Dodaj do ulubionych

Big Brother! Dla Slazakozercow w Kattowitz

IP: *.g.pppool.de 01.04.04, 16:27
Mom najnowscho nowina do kontenera maja wsadzic!!!!!
1) Mesco
2)Fiodorus alias Fiodor
3Filozosia alias Filomena
3)Bebok
4)Psie Pole
5)Karlik z kocyndra przyjedze ekstra z Kanady
6)Bulider przyjedze z Angli by zasilic trupa
7)Hieronimus, tyrz tam bydze
8)Gorol-7 tyz tam jes oczekiwany
9)Harcmistrz wystompi we swoim mundurku
10)Pan Francischek bydzie dawoł pozor za kontenerym by leciało wszystko z
planem.
Momy teraz Slonzoki we kontenerze krem dela krem polskij propagandy_!!!!
zycze moim ziomkom wesołyj zabawy wasch Alojz!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: sigi Re: Big Brother! Dla Slazakozercow w Kattowitz IP: *.g.pppool.de 01.04.04, 18:41
      a kaj ich moga logladac
    • Gość: alojz Re: Big Brother! Dla Slazakozercow w Kattowitz IP: *.g.pppool.de 01.04.04, 19:40
      twaja negociacje z telewizja Katowice!!
    • filozosia Re: Big Brother! Dla Slazakozercow w Kattowitz 01.04.04, 20:18
      Gość portalu: Alojz napisał(a):

> Mom najnowscho nowina do kontenera maja wsadzic!!!!!
      > 1) Mesco
      > 2)Fiodorus alias Fiodor
      > 3Filozosia alias Filomena
      > 3)Bebok
      > 4)Psie Pole
      > 5)Karlik z kocyndra przyjedze ekstra z Kanady
      > 6)Bulider przyjedze z Angli by zasilic trupa
      > 7)Hieronimus, tyrz tam bydze
      > 8)Gorol-7 tyz tam jes oczekiwany
      > 9)Harcmistrz wystompi we swoim mundurku
      > 10)Pan Francischek bydzie dawoł pozor za kontenerym by leciało wszystko z
      > planem.
      > Momy teraz Slonzoki we kontenerze krem dela krem polskij propagandy_!!!!
      > zycze moim ziomkom wesołyj zabawy wasch Alojz!!!

Nie poczuwam się do "Ślązakożercy"
      Jesteś Alojzie głupim intrygantem!!!!!!!
      Bez pozdrowień
      Filozosia
      • Gość: Werwolf Re: Big Brother! Dla Slazakozercow w Kattowitz IP: *.g.pppool.de 01.04.04, 20:25
        Oj Folozosiu nieprzesadzaj Jestes tarcza od Fiodorusa ciekawe ze ten nicpon
        chowa sie za spudniczki i strzela do nas z ukrycia nieladnie i nie po rycersku
        pozdrawiam Slazkim Glück auf!!!!
        • filozosia Re: Big Brother! Dla Slazakozercow w Kattowitz 01.04.04, 20:46
          Gość portalu: Werwolf napisał(a):

> Oj Folozosiu nieprzesadzaj Jestes tarcza od Fiodorusa ciekawe ze ten nicpon
          > chowa sie za spudniczki i strzela do nas z ukrycia nieladnie i nie po rycersku
          > pozdrawiam Slazkim Glück auf!!!!
          Witaj Werwolf
          Tarczą- to w jakim zanczeniu? Przyznam, że nie rozumiem. Fiodorus nie
          potrzebuje tarczy. Ja jestem Jego przyjaciółką i bardzo mi miło, że mam takiego
          przyjaciela na forum. Mówisz, że strzela z ukrycia? Uważam, że jest odwrotnie.
          Nie jest rycerski? Coś mi się wydaje, że facet rycerski może być w stosunku do
          kobiet. Czy Ty jesteś kobitką Werwolfie ?
          Pozdrawiam Cię gwarą czerniakowską
          Sie ma
          Fiolozosia
          • Gość: Werwolf Re: Big Brother! Dla Slazakozercow w Kattowitz IP: *.g.pppool.de 01.04.04, 21:05
            Droga pani flooozosiu postaram sie do poni napisac czysto po polsku mysle ze mi
            sie to uda po 28-latach pobytu w Deutschland po Slazku do pani nie pisze gdyz
            to dla pani jezyk nie znany,Czerniakow gdze to lezy czyzby na Kresach gdzies
            niedaleko Kołomyji albo sie myle co robi osadniczka w Kattowitz?
            • filozosia Re: Big Brother! Dla Slazakozercow w Kattowitz 02.04.04, 15:49

> Droga pani flooozosiu postaram sie do poni napisac czysto po polsku mysle ze
              mi
              >
              > sie to uda po 28-latach pobytu w Deutschland po Slazku do pani nie pisze gdyz
              > to dla pani jezyk nie znany,Czerniakow gdze to lezy czyzby na Kresach gdzies
              > niedaleko Kołomyji albo sie myle co robi osadniczka w Kattowitz?
              Witaj Werwolfie,
              Moja rodzina, która wyjechała z Polski 30 lat temu, doskonale mówi i pisze po
              Polsku. Tobie też zupełnie nizle idzie/ pisanie/. Czerniaków nie leży na kresach
              ani niedaleko Kołomyji. Nie będę Ci tego wyjaśniać, bo to nie ma sensu.
              Nie uznaję nazwy Kattowitz- dla mnie są tylko Katowice.
              Pozdrawiam
              Filozosia
          • Gość: Werwolf Re: Big Brother! Dla Slazakozercow w Kattowitz IP: *.g.pppool.de 01.04.04, 21:18
            Czerniakow mam znalazlem co robi Warsiawianka w Krainie Schlesian!!!!
            Co do Warszawiakow to sa bardzo nadeci,patrza z gory na wszystkich !
            • filozosia Re: Big Brother! Dla Slazakozercow w Kattowitz 02.04.04, 15:51

> Czerniakow mam znalazlem co robi Warsiawianka w Krainie Schlesian!!!!
              > Co do Warszawiakow to sa bardzo nadeci,patrza z gory na wszystkich !
              No to super!!! Ja nie napisałam, że jestem z Czerniakowa. Pozdrowiłam Cię tylko,
              tak jak Jurek Owsiak. Sie ma!!!!!!!!!
          • Gość: marek Re: Big Brother! Dla Slazakozercow w Kattowitz IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.04.04, 21:22
            rycerscy byli slazacy w bitwie pod grunwaldem! w przciwienstwie do wiesniakow po
            drugiej stronie, ktorzy etykiety nie pojmowali.
            • teschiner Re: Big Brother! Dla Slazakozercow w Kattowitz 02.04.04, 15:25
              Gość portalu: marek napisał(a):

> rycerscy byli slazacy w bitwie pod grunwaldem! w przciwienstwie do wiesniakow
              p
              > o
              > drugiej stronie, ktorzy etykiety nie pojmowali.

zawsze myslalem, ba" bylem przekonany ze Slazycy brali udzial w bitwie pod
              Tannenbergiem, a przeciwnicy wlasnie w tym Polacy - bardzo rycerscy (chocaizby
              Zawisza Sulimczyk - tez jako Czarny znany) - pod Grunwaldem
              poza tym nie wsyd to z Wiesniakami przegrac?! mnie wstyd
              wole z rycerzami
              T.
              • psie.pole Re: Big Brother! Dla Slazakozercow w Kattowitz 02.04.04, 16:37
                Co do udzialu rycerstwa śląskiego teschinerze to nie bylo on jednostronne :)
                • teschiner Re: Big Brother! Dla Slazakozercow w Kattowitz 02.04.04, 17:14
                  domyslam sie, wtedy podobnie zreszta jak i teraz nic nie jest jednostronne,
                  jednak wiekszosc rycerstawa slaskiego (dolno-) bila sie pod Tannebergiem
                  chodzilo mi jednak glownie o to by nie generlizowac - bo to glupie i
                  niepotrzebne - a moze to byla wylacznie prowokacja - "wiesniaki" itp.?

T.
                  • Gość: gula Re: Big Brother! Dla Slazakozercow w Kattowitz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 17:29
                    Też mi się wydaje , że nazywając cię wieśniakiem nic nie osiągnę. Takie
                    wyzwiska potzrebne sa ludziom niedowartosciowanym.
    • Gość: Robert Re: Big Brother! Dla Slazakozercow w Kattowitz IP: *.g.pppool.de 01.04.04, 20:46
      Ciekawe jak sie mesco spinknie z fiodorusem w tym kontenerze moze sie z tego
      wytworzy sie jakas para ale jaja!!!
      • filozosia Re: Big Brother! Dla Slazakozercow w Kattowitz 01.04.04, 20:57
        Gość portalu: Robert napisał(a):

> Ciekawe jak sie mesco spinknie z fiodorusem w tym kontenerze moze sie z tego
        > wytworzy sie jakas para ale jaja!!!
        Robercie,
        bo się jeszcze udusisz ze śmiechu! I co my bez Ciebie poczniemy?
        Taki jajcarz nam zniknie! Niepowetowana strata.
        Filozosia
    • Gość: harc mistrz Re: Big Brother! Dla Slazakozercow w Kattowitz IP: 62.233.241.* 01.04.04, 22:25
      Alojz, pieronie jedyn, a kto bydzie robioł za WIELKIEGO BRATA???
      Przeca niy Pan Franciszek? Boś go tyż wraził do tego "ślązakożerczego
      kontenera".
      A może Arnold, abo Slezan??? Pra!?
      CZUWAJ ZA KAMERAMI !!!
      (hkp)
      • Gość: Alojz Re: Big Brother! Dla Slazakozercow w Kattowitz IP: *.g.pppool.de 02.04.04, 15:13
        Naschych hopcow tam z nimi wsadzic to by bylo za brynzlisch!!
        dyskusyjo nie skoncyla by sie na faflanj!!!
        Tewizjo sie nie zgodzo na taki mischung bo to by sprynglo caly zendung!!
        • psie.pole Re: Big Brother! Dla Slazakozercow w Kattowitz 02.04.04, 16:40
          A ja slyszalem ze u was w Niemczech to juz tylko stare niemieckie dziadki
          mieszkają a mlodzi to juz Turki wiec chyba sobie damy radę :)
          • filozosia Re: Big Brother! Dla Slazakozercow w Kattowitz 02.04.04, 17:27
            psie.pole napisał:

> A ja slyszalem ze u was w Niemczech to juz tylko stare niemieckie dziadki
            > mieszkają a mlodzi to juz Turki wiec chyba sobie damy radę :)
            Witaj psie.pole:)
            Alojz- forumowy Jaś Fasola, nie czuje się ostatnio najlepiej.
            Pozdrawiam Cię serdecznie
            Filozosia
        • Gość: harc mistrz Re: Big Brother! Dla Slazakozercow w Kattowitz IP: 62.233.241.* 02.04.04, 16:44
          Ale jeszcze jedno, Alojz!
          Wypraszom se (w "pokoiku zwierzeń") walynie żarówą po ślipiach!
          CZUWEJ! Abo, jak wolisz: PYRSK!
          (hkp)
          • Gość: Alojz Re: Big Brother! Dla Slazakozercow w Kattowitz IP: *.g.pppool.de 02.04.04, 16:59
            Harcmistrz pieronje jo cie hca widziec w tych twojich krutkich galotkach!
            ale finke prosze zostawic w domu!!
        • filozosia Re: Big Brother! Dla Slazakozercow w Kattowitz 02.04.04, 17:22

> Naschych hopcow tam z nimi wsadzic to by bylo za brynzlisch!!
          > dyskusyjo nie skoncyla by sie na faflanj!!!
          > Tewizjo sie nie zgodzo na taki mischung bo to by sprynglo caly zendung!!
          Alojzie/ o Jezu co za straszne imię!!!/
          Zostań sobie tam gdzie jesteś, bo kultura Niemiecka poniesie niepowetowaną
          stratę :) Gdzie takiego Jasia Fasolę jak TY znajdą ?
          • Gość: Alojz Re: Big Brother! Dla Slazakozercow w Kattowitz IP: *.g.pppool.de 02.04.04, 17:29
            Och Filomeno!!!!! jestes nie dobra do mnie dlaczego pokazujesz pazurki!!!
            • Gość: moment Re: Big Brother! Dla Slazakozercow w Kattowitz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 17:32
              Alojz czy Robert?
            • fiodorus Re: Big Brother! Dla Slazakozercow w Kattowitz 02.04.04, 17:38

> Och Filomeno!!!!! jestes nie dobra do mnie dlaczego pokazujesz pazurki!!!"

Pazurki to ja CI zaraz pokaże!!!
              • Gość: Sigi Re: Big Brother! Dla Slazakozercow w Kattowitz IP: *.g.pppool.de 02.04.04, 17:43
                fiodor!! nie podniecaj sie hłopak alojz prosi pana zosie by sie nie złoscila
                aty co taki zadziorny kogucik!!!
                • filozosia Re: Big Brother! Dla Slazakozercow w Kattowitz 02.04.04, 18:02
                  Gość portalu: Sigi napisał(a):

> fiodor!! nie podniecaj sie hłopak alojz prosi pana zosie by sie nie złoscila
                  > aty co taki zadziorny kogucik!!!
                  Sigi,
                  ja nie jestem pan zosia. Wczytaj się uważnie.
                  Ooooooooooo!!!!
                  Czyżby Jaś Fasola potrzebował pomocy?
            • filozosia Re: Big Brother! Dla Slazakozercow w Kattowitz 02.04.04, 17:41

> Och Filomeno!!!!! jestes nie dobra do mnie dlaczego pokazujesz pazurki!!!
              Alojzie!! Ja ? Niedobra ?
              Bardzo lubię Jasia Fasolę!!!!!!:)
              • Gość: Alojz Re: Big Brother! Dla Slazakozercow w Kattowitz IP: *.g.pppool.de 02.04.04, 17:48
                łod dzisioj pisza ło filomenie ino dobre zeczy!! PYRSK SERDUSZKO!!!
              • fiodorus Re: Big Brother! Dla Slazakozercow w Kattowitz 02.04.04, 17:51
                Witaj Filozosiu :-)
                Wielkie Pozdro!!!
                Poza tym uważam, że Śląsk jest i pozostanie polski!!!
                • filozosia Re: Big Brother! Dla Slazakozercow w Kattowitz 02.04.04, 18:04
                  Witaj Fiodorus:)
                  Dobrze, że jesteś.
                  Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie.
                  Filozosia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka