najpierw udowodnić!
              Mam nadzieję, że nie czynicie tego tylko dlatego, że wyczerpały się wam
              argumenty!
              • vlajka Re: Admin zareaguj!!! 23.03.04, 15:43
                pan_franciszek napisał:

> "Jeśli dobrze zrozumiałem sugerujesz że ktoś podszywa się pod fiodorusa
                używając jego nicka. W takim razie albo ten ktos zna hasło fiodorusa, albo ktoś
                się włamał do systemu forum, tak? Admin proszę o odpowiedź, czy to jest możliwe
                > oraz o porównanie dotychczasowego IP fiodorusa z tym dzisiejszym.
                > Stawiacie nam bardzo poważny zarzut - który trzeba najpierw udowodnić!
                > Mam nadzieję, że nie czynicie tego tylko dlatego, że wyczerpały się wam
                > argumenty!"

Nie, nie chodzi o podszywanie się pod nicka
                argumenty też sie nam nie skończyły!
                • arnold7 Re: Admin zareaguj!!! 23.03.04, 15:57
                  vlajka napisał:

> pan_franciszek napisał:
                  >
                  > > "Jeśli dobrze zrozumiałem sugerujesz że ktoś podszywa się pod fiodorusa
                  > używając jego nicka. W takim razie albo ten ktos zna hasło fiodorusa, albo
                  ktoś
                  >
                  > się włamał do systemu forum, tak? Admin proszę o odpowiedź, czy to jest
                  możliwe
                  >
                  > > oraz o porównanie dotychczasowego IP fiodorusa z tym dzisiejszym.
                  > > Stawiacie nam bardzo poważny zarzut - który trzeba najpierw udowodnić!
                  > > Mam nadzieję, że nie czynicie tego tylko dlatego, że wyczerpały się wam
                  > > argumenty!"
                  >
                  > Nie, nie chodzi o podszywanie się pod nicka
                  > argumenty też sie nam nie skończyły!

Wam czyli komu? Jaka organizacje reprezentujesz? Bo jesli ROPSia to jeszcze nie
                  spotkalem sie z przekonujacymi argumentami ze strony przedtawicieli tego
                  komicznego towarzystwa:))
            • Gość: Ś.A.R Re: Do admini i do Franka IP: 207.235.223.* 23.03.04, 16:00
              no koleś już sie boimy :))
              Wy sie nie bójcie. Za debilizm, wodogłowie i choroby wenerycnze grozi co
              najwyżej wiezienie. Buć was nikt nie bedzie
    • aqua Re: samozwańczy cenzor wciąż bezkarny!!! 23.03.04, 15:11
      Arnold już takie numery wykręcał, ciekawe, kto z nich siedzi w GW.
      • wilym Re: samozwańczy cenzor wciąż bezkarny!!! 23.03.04, 15:41
        My wszyscy aquo!
        I Slezan
        I ja
        I arnold 7
        i pan_franciszek
        no i jeszcze cala rzesza czlonkow roznych wladz RAS!
      • pan_franciszek Re: samozwańczy cenzor wciąż bezkarny!!! 23.03.04, 15:48
        aqua napisał:

> Arnold już takie numery wykręcał, ciekawe, kto z nich siedzi w GW.

Z drugiej strony jak dobrze pogłówkowac to wasze zarzuty sa świetną metodą,
        żeby się z niektórych żenujących wypowiedzi wycofać. Wystarczy przecież
        powiedzieć: o ta wypowiedź nie jest moja, tylko podstawiona przez prowokatora
        arnolda7 bo już takie numery wykręcał. I wszystko jasne, nie? I wtedy niby
        okazuje się, ze fiodorusowi zdarzają się tylko mądre, przemyslane wypowiedzi.
        Każdy zaś sprzeciwiający się wolności słowa bełkot został spreparowany, żeby go
        osmieszyć! Jesli chwytacie sie takich metod, to strach pomysleć co będzie dalej?
        Pamiętajcie jednak, że to obosieczna broń.
        • pan_franciszek Re: samozwańczy cenzor wciąż bezkarny!!! 23.03.04, 15:51
          To o co chodzi jeśli nie o podszywanie się. Jedyne co mi przychodzi do głowy,
          to zniknięcie jakiegos wątku a potem sie jego pojawienie, tak?
          Czy to miało miejsce?
          • Gość: F.Z. Re: samozwańczy cenzor wciąż bezkarny!!! IP: *.dip.t-dialin.net 23.03.04, 15:59
            Byles o psychiatry juz?
            • pan_franciszek Re: samozwańczy cenzor wciąż bezkarny!!! 23.03.04, 16:04
              zastanów się komu psychiatra jest bardziej potrzebny:
              > Jeszcze jeden taki glupi numer to też parę wam wykręcimy - aż sie wasz
              > pracodawca wqurwi...
              > i skończnie soę bawić kontami.
              • aqua Re: samozwańczy cenzor wciąż bezkarny!!! 24.03.04, 10:19
                Panie franciszku, sprawa jest prosta, wątek nagle znika, delikwent go szuka,
                wcieka się, w końcu ogłasza na forum, że wątek zniknął, a ten równie nagle się
                znajduje. Co pan o tym sądzisz? To się nazywa prowokacja. Rzeczony delikwent
                wychodzi na głupka i pieniacza, nieprawdaż?
                Tylko administrator forum ma uprawnienia do takiej kombinacji, nie użytkownik,
                pozdrawiam panie kolego.
                • elver.b Re: samozwańczy cenzor wciąż bezkarny!!! 24.03.04, 10:49
                  aqua napisał:

> Panie franciszku, sprawa jest prosta, wątek nagle znika, delikwent go szuka,
                  > wcieka się, w końcu ogłasza na forum, że wątek zniknął, a ten równie nagle
                  się
                  > znajduje. Co pan o tym sądzisz? To się nazywa prowokacja. Rzeczony delikwent
                  > wychodzi na głupka i pieniacza, nieprawdaż?
                  > Tylko administrator forum ma uprawnienia do takiej kombinacji, nie
                  użytkownik,
                  > pozdrawiam panie kolego.

Ja bym na to powiedzial:
                  "Mniej denaturatu delikwencie" :-)))
                  • aqua Re: samozwańczy cenzor wciąż bezkarny!!! 24.03.04, 13:07
                    Ty elver, ty to masz łeb jak elewator zbożowy.
      • arnold7 Re: samozwańczy cenzor wciąż bezkarny!!! 23.03.04, 16:00
        aqua napisał:

> Arnold już takie numery wykręcał, ciekawe, kto z nich siedzi w GW.

Hej Aqua, jakie numery?
        • aqua Re: samozwańczy cenzor wciąż bezkarny!!! 23.03.04, 16:59
          Grasz w głupa, wątki same się kasowały, potem nagle same się znajdowały, tak
          było, gdy z rozmówcy chciałeś zrobić idiotę i pieniacza, gratuluje.
          • arnold7 Re: samozwańczy cenzor wciąż bezkarny!!! 23.03.04, 17:02
            aqua napisał:

> Grasz w głupa, wątki same się kasowały, potem nagle same się znajdowały, tak
            > było, gdy z rozmówcy chciałeś zrobić idiotę i pieniacza, gratuluje.

Aqua, nie za duzo wypiles?

• aqua Re: samozwańczy cenzor wciąż bezkarny!!! 23.03.04, 17:09
              Nie baw się guziczkami, jak jesteś w gościach, ośmieszasz tylko gospodarza.
              Wypijcie co macie do wypicia, i do domu.
              • arnold7 Re: samozwańczy cenzor wciąż bezkarny!!! 23.03.04, 17:15
                Hehhe, Aqua, rozbawiasz mnie do lez. Ale o co Ci wlasciwie chodzi? Swego czasu
                straszyles mnie prokuratorem - jak sie sprawy maja?

• aqua Re: samozwańczy cenzor wciąż bezkarny!!! 23.03.04, 17:19
                  Kłamstwo, to twoja ulubiona metoda działania. i prowokacja, a nuż się ktos
                  wysypie.
                  • arnold7 Re: samozwańczy cenzor wciąż bezkarny!!! 23.03.04, 17:21
                    aqua napisał:

> Kłamstwo, to twoja ulubiona metoda działania. i prowokacja, a nuż się ktos
                    > wysypie.

SLD (Samoobrona), a wczesniej PZPR?

• aqua Re: samozwańczy cenzor wciąż bezkarny!!! 23.03.04, 17:24
                      siedem i cztery to twoje ulubione liczby, zgadłem?
                      • arnold7 Re: samozwańczy cenzor wciąż bezkarny!!! 23.03.04, 17:26
                        Hahhaa, nie.
                        Byles w PZPR?

• aqua Re: samozwańczy cenzor wciąż bezkarny!!! 23.03.04, 17:31
                          Powiesz w końcu jakie jest Twoje ulubione miasto, stawiam na Berlin, jest
                          ostatnio modne.
                          • arnold7 Re: samozwańczy cenzor wciąż bezkarny!!! 23.03.04, 17:41
                            aqua napisał:

> Powiesz w końcu jakie jest Twoje ulubione miasto, stawiam na Berlin, jest
                            > ostatnio modne.

Moje ulubione miasto (z tych nieslaskich) jest na poludniu Europy, a stawiac
                            sobie mozesz, tylko nie rozumiem, co chcesz zasugerowac.
                            To jak - byles w PZPR? Jak Kijonka?
                            • aqua Re: samozwańczy cenzor wciąż bezkarny!!! 24.03.04, 10:27
                              arnold7 napisał:

> Moje ulubione miasto (z tych nieslaskich) jest na poludniu Europy, a stawiac
                              > sobie mozesz, tylko nie rozumiem, co chcesz zasugerowac.
                              > To jak - byles w PZPR? Jak Kijonka?

Oszczędzaj głowę Arnold, jak będziesz tak długo rozmyślał, to cię rozboli. Lub
                              jeszcze gorzej. W szpitalach nie ma dostępu do netu.

• gazeta_katowice Re: samozwańczy cenzor wciąż bezkarny!!! 23.03.04, 16:31
      fiodorus napisał:
      > W imię czego admini skasowałeś moją wczorajszą polemikę z Panem Franciszkiem?
      > Ty samozwańczy inkwizytorze!!!

Witaj Fiodorusie
      Nie kasowałem Twoich wypowiedz. Możesz podać o jaki wątek chodzi?
      Grab
      • aqua Re: samozwańczy cenzor wciąż bezkarny!!! 23.03.04, 17:01
        A, toż to sam admin grab, witam szanownego pana.
        • filozosia Panie Franciszku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.04, 19:21
          Uprzejmie informuję, że nie chodziłaam z Fiodorusem na wagary.
          Pana informacje są nieścisłe.
          Jakby Pan był uprzejmy, proszę nie pisać o mnie bzdur. Ja o Panu nie piszę!!!!
          • pan_franciszek Re: Pani Filozosiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.04, 22:00
            filozosia napisała:

> Uprzejmie informuję, że nie chodziłaam z Fiodorusem na wagary.
            > Pana informacje są nieścisłe.
            > Jakby Pan był uprzejmy, proszę nie pisać o mnie bzdur. Ja o Panu nie piszę!!!!

Filozosiu najmilejsza!
            Nie miałem nic złego na mysli - wiosenne wagary wpominam jako coś naprawde
            miłego, tym bardziej jesli odbywały się w towarzystwie moich wspaniałych
            koleżanek (rozmowy o wszechpotędze nauki, partnerstwo intelektualne i te
            rzeczy, co ja wiem a ty rozumiesz!)
            Co do fiodorusa to sam bym się z nim wybrał na wagary, a twój stanowczy
            sprzeciw w tym względzie mnie niepokoi.... ale tylko trochę;-)
            Pozdrawiam
            • filozosia Panie Franciszku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.03.04, 07:26
              Witam Pana!
              Ja nie napisałam, że nie poszłabym z Fiodorusem na wagary- ja napisałam, że nie
              byłam /czego bardzo żałuję/.

Paru osobom na tym forum, przydałyby się wagary z Fiodorusem. Sporo mogliby się
              nauczyć.

Pozdrawiam Panie Franciszku, wczoraj przez rico-chorzów nie poszłam do pracy,
              dziś muszę iść, więc nie moge dłużej z Panem dykutować.
              Pozdrawiam
              Filozosia
      • fiodorus Re: samozwańczy cenzor wciąż bezkarny!!! 23.03.04, 20:08
        gazeta_katowice napisał:

>" fiodorus napisał:
        > > W imię czego admini skasowałeś moją wczorajszą polemikę z Panem Franciszki
        > em?
        > > Ty samozwańczy inkwizytorze!!!
        >
        > Witaj Fiodorusie
        > Nie kasowałem Twoich wypowiedz. Możesz podać o jaki wątek chodzi?
        > Grab"

Witaj admnie Grabie!
        Nie wiem czy macie coś z portalem, ale własnie siedze na kompie i brakuje mi
        trzech wczorajszych postów na wątku "Kilka oczywistych kwestii": chodzi o jeden
        post Pana Franciszka i dwa moje.
        Milo, że odpowiedziałeś więc jednak na prawde istniejesz?
        thx
        • pan_franciszek Re: samozwańczy cenzor wciąż bezkarny!!! 23.03.04, 21:56
          Czołem fiodorus
          Przeczytałem ten watek jeszcze raz i jakoś nie mogę sobie odtworzyć, czy cos
          rzeczywiście brakuje - możesz przypomnieć hasłowo treść tych wymazanych postów?
          pozdro
          • fiodorus Re: samozwańczy cenzor wciąż bezkarny!!! 23.03.04, 22:00
            pan_franciszek napisał:

> "Czołem fiodorus
            > Przeczytałem ten watek jeszcze raz i jakoś nie mogę sobie odtworzyć, czy cos
            > rzeczywiście brakuje - możesz przypomnieć hasłowo treść tych wymazanych
            postów?
            > pozdro"

Czołem Panie Franciszku!
            Jutro muszę się upewnić co do jednej rzeczy z tym znikaniem to odpowiem :-)
            Pozdro!
            • hierowski Do graba 24.03.04, 10:29
              Ok kilka faktów. Wczoraj dostałem po południu maila od fiodorusa żeby sprawdzić
              wątek, w którym między soba wymieniali uwagi między innymi na temat
              okołomuzyczne (a raczej byly wykorzystywane jako przykład jakiejś tam kolejnej
              zaprzeczającej sobie tezie franka). Na 100% niektóre posty były wycięte w
              porównaniu z tym co znajdowało się tam rano. Po założeniu tego wątku z powrotem
              się późnym wieczorem pojawiły (wtedy sprawdzałem więc może też wcześniej).
              Druga sprawa. Fiodorus chyba musi doprowadzać swymi wpisami do apopleksji kilku
              (udających zazwyczaj "wyważonych") nazioli z tego forum, skoro jego post
              spotkał się z tak chamskimi odzywkami (przykłady powyżej). Cóż, okazało się że
              apele żeby to forum było miejscem gdzie można swobodnie ale i kulturalnie
              wymieniać swoje poglądy o co powinni dbać WSZYSCY stali użytkownicy to dla tych
              kilku śmiesznych gnojków coś co jest poza ich zasięgiem. Szkoda ale można się
              tego było spodziewać.
              • slezan Re: Do graba 24.03.04, 10:45
                Bzudra! Posty były około godziny 15.00 na swoim miejscu. A Fiodorus może i
                kogoś doprowadza do apopleksji, ale większość reaguje pewnie spazmatycznym
                śmiechem:-) Podobnie jak na Twoje enuncjacje o kulturze i swobodzie wypowiedzi.
                • hierowski Re: Do graba 24.03.04, 10:48
                  Ja ich nie widziałem. A co do kultury to nie ja wyzywam ludzi od debili, tylko
                  ty szmaciarzu:

"slezan 23.03.2004 14:42
                  Admin zlitowal się nad Tobą kasując polemikę, w której zrobiłeś z siebie
                  kompletnego durnia, a Ty mu tak odpłacasz?:-)"
                  • slezan Re: Do graba 24.03.04, 10:52
                    Ten sam brak zrozumienia bogactwa językowego co u Fiedki, zastanawiające:-)
                    Zadanie domowe - zapytaj kogoś bardziej inteligentnego jaka jest rożnica między
                    powiedzeniem komuś - "ty debilu" a "zrobiłeś z siebie durnia".
                    • wilym Re: Do graba 24.03.04, 10:56
                      Slezan daj se luzu :-)))
                      Pomysl lepiej o zwyciestwie "bialo-czerwonych", hehehehe :-))))
                      • hierowski Re: 24.03.04, 12:27
                        Niestety nie zapamiętuję zbyt dobrze tych inwektyw jakimi obrzucacie Fiodorusa
                        bo to dla mnie zbyt nowe słówka. Ale szybko się u was uczę slezany vel kermity
                        vel willymy
                        • slezan Re: 24.03.04, 20:10
                          No proszę, co za przenikliwość, pomimo amnezji.
                          • fiodorus Do Admina! 24.03.04, 22:51
                            Proszę sie juz nie bawic moimi wątkami!
                            • vlajka Re: Do Admina! 25.03.04, 15:56
                              no dzisiaj to się chyba bawi wszystkimi wątkami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka