Gość: śar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 13:53 republika.pl/polski_slask/program.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefan_ems Re: program fiodorus - pobierz dziś 04.04.04, 13:54 Gość portalu: śar napisał(a): > > republika.pl/polski_slask/program.jpg hahahahahahhahahahahahahahahahaha - Dobre!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francek Re: program fiodorus - pobierz dziś IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.04.04, 14:05 a kaj je tasta "download"? idzie w tym programie zmiynic autora? bo filozosia jakos umiala... Odpowiedz Link Zgłoś
filozosia Re: program fiodorus - pobierz dziś 04.04.04, 15:01 Gość portalu: francek napisał(a): > a kaj je tasta "download"? > idzie w tym programie zmiynic autora? bo filozosia jakos umiala... Musisz się jeszcze dłuuuuuuuuuugo uczyć, jakieś dwa lata i będziesz potrafił tyle co ja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: programista Re: program fiodorus - pobierz dziś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 15:41 dziecko, ten co cie programował, chyba nie znał wogóle Pascala, takie masz bugi Odpowiedz Link Zgłoś
filozosia Re: program fiodorus - pobierz dziś 04.04.04, 15:49 Gość portalu: programista napisał(a): > dziecko, ten co cie programował, chyba nie znał wogóle Pascala, takie masz bugi > Za dziecko- stokrotne dzięki. Mój Tatuś, rzeczywiście nie znał Pascala. Pozdrawiam cieplutko Filozosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: programista Re: program fiodorus - pobierz dziś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 16:02 widać są jeszcze sentymentalni programiści na tym padole. Ale żeby program mówił do kogś tato? to niesmaczne Odpowiedz Link Zgłoś
filozosia Re: program fiodorus - pobierz dziś 04.04.04, 16:09 Gość portalu: programista napisał(a): > widać są jeszcze sentymentalni programiści na tym padole. > Ale żeby program mówił do kogś tato? > to niesmaczne Kolego Programisto! Ja nie jestem programistą i nie znam się na tym zupełnie!!!!!!!! Jakby Kolega chciał właściwie-bezpiecznie ulokować wolne środki, to zapraszam. Mogę też, ubezpieczyć Kolegę w amerykańskim Towarzystwie. Pozdrawiam Filozosia Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_ems Re: program fiodorus - pobierz dziś 04.04.04, 16:17 Zamierzam ulokować gdzieś oszczędności na około 4 lata, co możesz mi zaproponować? Odpowiedz Link Zgłoś
filozosia Re: program fiodorus - pobierz dziś 04.04.04, 16:25 stefan_ems napisał: > Zamierzam ulokować gdzieś oszczędności na około 4 lata, co możesz mi > zaproponować? Fundusze inwestycyjne. Bezpieczne- obligacje, agresywne-akcje, mieszane - akcje+obligacje. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_ems Re: program fiodorus - pobierz dziś 04.04.04, 16:31 No tak, mój portfel to: F Rach. Pien. - 0% F Dluzne - 40% F Fybrydowe - 30% F Akcji - 30% Mam obawy czy to czasem nie jest zbyt "agresywnie" ale na 4 lata to chyba optymalnie, jak myslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_ems Re: program fiodorus - pobierz dziś 04.04.04, 16:39 Sorry, miało być F. Hybrydowe oczywiście. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
filozosia Re: program fiodorus - pobierz dziś 04.04.04, 16:55 stefan_ems napisał: > Sorry, miało być F. Hybrydowe oczywiście. :-) Oczywiście, robisz sobie ze mnie żarty. Na forum, nie prowadzi się takich dyskusji. Moja opcja- jeśli wygra Lepper, to tylko obligacje. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_ems Re: program fiodorus - pobierz dziś 04.04.04, 17:39 filozosia napisała: > Moja opcja- jeśli wygra Lepper, to tylko obligacje. A moja jak wygra Lepper - inny kraj np. Czechy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: program fiodorus - pobierz dziś 04.04.04, 17:46 Opava - tysz na Slonsku, ale za to niy trza placic podatkow na Wsiawa Odpowiedz Link Zgłoś
mixed_moods Re: program fiodorus - pobierz dziś 04.04.04, 20:22 jak tu dzis inteligentnie :)))) oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
filozosia Re: program fiodorus - pobierz dziś 04.04.04, 20:23 mixed_moods napisał: > jak tu dzis inteligentnie :)))) > oby tak dalej Cieszymy się, że Ci się podoba:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: program fiodorus - pobierz dziś 04.04.04, 20:25 Witaj Filozosiu Droga!!! Robi sie wesoło :-)))))))))))) Pozdro! Poza tym uważam, że Śląsk jest i pozostanie polski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
filozosia Re: program fiodorus - pobierz dziś 04.04.04, 20:36 fiodorus napisał: > Witaj > Filozosiu Droga!!! > Robi sie wesoło :-)))))))))))) > Pozdro! > Poza tym uważam, że Śląsk jest i pozostanie polski!!! Witaj Fiodorusie:) Szkoda, że tak pózno, bo mnie niedługo dzieci wygonią/ od komputera/. Pozdrawiam Cię baaaaaaaaaaaaaaaardzo serdecznie Filozosia Odpowiedz Link Zgłoś
mixed_moods Re: program fiodorus - pobierz dziś 04.04.04, 20:22 usmialem sie przednio!!! wiecej takich niebanalnych zaczepek !!!!! pozdrawiam radosnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łobserwer Re: program fiodorus - pobierz dziś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 17:14 tyn co tyn program napisoł tpo musi być duś głupi, jak popatrzycjak się mu tyn program zachowuje. Przeca fiodorus nawet połowy opcji ni wykorzystuje. DO rzici to wszytsko Odpowiedz Link Zgłoś