Dodaj do ulubionych

LIST DO REDAKCJI

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.04, 19:51
Może by sie redakcja zainteresowała twórczościa forumowicza z Forum Ruda
Śląska - Bronkanotgeld'a, zanim ktoś Go Nam/Wam skradnie !
Przecież to się nadaje,ba ! TO WYMAGA DRUKOWANIA,
ZATRUDNIĆ BRONKA!!!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=8236388&v=2&s=0

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=11619266&v=2&s=0
Obserwuj wątek
    • Gość: korn Re: LIST DO REDAKCJI IP: *.chello.pl 26.03.04, 19:57
      Ja juz kiedys zasugerowalem Bronkowi, by pomyslal o publikacji. Dla mnie, to co
      on robi jest fenomenalne. To jest wlasnie przyklad wspolczesnej, slaskiej
      tworczosci, ktorej nie powinnismy olac, lecz ja jakos wspierac. Rowniez tutaj,
      na forum.
      I akurat w przypadku Bronka, spory narodowe odchodza na plan dalszy. Liczy sie
      nasza slaska kultura, tradycja i historia, a nie jakas pieprzona polityka.

• Gość: ślunska dziołszka Re: LIST DO REDAKCJI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.04, 20:17
        Właśnie, a redakcja sie podnieca jak Jasio Skrzek napisał kiedyś wierszyk,
        trzeba dać szansę nowym "Skrzekom",odkryć dla innych.
        • Gość: harc mistrz Re: LIST DO REDAKCJI IP: 62.233.241.* 26.03.04, 20:32
          Przecież redakcji GAZETY WYBORCZEJ też powinno zależeć na tym, żeby jej FORUM
          było interesujące i przyciągało czytelników. Broneknotgeld to jest najwyższęj
          klasy perełka literacka, etnograficzna i kulturoznawcza. Wierszyki Bronka są
          pisane wspaniałą śląską gwarą, mają swój styl, są bardzo zwięzłe i mądre. Jest
          to cenna rzecz, która wyróżnia to Forum.

"Nie wylewa się dziecka z kąpielą."
          "Rozpaczała nowa miotła, z plewami ziarno wymiotła!"

Te przysłowia dedykuję Redakcji GW i zarządzającemu FORUM, z prośbą o rozwagę.

(HKP)
          • Gość: ślunska dziołszka Re: LIST DO REDAKCJI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.04, 20:37
            Ja już nawet pomijam tą całą "sprawę" z forum Ruda Ślaska, bo to nawet
            szkoda,żeby sie takie rzeczy na forum marnowały.
          • Gość: bolo Re: LIST DO REDAKCJI IP: *.dip.t-dialin.net 26.03.04, 20:53
            Gość portalu: harc mistrz napisał(a):

> Przecież redakcji GAZETY WYBORCZEJ też powinno zależeć na tym, żeby jej FORUM
            > było interesujące i przyciągało czytelników.

Gazecie i redakcji bardziej podobaja sie "przedruki" z tygodnika "Polityka"

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=11208447
            ktore z pewnoscia sa nie autoryzowane przez "Polityke" i kopiowane bez
            pozwolenia.

A talent Bronka powinnien zostac przynajmniej tak dostrzezony
            ze powinnien dostac wlasne forum do ktorego sie wchodzi przez
            Forum Katowic ( jak prywatne Arnolda7) lub wlasnie Rudy .
            Jestem pewien ze bedzie tak samo czesto odwiedzane jak wlasnie F Katowice.

• Gość: forumowiczka Re: LIST DO REDAKCJI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.04, 00:39
              Popieram!
              • Gość: znowu ja Re: LIST DO REDAKCJI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.04, 23:12
                Chyba trzeba uderzyć na radio.
    • remscheiderka Re: LIST DO REDAKCJI 31.03.04, 10:01
      Taki talent i takie marnotrawstwo!!!! Chetnie poczytam wiecej od Bronka.
      Popieram apel slunskej dziolszki!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka