superprzyszlamama 27.08.10, 13:08 witam, czy ktoś orientuje się może gdzie przyjmuje dobry irydolog w Katowicach?Ile kosztuje wizyta?Napiszcie też Wasze doświadczenia,opinie,wrażenia. Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ee Re: irydolog Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.10, 17:23 Kiedyś przyjmowała irydolog na ul.Warszawskiej na zapleczu jakiejś apteki po stronie w kierunku rynku - więcej szczegółów nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: irydolog Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.10, 15:13 Wiem że na targach Bliżej zdrowia i natury w Katowicach ma być irydolog w Górnośląskim Centrum Kultury przy Placu Sejmu Sląskiego bodajże we wrześniu-konkrety zobacz w piątkowym Dzienniku Zachodnim. Wiem że irydolog przyjmuje w Jaworznie w Centrum Promocji Zdrowia ul. Paderewskiego (w hotelu Brojan)tel.(32)6156406 wiem że wizyty zamawia sie telefonicznie.Ale wiem też że CPZ ma też oddział na ul. Czerwińskiego więc zadzwoń najlepiej i się umów.Jak coś zapytaj jakby już nie pryjmował tam to mają napewno namiar na tego irydologa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: irydolog Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.10, 15:15 A może też warto w googlach wpisać irydolog katowice to może coś wyświetli się? Odpowiedz Link Zgłoś